- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.101
maral cnm benim bunu kocalar okusun heheheh
yada ben türkçesinden karım kısmını kocama çevireyim hihihih :))
serraxi ya senin belirtilerin var mı mide bulantısı baş dönmesi gibi bende yok halen erken mi yoksa kimisinin 5. haftadan beri oluyormuş biz 7. haftadayız olmaması tabiki güzel ama merak ediyor insan işte
çarşamba hayırlısı ile geir umarım.umarım bebişim benimledir.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar...
gurbettikusu bu benim 2 denemem canim ilkini türkiyede yaptirdim olmadi bu sefer avusturyada yapiliyo insallah bu sefer rabbim kucagima kucagimiza verir insalllah arkadaslar benide ekleyin listeye ne olur insalla orda birgün bende aynen söyle BENDE HAMIIIILEYYYYIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMM yazzarim ayyy ne güzellllllllll bugün ilk ignemi yaptim sabah ilaclarimida iciyorum bakalim allahim ol derse olcak allah bütün isteyenlere bende icinde versin
serraxi canım benim üzme kendini küçük meleğin seni bırakmaz inşallah.sen nasıl onu sabırla beklediysen o da seni üzmeden hayatına girecek eminim bundan.haberlerini bekliyoruz.
arkadaslar bisey sorcam benim 2 denemem tüp bebekte ilkini türkiyede yaptirmistim olmamisti tutmadi ilkinde bana dogum kontrol hapi vermemisti ama 2 denememizde dogumkontrol hapini ictim niye veriyo doktor sormamisim aklima gelmedi kk okuyana kadar sizlerde icmissiniz ondan kafam takildi ben bitirdim simdi igne yapiyorum niye iciyozkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?