Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Eylulum Allahim bu acilari tekrar yasatmasin insallah.. Insallah bu sefer hersey yolunda gider ve kalp atislarini duyarsin..Zaten degerin yuksek cikmisti dimi busefer?

kkızlar merhaba
dun kan vermiştim 17.gün 478 çıktı kan değerim 2 gün sonra tekrar kan dediler hamile olan arkadaşlar kaç defa tekrarladınızz kan testinni srekli tekrarlayınca korktum

ajuucum merhaba
ben 3 kere tekrarladım 12. gün 94, 14.gün 262 , 16. gün 626 çıktı
tabi benim tek emriyo idi başta biraz düşük geldi bana ama sonra iyiydi tabi ben transfer günümü saymadan hesap ettim
seninde çok yüksek değil ama değerler ikiye katlıyorsa geç tutunmuş olabilir canım

şimdi isimler gözüküyor hatice az önce gözükmüyordu
inşallah allahım bir daha yaşatmasın sağol canım

11. gün 81 13.gün 128 15. gün 266 17. gün 478
19. gn yine istediler sizce değerler azmı artıyor çok korkuyoum bişi olcak diye

11. gün 81 13.gün 128 15. gün 266 17. gün 478
19. gn yine istediler sizce değerler azmı artıyor çok korkuyoum bişi olcak diye

aslında ilk az artmış ama sonra biraz daha düzene girmiş tam 2 katı olmasa da yine bayağı iyi artmış inşallah 19. günde birden çok yükselir bazen öyle de oluyormuşya
kendini çok strese sokma ki psikolojin çok etkilenmesin inşallah her şey daha da güzel olacak

kızlar ben şimdilik çıkıyorum kahvaltı masam olduğu gibi duruyor kalkıp toplayayım
yine görüşürüz

talya eylül saolun kızlar inşallah artar eylül sen değere göre tek diyorsun dimi kese görmedin dahs

slm kızlar gene bayağı heyecanlı şeyler yazmışsınız
inş. herşey yolunda gider hiç bir sorun çıkmaz allahın izniyle..

mrb hb iiyim kaç gündür grible uğraşıyordum bugün daha iiyim sizlerde iisinizdir inş...

kızlar mrb, ilk aşılamamdı tutmadı...bugün dayanamayıp test yaptım negatif...
şimdi tüp bebeğe geçilecek bu konuda hiç bilgim yok... bana yardımcı olun lütfen... pgt ile yapılacak...

kızlar mrb, ilk aşılamamdı tutmadı...bugün dayanamayıp test yaptım negatif...
şimdi tüp bebeğe geçilecek bu konuda hiç bilgim yok... bana yardımcı olun lütfen... pgt ile yapılacak...

canım geçmiş olsun bende 3 aşımalam ve 1 micro negetifliğim var malesef seni şu an çok ii anlıyorum aşılamada en iyi ihtimalle gebelik oranı yüzde 20 dir zaten fazlası yok bu nedenle çok üzülme lafla olmuyo biliyorum ama dicek başka bişey yok
inşşş bir dahaki deneme de pozitif sonuçlar alırsın
hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…