Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevinimmmm
şekerim çok sevindim ya ne kadar merak ettim seni
iiki haber verdin çok sevindimmm çokkkkkkkkkkkkkkkk

Sevin tabi bacım, kendin için sevin bencekaydirigubbakcemile2 Kaçarı göçeri yok, ilk fırsatta sen de dondurulmuşlarla anne olmaya opuyorumnanaktan

Canımsın , sağol, diyorum ya kendimden çok senin ve Haticem için seviniyorum, moral bozmak , ümitsiz olmak yok anlaştık mıyerimseniben

nevinim o enişteye slm söle bizi ablamızdan ayırmasın bu defa oklava ona gelir hihihih
canım bitanem seni çok özledim
herşeyin yolunda gitmesinede çok çok sevindim
rabbim tamamına erdirsin sağlıkla ve bebişlerle bitanecik ablam benim iş yerinden bol bol konuşalım olurmu cnm seni seviyorum muck

nevinim iyi olmana sevindim kocan haklı valla
biz meldirle hep burdayız arada gidip geliyoruz
benim eşimde çok takılıyorsun diyor aslında bu kadarını bilmiyor valla
demek evde şenlik var eminimmmmm canım

nevincim ve sogülcüm nerelerdesiniz ya

Eylül'üm kıymetlim, özledim seni ben..Biliyorsun ben kavun karpuz yata yata büyürmüş şeklinde iriceeee bir anne olmak yolunda ilerliyorumhihoyyyt
Onun dışında herşey yolunda çok şükür..
sen ve yeğenim nasılsınız? Yolunda değil mi herşey? Gizem çıkmadan geçmişi okumak istemedim, inşallah hepinizin cephesinde güzel ve müjdeli haberler vardır....

songülcüm nasılsın bugün gezdin mi bari canım gezmişsen benim yerimede gez ben evde çok sıkldım valla

geldim ya valla ii oldu 2 aydır dışarı yüzü görmedim desem yeridir yani
arkadaşım kahvltıya çağırmıştı bırakmadı bi türlü
eşim gelince bırakırız seni diyo dedim yok şimdi abime zahmet vermim ben yine gelirim
orda oturuyorum aklım burda heee

ablam kuzum valla bol bol dedikodu yaptık kocama anasına danasına herkese verdim veriştirim ben bugün geçmişi okuyunca gülersin zaten hehheheh
bende bi gelişme yok aynen bildiğin gibiyim
sizlerle hayatıma mutluluk katıyorum o kadar
sağolsun kızlar kahrımı çekiyolar
böle işteee

nevinim iyi olmana sevindim kocan haklı valla
biz meldirle hep burdayız arada gidip geliyoruz
benim eşimde çok takılıyorsun diyor aslında bu kadarını bilmiyor valla
demek evde şenlik var eminimmmmm canım

"ben dolmayı çok güzel yaparım, çok meşhurdur benim dolmam"
"aa asıl ben çok güzel yaparım, parmaklarını yer bi kere yiyen "diyaloğundan sonra pişen öksüz doyuran formundaki 2 tencere dolusu dolma atılmasın diye ben yiyorum ne yapayım:roflol:

Evde şenlik var demek az olur, şamata gırgır, hırgür herşey varzemuszemus neyse kayınvalidem gidiyo yarınyerimseniben

eylülcüm ev oturmasındaydık arkadaş da yeni taşındı oturduk sohbet muhabbet bu saat ettik
ii geldii
evde duranları çokkkkkkkkkk ii anlıyorummm

songül valla bende evde aynıyım eşim bilmiyo burda sizlerle olduğumu yani bana net yasak kıskanç pislik bana herşeyi yasaklıyo neyse o alıyo pc kucağına ben böm böm bakıyorum öle avanak gibi içim gidiyo ama napim diyemiyorumki benim arkadaşlarım var nette diye hihihiihi aman bişidende kusur kalsın bilmesin kafamıda şişirmesin dimiiii :))))))))))))

vallahi nevinim ben de özledim çok merak ediyordum seni
bende yata yata büyüyecem valla
tabi sen ikiz ya da üçüz annesi olarak karpuz gibi incecik olursun ben de bir tane bebeğimle kavun olurum artık
herşey iyi sadece bugün önleden sonra sağ kasığımda çok ağrı oldu bayağı korktum yattım hep şimdi daha iyi tabi
allahım kimse srunlarla karşılaşmasın inşallah

meldir bebiş see you hihihi öğrencem ben bu dilide ah anam ahhhh
yarın benimle ol burda hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…