Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatçem benim yok kız facebook eşimin varda ben ondan oynuyom bana yasak öle face msn falan hihihihi

kız maral neymişki o karyotip karyola der gibi hihihi

ihihihiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi şekerim valla bende tam bilmiorum biraz netten araştırıyprum dr söledi oda tüp beb. merk. çalışıyo hani demiştimya netten konuşuyorum diye, ben olsam eşine ve sana önce bunu yapardı m dedi, genetikte bir şey çıkmayabilir ama bunda çıkabilir dedi, buda bir nevi genetik test herhalde...

kıs hatçe seni varya çok seviom heee
okudum rüyanı kafana çok takıyosunda ondan cnm benim
ohoooo ben her gece ne rüyalar görüyorum neler nelerrrr

evet nevincim allah kabul etsin

hatçemmm kuzummm az işini yap ulennnnn kovulcez heeeeeee

seraxi gülüm nasılsın bakalım bah nmh bugün yavrusunun kalp atışlarını duymuş
inşallah yarında senle eylülüm duyucaksınız içinizde sizden olan başka bir kalp daha atıcak
sabırlı ol cnm benim

maral araştırdınmı netten öle herşeyi kafana takma cnm benim valla bana bi tuaf geldi bu karyotip heee
tiplimiyiz tipsizmiyiz tipitipmiyiz neyiz bizz :)))))))))))

kızlar başım ağrımaya başladı ben azıcık kestiricem şurda elektrik sobasının yanında siz yazın ben birazdan okurum emi cancağızlarım benimmmm

işallah gizemim ben daha önce duymuştum.umarım devam ediyodur.
bu arada tüm meslektaşlarımın öğretmenletr günü kutlu olsun...
sizler nasılsınız yarın benim için büyük gün hayırlısı ile bakalım sonuç ne olucak...

slm arkadaşlar benim bugün transferimin 3. günü transferden sonra neler yaşadınız ne ilaçlar kullandınız anlatırsanız sevinirim.ben jel kullanıyorum bide 3 adet hap ve bant kullanıyorum.

sraxi cnm benim çok pardon yaa öğretmenler gününde kutlu olsun cnm benim
ne almış bakim çocuklar sana bol bol çiçek dimi :))
senin çiçeğin karnında ama dimi cnm benim
yarın inşallah çok güzel haberlerle geliceksin topiğimize

huriya cnm benim ssen nasılsın bakalım nerelerdesin hamilelik topiklerindemisin

kızlar başım ağrımaya başladı ben azıcık kestiricem şurda elektrik sobasının yanında siz yazın ben birazdan okurum emi cancağızlarım benimmmm

ohh ne güsel ii şekerlemeler...
şöle diyo net: Her bireyin kromozom sayısı, şekli ve büyüklüğü onun karyotipini ifade eder. Karyotipten faydalanılarak çeşitli türlerin kromozom haritaları çıkarılabilmektedir.

Karyotip, deri ve kan hücrelerinden, gebelik sırasında (prenatal tanı) bebeğe ait hücrelerden, tümör ve kemik iliği hücrelerinden özel metodlarla elde edilir ve özel boyalarla boyanır. Bu yöntemlerle bazı kromozom hastalıklarının teşhisi yapılır.

maral cnm benim o dr un dediği bence tamamen para tuzağı tüp bebek tedavisi sürecinde bu güne kadar hiç zannetmiyorum bunu yaptıranı
bebek 46 kromozomun yarısını anneden yarısını babadan alır bizde zaten bebek olmuyo hele bi olsun da sonra kromozomunun tipine bakılır sen birazdaha araştır bence
maralcım sen nerdeysin cnm benim şehir olarak yani

frt öncelikli olarak hoşgeldin şekerim yazdıklarımızı neden göremiyosun acaba anlayamadım bunu görürsen sorun yok demektir bana cvp yaz şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…