Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizem dikat et canım malum domuz gribi filan allah korusun ya
hastaneler dolup taşıyomuş canım ya
aman aman çok dikkat et
ben havalar bozduğundan beri greyfurt ve mandalin sıkıyorm sabahları koca bir bardakk
aman kıslarrr çok dikkat edinnn
allah korusun

talya cnm benim bu gün iş yerine iç giyim kargo gelicek valla onu bekliyorum aslında gelsede bende kaçsam bi an önce

songul cnmsın ya sağol bizler hepimiz elele verip topyekün doğuracağız inşallah
valla valide sultanda diyo aldırış etmiyomuş gibi davran diye sonrada laf sokuyo bana doğalgaz 30 geldi sana 50 hiç tasarruf yapmıyosunuz diyo anlamadım gitti kadını valla :))))
bilmiyorum bi kaç gün sesimi çıkarmıycam hele şu bayram geçsin bakalım geçen gün bayramdan sonra başlıycaz demişti ama görücez ne kadar ciddiymiş :)) tabi başımıza saç ektirme masrafı çıkarmazsa :))))))))))))

sudeeeeeeeeee hoşgeldin cnm
nasılsın bakalım
dur şu listeyi bi bulayımda emanetine bi bakıver :))

songulum, rutin calismama istegi canim benimki...son yillarda bu istek cok cogaldi..calismak istiyorum ama 5 gun degil..ben bir an once bunu 4 gune indirmem lazim...

hatçe o dediğin nasıl oluyo cnm benim 4gün bana kalsa haftada 3 gün çalışırım pazartesi çarşamba cuma gayet yeterli bence :)))))))))))))9

gizemim ilk once 4 gune indiriyim ondan sonra 3 e diye dusunuyorum..cocuk olursa birde...
hangi gunleri calisirim bilmiyorum ozaman...

gizem ben burdayim da sayfa hic durmadan hata veriyor...
ben birazdan cikcam ...dersim var..ondan sonra girebilirmiyim bilmiyorum..

tmm cnm benim sanırım bende erken çıkıcam beklediğim kargo bugün gelmiyomuş.patron gitti akşama döner ya çıkıp eve gidicem yada içerde yatarım biraz sen bak dersine kolay gelsin

bugun nevin71 de girmedi herhalde... girecem diyordu..insallah hersey yolundadir..
meldir canim senlede sonra gorusuruz insallah..

nevinimin işi çoktur cnm meldirinde öle ben daha fazla dayanamıyorum giicem
cuma uf dimi yaa napalım cuma herkes burda olsun emi şekerler muck

nevinimin işi çoktur cnm meldirinde öle ben daha fazla dayanamıyorum giicem
cuma uf dimi yaa napalım cuma herkes burda olsun emi şekerler muck

ankarada oturan ve tüp bebek düşünen arkadaşlar
özel bi hastanede ssk lıya çok az farkla tüp bebek tedavisi yapıyolar
düşünen arkadaşları yönlendirebilirim
ben o hastanenin hastasıyım kaydım olduğundan telefonla haber verdiler
sizlerde yaralanın bilgilenin istedim
düşünen arkadaşlar benimle özelden irtibata geçebilirler
bende tefonla yönlendirebilirim sizleri
en azından bilgilenme açısından bile arıyabilirsiniz
Allahın hepimizin gönlüne göre versin inşallah

teşekkürler hülyacım
pozitif olucam çarşambaya kadar ve bebeğimle hep konuşucam onu eğlendiricebum annesini bırakmasın diye dualarınızı eksik etmeyin....bu arada sen kalp atışlarını duymuşmuydun öncekilerde gelişimleri ne kadar geri idi

Ben sadece oğluma hamileyken bebe aspirini kullandım.Diğer hamileliklerimde hiçbir kan sulandırıcı ilaç kullanmadım arkadaşım ve hiçbirinin kalp atışını alamadık.Keseyi görüyorduk. Yok sac kesesi de oluşuyordu ama ondan sonra gelişimi duruyordu.Benim kan pıhtılaşması teşhisi yeni kondu .Sana onun için kan sulandırıcı kullanıyor musun diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…