Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıs cadı songul gelirim bakarım hee şaka şakada
kahvaltı yapmadan temizliğe başlama cnm benim güzelim
hadi bakalım hayırlısı cnm benim senden sonrada ben inşallah

hatçem sen geliyonmu aralıkta buraya songüle kahvaltıya gideriz hihihihi

eylülümmmmmmmmm
kuşummmmmmmmm

oooooo songülüm de gelmiş günaydınlar hanfendi siz buralara gelirmiydiniz
nasılsın canım inşallah iyisindir

songulum iyi yapmissn kadin getirtmekle.. valla bende bir kadin bulabilsemde camlarimi silse..hic sevmem cam silmesini...zaten daha hayatimda 2 sefer silmisimdir hehehe... annemin evinde zaten yapmazdim temizlik... evlenincede ilk kaldigimiz evin pencereleri cok kucuktu... zaten yengelerim temizlemisti..simdiki evimede temizlikci falan getirdim, gecen sefer de kizkardesim sildirdim hehe..bir seferde kocama..

gizemim benim istanbul gezisi daha belli degil...burda egitim merkezi var, onlar suan ayarlamaya calisiyorlarmis..bekliyorum yani daha. Insallah olur..

kısss hatçe bekliyo olcam haberini heeee
inşşşşşş annesine sıkı sıkı tutunsunlarrrr
temzlik konusuna gelince bi yapim diyorum öbür gün ayağa kalkamıyorumm
amannnn benden kıymelimiiii
tiihhhhhhh hooopppp

evet ya, bosver boylesi daha iyi...
insallah cumartesi haber ederim canim...siteye girerim insallah..zaten cumartesi pazar evde durmayi dusunuyorum... bayram ama napiyim, cikmam bu sefer herhalde disariya mecbur olmadigim surece..

selam kızlarrrrrrr.
her şey gönlünüze olsun .rabbim hepimizin dileklerini kabul edip,bizleri mutlu eder inşallah.her hamile haberi aldığım zaman ben hamile kalmışım gibi seviniyorum.inşallah hepimiz birgün hamile topiği açarızda hamilelik sorunlarımızı yazarız.

anam valla bende bu hafta sonu cam sildim tül perde yıkadım ütüledim astım
akşama banyonun duvarlarını silicem yarın akşamda mutfak dolaplarını silmem lazım of anam of arife günüde bi siler süpürür toz alır ütü yaparım tamam işteee bayram sabahıda ölü gibi kalkarım sabahın göründe biz her bayram sabahı valide sultana çok erkenden kahvaltıya gideriz ordanda babannesine gidilir tüm sülale toplanır malum gelinler hizmet eder yani ben çünkü sülalede de tek gelinim uf anam uf ama bu bayram dicem çok gribim virüslüyüm uzak durun benden hheheheh

kızlar arada işlerim oluyor bazen siteden çıkmamış oluyorum açık kalıyor
gizemim demek yönetici olmanı istiyorlar yakışır arkadaşıma canımsın ya
haticem cumartesi inşallah herşey güzel olacak canım boşver çıkma dışarı bu sefer çıkmamak için çok önemli bie sebebin olcak dimi ama
songülüm demek evi temizletiyorsun epeydir bende silme süpürme işlerine bakmıyorum sağolsun görümcem yapıyor ama daha sonra bir yardımcım olsa iyi olur bakalım artık ne olucak

acele canım sen nasılsın nasıl gidiyor
seldacım inşallah senin içinde herşey yolunda gider

neviniiiim nerdesin ya insan bir girer bakar haber verir ya hadi nevincim haber bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…