Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar çok mutsuzum.
bugün bebeğimin kalp atışını duydum.ama 1 hafta geriden takip ediyomuş.çarşamba günü tekrar kontrolüm vAR.BEBEK GELİŞİM BÖYLE KALIRSA GEBELİK SONLANACAK.ÇOKK ÜZGÜNÜM 2.KEZ KÜRTAJ OLMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DUA EDİN. ÇOKKK ÜZGÜNÜMMMM

canım benim üzülme ya nolurrrrr
ne dicem bilemedim inş düzelirr canım inşş
ii düşün ii olsun canımmm
inş herşey yolunda gider

seraxi canım ya dur bakalım belki geç tutunduğu için 1 hafta geridedir Allahım sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın bebişini
şimdiden üzülüp bebeğinide üzme ama

serraxi canim, inan bende ne diyecegimi bilemiyorum..ama nolur uzme kendini..bu bebegin icin cok onemli... insallah hersey yolunda gidecek.. hemen pes etme..
bizim gelin cocuguna hamileyken neler demediler.. kalbi delik dediler, kollari bacaklari kisa dediler, parmaklari egri dediler, kalp atisi yavas dusuk yapacaksin dediler... daha neler neler..Ama Allaha cok sukurki 4 ay oncesi saglikli bir sekilde dogdu.. erken dogum yapti, 1kilo 400 gram dogdu..Ama suan hersey yolunda Allaha cok sukur.. nolursun umudunu kesme..

seraxi canım inşallah dedikleri gibi olmaz canım dr.larda yanılabiliyorlar sabret bakalım ne diyecekler şimdiden üzülmek için çok erken allah yardımcın olsun.

saoğl meldir ama gerdeymiş sata göre.kalbi atıyo ama doktor haftaya kadar gelişim böyle olursa ya da böyle kalırsa gebeliği sonlandırıcaz dedi.hiç uyuyyamadım.offf ya birazdan da okula gitmek zorundayım.ne olur kızlar dua edin.

inşallah bebeğin seni bırakmaz canım çok zor süreçlerden geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun sevincimiz yarım kalmasın inşallah kucağımıza almak nasip olsun.

bebekim ben hem aptalım hem aşığım akşam valide bile dediki sen işini bilmiyosun bi gece ayrı yat bak nasıl aklı başına geliyo dedi :))) bende dedimki çok isterse oda o gece eve gelmez erkeklere herşey kolay :)))))
ablamsın canımsın inan öz ablamdan daha iyi tanımışsın sen beni

hadi gizemim, hayirli aksamlar sana..bende birazdan cikcam zaten..maalesef bugun fazla konusmadim..yarinde oyle olur herhalde... :sinifsinif: ozluyorum sizi kizlar ya
canım benim olsun senin aklın burda biliyorum ben
kızlar ben de çıkıyorum bugün çok oldu valla
gizemim canım benim bu akşam yeni taktiklere başlıyorsun dimi kocanla ilgili yani kolay gelsin canım
hepinizi öpüyorum
canım valla dizi izliyoduk benim taktik çuk diye oturdu dizide kız anne olmanın mükemmel olduğunu falan sölüyo işte bebeği kucağında bizimkide bana yandan öle bakıyo ne tepki vercem diye bende meyve soyuyorum hiç ilgilenmedim.ay ne güzel bile demedim hihhi burnu sürtsün biraz bakalım
canikom bende seni öptüm açılım yaparsak bi daha kapanım kapamayız boşverrr saldım gittiii :)))))))
valla öle tabi cnm yapmak istedikten sonra hertürlü ama işte... ben kendimi bilmiyomuyum yalnış bişi yapmıyoruz heralde burda kız kıza ohh takılıyoruz işte valla en güzelide bu erkeksiz bi ortam yaa süpperrrr
valla enişteye maşallah diyorum enişte helalllllllllllllllll
gıpta ettim bilgilensin anne neler yaşıyosa babada öğrensin neler olduğunu

