Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

benim problemli kalp atışını aldık ama gelişimi gerideymiş 1 hafta çok mutsuzum ama pozitif olmaya çalışıyorum.çarşamba günü herşey belli olucak.ya devam ya biticek.allahım inşallah herşey süper olur.herşey pozitif olur...

eylul canim biz iyiyiz...sen nasilsin canim..dun evet problem vardi..zaten galiba saat 3den sonra kimse girmemis dun.. bugun de pek fazla kimse yok..

serraxi canim pozitif ol...insallah carsamba gunu guzel haberler alirsin canim benim..simdiden canini sikma..zaten suan birsey yapamazsin.. kendini uzmeki bebeginede yansimasin.

merhaba serraxi hamileliğim iyi gidiyor bende haftaya gidicem ultrason için aslında kese görmek için bu hafta gidebilirdik ama yol uzun olduğu için haftaya gideceğiz kalp atımlarını da duyarız inşallah
senin biliyorum durumu canımya inşallah haftaya gittiğinde herşey yoluna girmiştir
sen yine de pozitif ol ki bebeğin de bunu hissetsin tamam mı

eylulum demek haftaya gitcen kalp atisini duymaya ha..ne guzel valla.. ben hic hamilelik yasamadim, nasil birsey hic bilmiyorum..eminim cok guzel bir duygudur..
Insallah haftaya hersey yolunda gider..

hatice kaçmışsın yine olsun nasıl olsa bir ara denk düşeriz canım
zaten ben de arada bakıyorum arada çıkıyorum
evet dün kimse girememiş

serraxi canim pozitif ol...insallah carsamba gunu guzel haberler alirsin canim benim..simdiden canini sikma..zaten suan birsey yapamazsin.. kendini uzmeki bebeginede yansimasin.

sağol talyacım.inşallah herşey iyi olur canım.çok dua ediyorum.isteyen herkese rabbim naasip etsin ve burdaki herkese nasip etsin.tabi sana da canım.ben şimdi okula gidiyorum.okuldan girebeilirsem konuşuruz hşcakal eylül ve talya

ben çok heyecanlıyım haticem günler geçmek bilmiyor sanki gitsek de bir kalp atışlarını duysak daha da rahatlıycam inşallah her şey yolunda gider
ben bir gebelik yaşadım canım ama o kadar kısa sürdükü mutluluğum şok olmuştum
erken dönemde test bakmıştım çok düşük bir değer çıkmıştı 5 in altında bende hamile değilim dedim adetim geçtikten 5 gün sonra öylesine baktım biliyorsunuz laboratuvardayım ve nöbetçi olduğum bir akşam baktım değer 24 çıktı nasıl sevinmiştim anlatamam
ama değerin düşük olduğunu farketmedim normalinde 500 lerde olması gerekiyormuş tabi bunu şimdi biliyorum ama o zaman pozitif olması yetmişti bana
annemlein yanına gitmiştik köye 2 gün sonra gece şiddetli sancıyla uyandım düşük yaptım tabi çok ağlamıştım kimyasal gebelikmiş bayağı bir zaman kendime geememiştim
ama allahım şimdi gönderdi mucizemi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder
allahım herkese verir inşallah

kkızlar merhaba
dun kan vermiştim 17.gün 478 çıktı kan değerim 2 gün sonra tekrar kan dediler hamile olan arkadaşlar kaç defa tekrarladınızz kan testinni srekli tekrarlayınca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…