Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tşk... bebekteyiz, şaşırmadım sonuca ama yinede bir hayal kırıklığı saatler ilerledikçe de üzerime bir sıkıntı çöküyo...

merhaba kızlar şu anda burda hiç kimse yok ama olsun ben yine de 2. sayfada kalmasın diğe topiğimize yazmak istedim
bugün bayağı yoğundum aslında bir sürü ütü yaptım aslında zor geliyordu bana ama çok birikmişti sandalyeye oturup yaptım artık napiyim
sonra komşum çağırdı gittim akşamda bizde misafir vardı derken zaman geçti işte
bebeğimi ultrasonda görmeme4 gün kaldı çok heyecanlıyım
teyzeleri yarın bebeğim 5+5 oluyor
allahım sağlıklı hayırlı doğmasınıda nasip etsin bana ,tüm hamile arkadaşlarıma ve hamile kalacak arkadaşlarıma

canım arkadaşlarım ayın 17sinde hastalandım.dün doktora gittim.bu sefer doğum kontrol hapı vermedi.geçen sefer 1 buçuk kutu vermişlerdi d.kontrol hapını.o da yumurtaları baskılamış bu yüzden yumurta sayım düşmüştü.şimdi ise vitamin ve aspirinle başladık.önümüzdeki ayın adetinde herşey yolunda giderse iğnelere başlayacağız.allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar dün işe hiç gelmedim hiç neti açmadım bişi anlamadım nasıl onlıne göründüm ??????

bu arada hala çok çok hastayım ayrıce sinirimde bozuk ama artık hiçbişi umrumda değil kocam takmıyosa ben neden takayımki
bizim tedavi tarihi artık mahşere kaldı tesellisi yok bişi demeyin canlar
benim saftirik eşim saç ektirmeye karar verdi ve ameliyat gününüde aldı benim bişiden haberim yokken napim benim çilemde bölemiş
ne hali varrsa görssün artık nasıl isterse öle olsun düşünmükten kurmaktan bıktım onun için tek dileğim tek umudum sizlerden yana

acele canim tedavin hayirli olsun.. Insallah bu sefer hamile kalirsin canim...
Insallah hepimiz..

yegenimiz demek bugun 5+5... biraz dusundum 5+5 ne diye ama sonunda cozdum hehe.
Dun baya yogun gecmis sana, biraz yavas ol yerimseniben
Insallah saglikla dogurursun yavrunu canim

cnm burdayım hayatım
evde kalamadım patron laf ediyo

valla cnm demedim tüp ne olucak diye
dedimki bayramdan sonra tedavi var ikisinin altından nasıl kalkıcaz dedin
oda bakarız bi çaresine dedi
ama artık inanki ben istemiyorum
hiçbişeyde hevesim kalmadı ruh halim çok fena
neyi nasıl yapacaksa yapsın umrumda değil yani öle işte
dün sanırım patron benim pc açmış otomatik açılıyo şifrem falan heralde öle açıldı bilemiyorum

gizem canini fazla sikma. vardir belkide bir bildigi..belki biryerden borc alacak.. eminimki o da dusunuyordur tup bebek konusunu..ama iste erkerkler bizim gibi degil maalesef..

sen kendini bu kadar uzme nolur... biliyorum cok zor bunu kafana takmamak.. artik sende bir an once baslamak istiyorsun.. ama insallah o da olur gizemim.. hele su bayram bir gecsin aradan...
sen aralikta galiba dogum kontrol hapiyla basliyacaktin basla ona..geriside gelir insallah

hayirli cumalar gizem cnm nasilsin bu arada gecmis olsun canm umarim cabuk atlarirsin hastaligini cnm yazini okudum üzüldüm cnm senin kocan istemiyomu cocuk ne den bu kadar ihmalkar bu erkekler anlamiyom sac ne zaman olsa ekilir ama cocuk icin yas cok önemli ileri yasta yumurta sorunu oluyo yani ne kadar genc yaptirirsan o kadar tutma olasigi var benim bile su an yasim gec ben bile gec kaldim bence kocani ikna et önce tüp bebek tedavini yaptir randevoyu iptal etse olmasmi cnm canini fazla sikma sen

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) marall ------1.aşılama-----genart t.b.m---sonuç tarihi 25 kasım

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 )

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda----dondurulmuşlarıyla bu ay başlıyor

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

talya canım benim bu kadar sorumsuz davranan bi adama çocuk yapılırmı???
inan kendimi üzmüyorum artık o beni düşünse zaten elinden geleni yapar bian önce başlar tedaviye.ama artık ben istemiyorum bu kadar umursanmadıktan sonra çocuk benim neyime.karısını önemsemeyen çocuğunu önemsermi? artık dünyaya pembe bakmaktan vazgeçtim... .......
kuşum çok sağol cnm valla drip fena yakaladı bu gidişle bırakmıycakta 3 kg mandalina suyu 8 tane limon suyu içtim yok banamısın demedi dr a giderim artık akşama sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…