Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kisiden kisiye gore degisiyor...bende az vurulurum zannediyordum ama ben 13 gun vuruldum ancak buyuduler... bu ay dondurulmus transfer edilecek insallah, ben zannediyordumki yumurtam gec buyur, buseferde cabuk buyumus..hic belli olmuyor yani..

talyacigim dondurulmuslarla nasil tedavi oluyosun iyne kullaniyomusun tekrar?

eylulul napiyim ya... bende galiba yavas yavas heyecanlanmaya basliyorum..gece birturlu uyuyamadim..ruya gordum..ruyamda bebisim transfer edildi, bekleme surecindeydim ama sonucu goremedim...senağlama

hayrolsun rüyan canım eminim çok heyecanlısındır inşallah herşey güzel olcak
biliyor musun ben de rüyalar görmüştüm
ilk iğneleri kullandığım zaman rüyamda gebelik testimi pozitif görmüştüm ilk düşük sonra yükseliyordu değerler
transferden 4 gün sonra rüyamda bebeğimi emziriyordum
gebelik testine bakmadan önce de hem benim hem nevin71 in pozitif sonucunu görmüştüm nevinin daha transferi olmamıştı
inşallah senin rüyanın sonucu da pozitif olur canım benim inşallah

insallah eylulum insallah.. evet nevininkini pozitif gordugunu hatirliyorum..Insallah bu sefer benimkide pozitif olur..
bu arada nevin hic gozukmuyor... ise basliyacakti isyerinden sizlerle konusurum diyordu. Insallah herysey yolundadir..Nevinim gel artik...

selda canim dondurulmuslarla sadece bir sefer catlama ignesi kullaniyorum.. baska hic bir igne yok..Galiba cogu bunu bile kullanmiyor.. dondurulmus transfer edilecegi zaman sadece yumurtani takip ediyorlar ve ona gore transfer gunu veriyorlar..

ohohohhhhh maşallah bi yönetmelik yazayım dedim coşmuşunuz vallaaaa
hepsini okudum şekerler
hepinize günaydınnnnnnnnnnn
hatçe selda songül eylül canlarım benim yaa

selda cnm yok dedim bide binadaki dangalaklarla uğraşamam hepsi bi tuaf insanlar yaww dün akşam toplantıda biri diyoki ben yazın 2 ay yokum aidat ödemem biri diyo ben kendi kapımı kendim silerim temizlik parası vermem saftirikler yaww napcaz bilmiyom işte yanimmm hihihihi

evet eylülüm ismim selda bende iyiyim sagol yarin ki kontrolum icin heyecanliyim ins duyarsiniz kalp atislarini canim hayirlisiyla senin ilk bebekmi canim

ilk bebek canım daha önce bir düşüğüm oldu
2. tüp bebek denememde hamileyim daha önce aşılama da yaptırmıştım
inşallah seninde diğer bütün arkadaşlarında bebekleri olur

seldacım tez vakitte bebişine kavuş inşallah iğnelerini düzenli ol inşallah yeterlidir bu kadarı aha fazla iğne acısı çekme

hatçem cnm benim trasfer tarihin netleşmedi daha dimi cnm benim

eylülüm hadi bakalım yarın bize güzel haberler getir yeğenimizden

songulum sen ne zaman giicen bacım dr aa

nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni özledimmmmmmmmm

olacak olacak hepimiz koca göbeklerle gezicez ortalıkta heheheh süper dimmiiiiii
içimden bi hiç benim ilk seferde tutmayacağını sonra dondurulmuşlarla tutacağını sölüyoo aman olsun ben tutana kadar denerim 100 kere denerim hihihii
güçlü olun hatunlarrr biz nazlı bebeklerin anneleri olacağızzz

hatçem songul nerde olacak ohhh mis gibi sıcacık yatağından yeni çıktı bacım benim şimdi bide çay demler oh gel keyfim gelll kıskanıyorum valla yaaaaaa

gizemim benimki eger hersey yolunda giderse cumartesi transferim... eger devam etmiyecekse bunuda zaten cumartesi sabah ogrenecem..cumartesi sabah aramam gerekiyor bebisim yasiyormu transfere devam mi diye...

gizem mi ben bayramdan sonraya kalsın diye ilaca geç başladım
ilaçla adet görüyorum ya giip doktorla görüşmemiz lazım
nasıl tedavi olucak falan diye
bayram ertesi hemen hastalanırım nasip olursa tedaviye başlarım

haha valla dimi, biz sabah erkenden kalkalim, kosa kosa isyerine gelelim..
songulun keyfine diyecek birsey yok.. oohhh.. simdi bir cayindan yudumlar bir bize yazar heheh

hatçemmm gizem im yalan söylüyo bugün temizlik var erken kalktımm
dün filan girdim ama yoktunuz hatçem gezmeye gitmiş
gizem im işleriyle uğraşıyo
baktım benden başka kimse yok bende çıktımmm

daha çay içmeden birazdan başlarım hazırlamaya
malum iş yapamadığım için kadın var işleri yapıyo o kahvaltı edip gelmiş bende beklim de öğle yemeğiyl bir çıkar dedim hihihihiii

hatçemmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sırayla hamiş olalımmmm
ya rabbim ne olur vakti saaati gelmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnn

kiz songulum saka yapiyoruz haaa..
kiz dun carsiya gidecegimden degildi aslinda, hava cok yagmurluydu ama basortu almam lazimdi bayram icin...mecbur ciktim..cunku baska gidecek vaktim yok..
sen bayram temizligimi yapcan? fazla yorma bak kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…