Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

serraxi ya senin belirtilerin var mı mide bulantısı baş dönmesi gibi bende yok halen erken mi yoksa kimisinin 5. haftadan beri oluyormuş biz 7. haftadayız olmaması tabiki güzel ama merak ediyor insan işte

canım benim ben 8.haftadayım biiyosun ki ben kalp atışını almıştım salı günü ama gelişimi küçük tü yani gerideydi.gebelik sonlanabilir dedi doktor.ben de hiççç belirti yok hemde hiççç umarım bebeğim beni bırakmamıştır.umarım rabbim yardımcı olsun.

serraxi canım inşallah çarşamba gittiğinde her şey yolundadır
senin için dua ediyorum arkadaşım bebeğin seni bırakmasın ve 9 ay sonra sğlıklı bir şekilde doğsun inşallah

SERAXı GÜZELıM canım benim ben sana geçen günde söledim tatlım bir kaç gün yada bir hafta geriden takip etmesi gerçekten sorun değilmiş en az 11 gün geriden olduğu durumlarda dr kontrolunde gebelik bir süre daha devam ettiriliyomuş eğer gelişim durmuşsa yada çok geriden geriden geliyosa sonlandırılıyomuş
cnm benim ben inanıyorumki sende böle bi sorun yok sakın panik yapma dualarımız seninle şekercim benim bitaneciğim

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) marall ------1.aşılama-----genart t.b.m---sonuç tarihi 25 kasım

5 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda--- cumartesi trasferi var inşallah

6 )

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------??????????---------??????????

Son düzenleyen: Moderatör:
eylülüm aşkım bitanem canımmmmmm
farkındamısın listedeki arkadaşların çoğusu artık topiğimize gelmiyo
çünkü biz eskidik yeni topiklere takılıyo hatunlarrr
kıs nevraaaaaaaaaaa en başta seni yolacam heeeeeeee

kimsecikler yok el elde baş başta oturuyorum bende napim yaww bari oyun oynayayım hadi herkese iyi akşamlar yarın sabah görüşürüzzzz

gurbettikusu bu benim 2 denemem canim ilkini türkiyede yaptirdim olmadi bu sefer avusturyada yapiliyo insallah bu sefer rabbim kucagima kucagimiza verir insalllah arkadaslar benide ekleyin listeye ne olur insalla orda birgün bende aynen söyle BENDE HAMIIIILEYYYYIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMM yazzarim ayyy ne güzellllllllll bugün ilk ignemi yaptim sabah ilaclarimida iciyorum bakalim allahim ol derse olcak allah bütün isteyenlere bende icinde versin

arkadaslar bisey sorcam benim 2 denemem tüp bebekte ilkini türkiyede yaptirmistim olmamisti tutmadi ilkinde bana dogum kontrol hapi vermemisti ama 2 denememizde dogumkontrol hapini ictim niye veriyo doktor sormamisim aklima gelmedi kk okuyana kadar sizlerde icmissiniz ondan kafam takildi ben bitirdim simdi igne yapiyorum niye iciyozkii

YAVRUM sendemi avusturyadasin bende avusturyadayim benim ilk denemem ve simdi iyne kullaniyorum carsamba doktora gidecem kontrole sen nerdesin hangi hastanedesin belki ayni hastanede yaptiriyoruzdur cnm ins tedavin basariyla sonuclanir ALLAH HAYIRLISIYLA HERKESIN EVLADINI VERSIN

eylülcüğm doğum kontrol hapı kist tedavisinde veriliyor ancak yumurtalarıda baskılıyormuş.ben 1 buçuk kutu içince benimkilerini baskılamış.ondan sayı azalmış anladığım kadarıyla.

yavruum canım arkadaşım ilkinde gerek duymamışlardır belki.ilk tedavinle 2. arasında az zaman varsa olabilir belki .çünkü yumurtalarımız hormonlarla uyarılıyor,herhangi kist oluşmasına karşı kullanıyoruz.biliyorsun her bayanda kist oluyor.bazılarında adetle atılıyor bazılarında atılamıyor ve büyüyor.önlem olabilir.

serraxi canım benim üzme kendini küçük meleğin seni bırakmaz inşallah.sen nasıl onu sabırla beklediysen o da seni üzmeden hayatına girecek eminim bundan.haberlerini bekliyoruz.

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) marall ------1.aşılama-----genart t.b.m---sonuç tarihi 25 kasım

5 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda--- cumartesi trasferi var inşallah

6 )

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

cnm benimde tüpte ilk denemem olucak nasipse, bende kullanıyorum yumurtalıkların dinlenmesi için veriyorlarmış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…