Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

slmlar
çok kalabalık burası takip edemiyorum :)) kafam karışıyor ama bi kaç güne çözerim galiba :)
inş. iyisinizdir hepinizde....

hatçe naber yaa ben çok fena grip oldum sabahta midem bulanıyodu zaten yazılanları okuyorum şekerler ama gözlerimi açıcak halim yok hee böle devam ederse eve giderim canım benim
yarın yokum haberiniz ola heheh kocamı saçları için dermatoloğa götürücem bensiz bişi beceremiyo bide hep beni eleştiriyo huahuahua

neyse cancazım ben buralardayım 15 tane yazdım sana allah kabul etsin

nevin şeker alışırsın merak etme :))

talya canım saol ara ara kasık ağrım dışında iyiyim bugun yıne kan verdım katlamışmı diye
gizemcim çok geçmiş olsun aman iyi bak kendine

sağol cnm benim herkes grip oldu etrafımda bi ben olmadım derken benide yakaladı kulaklarım bile ağrıyo ya akşama toplarım ben kendimi sıcak bi ıhlamur limon falan ohhh bide terlerim tamamdır sabaha bişicik kalmaz inşallah :)))
aju tatlım yarın yokum he okumuşundur haberiniz olsun merak etmeyin yanim

gizemim cok cok gecmis olsun..Kendine dikkat et canim..Bencede eve git biraz dinlen..Ancak dinlenerek atlatirsin bu gripi..
Demek yarin dermataloga gitceksiniz. aslinda onun yerine tupe gitmediniz lazim ya, neyse...hahah bide seni goturuyor ha.. erkek milleti degilmi, kadinsiz birsey yapamiyorlar hehe

gizemcim 1 yemek kaşığı bal yarım limon 1 çaay kaşığıda toz zencefil karıştır iç yat çok iyi geliyor gribe
canım yarın yoksan bana şimdiden 20 ayetel kürsi yaz bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…