Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nmh cnm benim hadi bakalım hayırlı olsun cnm çok sevindim
rabbim tamamına erdirsin inşallah :))

slm kızlar ben geldim çok sükür kalp atıslarınıda duyduk. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

amşn cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza...

kızlar bir şey sorucam eşinin ve kendinin karyotipine baktıran oldumu hiç? nette konuştuğum bir dr bize gelseydiniz önce bunu yapardık dedi :S

nmh canim... Insallah 9 ay sonra saglicakla kucagina alirsin...cok sevindim kalp atislarini duyduguna..Insallah birgun bizede nasip olur...

canım benim hepimiz için inşallahh rabbim teker teker veriyo yavrularımızı ben o kadar yürekten inanıyorum ki herkesin bebeği olucak rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmıycak.
kalp atışını duydun bundan sonra sırada ne var :))

hatçem benim yok kız facebook eşimin varda ben ondan oynuyom bana yasak öle face msn falan hihihihi

kız maral neymişki o karyotip karyola der gibi hihihi

nevincim bende açarsam bi gün face bende sizleri eklemek isterim tabiki ama kaciş izin vermiyokiiiii

nmh şu ayşenin profilindeki minicik kuzucuklar gibi olur bebişin inşallahhh cnm benim
bu arada nmh cnm tek dimi senin

gizemcim arefe geliyor kurban bayramı arefesinde öğel ile ikindi arasında ihlas süresi okunurmuş tam hatıralyamadım
geçen seneler okudumda neydi bi türlü hatıralyamadım
bizlerde tefriciye okuyalım öğle ilke ikindi arasında

nevin cnm arife günümü öğle ile ikindi arası okuruz tabiii
zaten haticeciğimin trasferi bayramda onun iiçin okuruz ayyy sıra onaa geldi oh ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…