Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hah işte böle bravo sana
bak bebeğinde ne kadar mutlu oldu böle mükemmel bi annesi olduğu için ne o öle içi geçmiş koca karılar gibi :)))
yavrunu kuzunu meleğini bi düşün elini şimdi karnına koy ve onu çok sevdiğini ömrün boyunca hep ona destek olucağını söle.
rabbim sana bu bebeği nasip etmişse boşver kulak asma düzelicek herşey
haftaya çarşamba bi bakıcaksın herşey süper o salak dr da erkenden böle sölediği için utanıcak cnm arkadaşım
dualarımız hep seninle asla unutma herzaman sana ve yeğenimize desteğiz sizi seviyorum çünkü

canım benim görüşürüz kendine çok iyi bak bol bol meyve ye emi güzelim folik asitini almayı unutma
allahıma emanet olun.rabbim sizi korusun

bunu bi yazıdan alıntı yaptım kk da

doktorum şimdilik bi problem olmadığını 2 haftalık geriliğin sözkonusu olduğunu çoktea önemli olmadığını eğer öbür ay ayrıntılı ultrasonda bu 2 haftalık süre artarsa o zaman gelişme geriliği sözkonusu dedi her bebeğin aynı doğmadığını boy kilo falan işte . öyle açıkladı bana bilmiyorum ya bende stres yapıyorum bunu. çok teşekkür ederim.

seraxi bi bak cnm benim

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Gebelik > Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
ayrıntılı ultrasonda gebelik haftasıyla bebeğinin gelişimi arasında 2 hafta geri olan

hahaha seraxi yaptığım araştırmalara göre 11 güne kadar geriden gelmesi çoooookkkk nooorrrmmaaaallllllllllllll
yani bişi yokkkkkk tatlım benim
geç döllenme yada geç tutunma vs. gibi nedenlerden oluyomuş beslenmene çok dikkat ederek açığı kapatabilirsin hihiihi

hulya cnm hoşgelsin sen nasılsın

kızlar uyumayın hadi kalkın yaaaaaaa güzel güneşli bi kış günü en zından burda öle :)))))))

ewt bu gün şükür güneş var benimde bulantım vardı sabahtan çok fazlaydı biraz duruldu çok bakamıyorum o yüzden arada yazarım.

günaydın kızlar gizemim meldirim siz varsınız şimdilik

demek miden bulanıyor meldir benim pek bulanmıyor anlamıyorum aslında
inşallah kolay geçer hamileliğimiz

meldir cnm yokmu bulantı için bi çare
cvp gelmeyince bende yazdıklarım gelmiyo sandım

eylülüm günaydın balım sen yap kahvaltını enjoy your meal.afiyet şeker bal olsun canım benim

bulantı için yapacak pek bi şey yok benim bundan önceki hamileliğimde çok zor geçmişti 4 aya kadar yoğun şekilde oluyor miğdem zaten rahatsız benim hemen etkileniyor ama iyi tarafından bakıyorum bulantının olması demek yaşadığını ve sağlıklı olduğunu gösteriyor diye biliyorum tabi hiç bulantısı olmadan çocuğu olan arkadaşlarımda çok oldu benimki teselliii işte :)

Serraxi arkadaşım öncelikle rahat ol canım inşallah bebeğin gelişecek hiçbir şeycik de olmıycak.Bizler de bol bol dua ediyoruz senin için canım.
Benim de oğlumdan başka 3 gelişmeyen gebeliğim var.Yanlış analama sakın senin de öyle olacak diye düşünme de.Senin de bu ikinci diye söylüyorum gerçi dr'un dediğine göre.Arkadaşım böyle durumlarda kan pıhtılaşması düşünülüyor.Sen şu anda kan sulandırıcı kullanıyor musun?ilk gebeliğinde kulalnmışmıydın.Başımdan geçti diye söylüyorum.Bazen dr'lar bu durumu atlıyor.

aslında bulantılar 7. haftada başlıyormuş ama bizim yüklü progestan almamızında etkisi var sanıyorum. bizim bebeklerimiz hem nazlı hemde kıymetli bebek katlanacaz artık minnoşlar sağlıkla gelsinlerde değil mi :)

ewt kan sulandırıcı çok önemli benim fibrinojen değerim sınırda çıktı ben ısrarla bunu hatırlattım ve 10 gün iğne yaptım göbekten şimdide coraspirin kullanıyorum. bazı şeylerde uyanık olmak lazım dr.larda unutabiliyor hata yapabiliyor

günaydın arkadaslar çok sık girmiyorum yazamadım kusura bakmayın biz geçen cumartesi kesemizi gördük salı günüde kalp atışı için gidecegiz duyarız inşallah 2. denememde de tutmustu kalp atısını duyamamıstık çok korkuyorum. bulantım filan yok halsizlik yok bilmiyorumki karmasık oldum belirti arıyorum.testi benden sonra olan arkadaslar 5+3 demişler benim bugün 5+2 gözüküyor son adet tarihim 12 ekim umarım dogrudur hesaplamam dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar ben her gün hepimize ediyorum yazamasamda.

Bulantı işi kişiye göre değişiyor arkadaşım.Benim 4 hamileliğimde de 5.haftada başlamıştı bulantılarım canım.Sen de hassassın demek ki.Çoğu kimse de hiç mide bulantısı bilmez.ben oğluma hamileyken 9 ay boyunca her sabah istifra etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…