Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

maral günaydın cnm nasılsın
ya ben sanırım bi yalnışlık yapmışım listeye senin adının yanına sonuç tarihi 25 kasım yazmışım sen tedaviye yeni başladın dimi

gizemim canım benim günaydın
inşallah bugünde bomba gibisindir
ben kahvaltı yapıyorum hem de yazılanlara bakıyorum

maral günaydın cnm nasılsın
ya ben sanırım bi yalnışlık yapmışım listeye senin adının yanına sonuç tarihi 25 kasım yazmışım sen tedaviye yeni başladın dimi

gizemim günaydın cnm, iyi diyelim ama feci içim sıkılıyor bu gün (((((((((

evet farkettimde önemli deil, aşılama olumsuz biliosun...dün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, bakalım ne olacak...19 gün sonra gidicem...
bu arada ben nette b,ir dr ile yazışıyorum cnm eşimin durumundan bahsettim, tedavi uygulamıyorlarmı eşine diye sordu, o da tüp bebek uzmanı,
sennde sorun aynıydı değilmi?

eylülüm cnm günaydın valla bugünde bomba gibiyim
dün akşam bina toplantısı yaptık heheh beni yönetici seçmek istediler bende dedim ha bi o kalmıştı bulaşmadığım yok dedim istemedim ama yinede bana iş çaktılar yönetmelik yazıyorum şimdi alınan kararları falan fistan işte :))))))))
sen nasılsın

maral cnm düzeltme yapacağim listede üzgünüm ben yalnış yazmışım cnm benim
benimde eşimde sorun sen dr dan güzelcene öğren banada anlatırsın cnm benim

hehehe gizemim, okuyunca bende dedim icimden, he bi o kaldiydi yapmadigin..hehehe..
zaten sende yazmissin yerimseniben
bugun bomba gibi olmana sevindim... insallah bomba gibi patlamazsin hihoyyyt

gizemim bak ne güzel yönetici olmani istiyorlar valla bence cok güzel yönetirsin binayi yakisir bacima bügün bomba gibi olmana sevindim ins her gün böyle bomba gibi olursun

gurbet kuşu günaydın gerçek ismini yazmıştın dimi sen selda mı demiştin yanlış hatırlamıyorsam
nasılsın iyisindir inşallah

eylulul napiyim ya... bende galiba yavas yavas heyecanlanmaya basliyorum..gece birturlu uyuyamadim..ruya gordum..ruyamda bebisim transfer edildi, bekleme surecindeydim ama sonucu goremedim...senağlama

kisiden kisiye gore degisiyor...bende az vurulurum zannediyordum ama ben 13 gun vuruldum ancak buyuduler... bu ay dondurulmus transfer edilecek insallah, ben zannediyordumki yumurtam gec buyur, buseferde cabuk buyumus..hic belli olmuyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…