Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bende ilk tuttugunda kan sulandırıcı vurulmamıstım şimdi transferden beir vurunuyorum esim vuruyor bacaktan koldan hemde aspirin içiyorum. bilemedik basta havasını aldımayı her yerim mosmor oldu yaktı ilaç şimdi havası alınınca acısı azaldı ve morarmıyor inşallah kalp atısından sonra kesilir iğne.

hulya cnm hoşgelsin sen nasılsın

kızlar uyumayın hadi kalkın yaaaaaaa güzel güneşli bi kış günü en zından burda öle :)))))))

İyiyim arkadaşım sen nasılsın.Ben sizi takip ediyorum canım yazamasam da.Sen bayağı formundasın yine her zamanki gibi.Tüp işini yine erteledin herhalde.

meldircim haklısın herkeste aynı zamanda başlamıyor belirtiler seninki erken başlamış
nmhcim evet sen pek girmiyorsun hamileliğin iyi gitsinde girme canım sen keseyi görmüşsün ben haftaya gidicem benim ki 5+3 günlük adet tarihim 11 ekim transferimde 25 ekim ama hesap adet tarihine göre yapıldığı için öyle oluyor korkma bende de belirti yok
hülyacım inşallallah iyisindir her şey yolunda gidiyordur

amin inşallah allahım hepimizinkini tamamına erdirmeyi nasip etsin olmayıp isteyenlerede nasip etsin inşallah.ben 4 yıllık evliyim 2 aşılamma 4 tüp ebbek var tabi bide bunlardan önce klomen yumurta takibi 2. denemde tuttu ama kalp atısı yoktu kürtaj oldum çok zor günler geçirdim.Allahım bunu sağlıkla hayırlısıyla kucagıma almayı nasip eder insallah.

inşallah serraxi de güzel haberleri verir bize tedirginliğini çok iyi anlıyorum
inşallah herşey yolunda gidecek inşallah

benim değerim birden yükseldi korktum gittim dr a canım ilk 309 ikinci 651 üçüncüsü ise 3380 çıktı düzgün katlanmamıs mol gebelik falan diye korktum gittim randevu verdiler kese göründü.birden arttı nedense.

gizemim canım benim akşam iyi geçmiş dizi sahneleri cuk diye oturmuş dediğin gibi
canım benim inşallah her şey yolunda olacak

haklısın canım birden yükselince tabiki korkmuşsundur
ama birdahaki kontrolünde kalp atışlarını duyucan dimi sen de ben de haftayı sabırsızlıkla bekliyorum

benim kese kontrolümde salı günü kasık ağrısıyla gittiğim zaman ultrasona aldığında tırnak ucu kadar görünüyordu :) kese bakalım ne kadar büyüyecek ben de kalp atışını duyacağım günü iple çekiyorum :) hepimize nasip olur inşallah

gizemcim bu arada rüyanda hayrolsun galiba songül ve arkasından sen katılacaksın aramıza inşallah canım benim

ya kızlar benim kasıklarım hala bayağı ağırıyor dün ine batar gibi ağırıyordu bacağıma vuruyordu ağrı dün sağdaydı bugün daha çok sol tarafım ağırıyor bayağı endişelendim daha çok yattım dün
internetten baktım damarlar genişlediği için oluyormuş bu ağrılar tabi dayanılmayacak kadarsa başka
sizinle aynıyız ya sizde de oluyormu

eylülcüm ben bunun için gittim dr.a çıldıracaktım ağlaya ağlaya nası bir ağrı ama sağa sola dönemiyorum kasığımdan dizime kadar hem batın ultrasonuna aldı hem vajinal bi şey yok dedi dedim sanki matkapla oyuyolar bebek kendine yer açtığı rahime gömüldüğü için olur dedi ama ateş, iştahsızlık, kusma varsa o zaman tehlikeli dedi bana ayağının altına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor canım ben öyle geçirdim 2 gün yoğun ağrı yaşadım şimdide ara ara oluyor

eylülüm amin diyorum sadece allahım duysun feryadımızı

bu arada çok yoğun kızlar yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama yazamıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…