:)))))))))))))))) uzay aracı heee
seni çok seviyorummmmmmmm

seraxi cnm benim hemen panik yapma aşkım ne olur bak unutmaki bebeğin hala seninle ona sen güç vericeksin bu ömrün boyunca böle olucak sen güçlü olucaksınki yavrunda güçlü olsun bak hemen üzülme ne olur dualarımız seninle 1 hafta geriden gelmesi çok değil bence geç tutunmuştur ilk hücre hali yavaş gelişmiştir herşey olabilir.allaha sığın ve bekle biz aynen talyanın anlattığı gibi ne mucizelere şahit olduk cnm benim.ablamın bebeğine 6 aylık hamileyken başında ur var sakat olucak alalım dediler ablam aldırmadı engelli olsada o benim oğlum dedi.ve sapasağlam doğdu dr ların her dediğine de o kadar takılma bazıları abartmayı çok sever.ultrasonda ur diye gördükleri bebek keseye kaka yapmış suyun içinde olmaması gereken bi durum ama olmuş onlarda onu ur zannetmiş şeker saçmalığa bak hangi devirdeyiz dimi.. ama her şey oluyo cnm benim sen sabırlı ol sakin ol ve onu kaybetmeyeceğine inandır kendini emi cnm bnm.bebeğin seninle ve annesiyle olmaktan çok mutlu.karnını sev konuş onunla rabbime bol bol dua et.biliyoruzki allah herzaman duaları kabul edendir.cnm benimm

meldir cnm benim günaydın

seraxi kalbi atarken gebeliği nasıl sonlandırıcakmış o cani doktor geri zekalı sinir oldum yaa

seraxi cnm hemen panik yapma bak benden sana tavsiye herhengi bir kadın doğumcuya daha bebeğin gelişimiyle ilgili muayene ol bak bakalım oda aynı şeyleri söliycekmi
hemen öle kendine stres yapma ben hiç inanmadım böle bişeye.sakin ol güzelim

gizemim o kadar zor bi süreç ki bu.zaten hormonlar mahvetti.taam pozitif olmasına sevinirken böyle şeyler duymak üzüyo insanı.rabbim yardımcımız olsun.bi de daha önce yaşanmış kötü tecrübe varken.bırakmasın bebeğim beni duualarınızı eksik etmeyinnnnnn iyi ki varsınız

kızlar bu gece rüyamda hepinizi gördüm.hayırolsun inşallah

herkes bi evde toplanmış listedeki herkes var ama evde bi ben yokum beni içeri almıyosunuz 1.kat böle pencereden size bakıyorum sonra songül camın kenarına gelip bana elini uzatıyo gel ben seni budan içeri alıyım diyo..biriside gelip songüle kızıyo beni içeri alamıyo cnm yaa.bende başlıyorum ağlamaya songül beni bırakma diye hihihihihi
bi uyandım sayıklıyorum songül songul diye allahtan eşimin uykusu ağır hiçbişi duymadı rezil olacaktım valla.
eee anlayın işte hayatımda nasıl bir yerdesiniz canlarım :))))

aman yaa bu dr. bazen anlam veremiyorum bu kadar kesin ve net konuşmak bence yanlış takip et bakalım ne olacak hemen zart diye alalım olacak iş mi

canım benim bak şimdi sen hiç moralini bozma böle aksaklıklar he gebelikte olur neler duyuyoruz ya sen benden çok daha tecrübelisin biliyosun hepsini..bak benim daha hiç gebeliğim bile olmadı ben ne olduğunu bile bilmiyorum.
şuan sevinmen gereken bi durum var kalbi atıyo dimi süperrr
varsın bir hafta geç gelişsin bişicik olmaz
rabbim can verdiğini korur.inan buna allaha sığın sende dua et ve mümkün olduğunca pozitif ol güzelim bunun ne kadar etkisi olduğunu biliyoruz dimi
valla şuan yanında olup seni sürekli güldürmeyi isterdim
ne olur sakin ol

ben kalbi atan bi bebeğin alınmasına karşıyım ne tahlikesi olacakmış ya canlıyken anneye bi zararı yok bildiğim kadarıyla.
salak herif öle olsa bile hemen ölemi sölenir ne gerzekler var yaa dr oluyolar
cnm bak sen hatrım için başka bi dr a muayene ol bak bakalım oda aynımı söliycek yaa

neyse ewet toparlanmalıyım pozitif düşünelim ki pozitif olsun.allahım nasip etmişse gelişir gerisi boş dua edicem bol bol.negatif duygulara yer yok.gelişeecek benim meleğim.annesini bırakmıycak sizin de desteklerinizle.sizi seviyorum sağolun kızlar....sadece siz de dua edin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…