- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.681
Allah kabul etsin canim!
kızlar çok mutsuzum.
bugün bebeğimin kalp atışını duydum.ama 1 hafta geriden takip ediyomuş.çarşamba günü tekrar kontrolüm vAR.BEBEK GELİŞİM BÖYLE KALIRSA GEBELİK SONLANACAK.ÇOKK ÜZGÜNÜM 2.KEZ KÜRTAJ OLMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DUA EDİN. ÇOKKK ÜZGÜNÜMMMM
bebekim ben hem aptalım hem aşığım akşam valide bile dediki sen işini bilmiyosun bi gece ayrı yat bak nasıl aklı başına geliyo dedi :))) bende dedimki çok isterse oda o gece eve gelmez erkeklere herşey kolay :)))))Aptallık ayrı aşk ayrı, karışmasın şimdi birbirineyerimseniben
Hele de benim tanıdığım sen, boşa susmamışsındır , dönemsel şeylere takılma, inşallah yarın işyerinden rahat rahat gireceğim , konuşuruz...
Ben senin dilin deli söylese de aklının veli söylediğine eminim, kardeş demedik boşa alooooosengözlerimebaksanab
canım benim olsun senin aklın burda biliyorum benhadi gizemim, hayirli aksamlar sana..bende birazdan cikcam zaten..maalesef bugun fazla konusmadim..yarinde oyle olur herhalde... :sinifsinif: ozluyorum sizi kizlar ya
canım valla dizi izliyoduk benim taktik çuk diye oturdu dizide kız anne olmanın mükemmel olduğunu falan sölüyo işte bebeği kucağında bizimkide bana yandan öle bakıyo ne tepki vercem diye bende meyve soyuyorum hiç ilgilenmedim.ay ne güzel bile demedim hihhi burnu sürtsün biraz bakalımkızlar ben de çıkıyorum bugün çok oldu valla
gizemim canım benim bu akşam yeni taktiklere başlıyorsun dimi kocanla ilgili yani kolay gelsin canım
hepinizi öpüyorum
canikom bende seni öptüm açılım yaparsak bi daha kapanım kapamayız boşverrr saldım gittiii :)))))))İyi akşamlar bitanem,
yarın konuşuruz...
Herşeyin bi vakti zamanı vardır malum, bu dönemi bi sakince atlat, sonra birlikte bi açılım planı yaparız:jeyyar:
Hoşçakal şimdilik, çok öpüyorum seni..
valla öle tabi cnm yapmak istedikten sonra hertürlü ama işte... ben kendimi bilmiyomuyum yalnış bişi yapmıyoruz heralde burda kız kıza ohh takılıyoruz işte valla en güzelide bu erkeksiz bi ortam yaa süpperrrroooo çok abartmış ama yani oda
yapmak isteyen her türlü yapar
bugün gittiğim arkadaş facebookktan okul arkadaşını bulmuş dün via port da buluşmuşlar bi bayan daha varmış son an gelmemiş erkek okul arkadaşıyla oturmuşlar eşi bırakmış
dedim benimki olsa kıyameti koparır erkek arkadaşlarımı bile ekleyemiyorum dedim
o da dedi ki eşime dedim bak ben yapmak istesem ruhun duymaz buradaki afelerin birine çağırırım yine yaparım gereksiz şeylerle uğraştırma demiş adamla götürmüş karısını
birazda doğru yapmak istedikten sonraaa
offf ya şu gereksiz kıskançlıklar
benim eşimde dükkanda istemedi beni işte
valla enişteye maşallah diyorum enişte helalllllllllllllllllKızlar benim güvenlik görevlisi başladı mızmızlanmaya yine, adam düne kadar jinekoloji nedir bilmiyordu bugün eve geldiğinden beri
bana son 100 yılda radyasyon dalgalarının doğumlar üzerine etkisiyle ilgili brifing verdiklava:
Kendisi kafasını sokacak neredeyse bilgisayara, ama o Polat Alemdar ya ona bişey olmaz, neyse ben yarın iş yerimden alırım intikamımı oh oh:jeyyar:
Şimdi ben de kaçıyorum.
Sizi çok seviyorum, yarın görüşmek üzere...
:)))))))))))))))) uzay aracı heeeAh, aklımdayken bi Nevin'imiz daha olmuş bu aradayerimseniben
Boşa değil, demin biri bana kızın da çok güzelmiş dediiii, gözümden kaçmadı hanezemuszemus
Tamam ben razıyım Nevin Kemal olsun benim adım, nevin71 demenizden iyidir aya fırlatılan uzay aracı ismi gibi ne o, nevin71, nerden bulduysam :roflol:
Sustum sustum İyi akşamlar,iyi sohbetler:1hug:
kızlar çok mutsuzum.
bugün bebeğimin kalp atışını duydum.ama 1 hafta geriden takip ediyomuş.çarşamba günü tekrar kontrolüm vAR.BEBEK GELİŞİM BÖYLE KALIRSA GEBELİK SONLANACAK.ÇOKK ÜZGÜNÜM 2.KEZ KÜRTAJ OLMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DUA EDİN. ÇOKKK ÜZGÜNÜMMMM
gizemim o kadar zor bi süreç ki bu.zaten hormonlar mahvetti.taam pozitif olmasına sevinirken böyle şeyler duymak üzüyo insanı.rabbim yardımcımız olsun.bi de daha önce yaşanmış kötü tecrübe varken.bırakmasın bebeğim beni duualarınızı eksik etmeyinnnnnn iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?