Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ay canım sude hadi bakalım maşallah sana canım benim inanıyorumki bu kadar çileden sonra kesin tutacak sende buna inan cnm benim okadar yol gidip geliyosun eylülüm gibi bak bu sefer mutlu sonla bitecek görürsün cnm benim
bol bol dua et güzelim hadi hayırlısı rabbimden

eylülüm cnm benim biliyosun çok sabırlıyım ama burda inan bomba gibiyim burası zor
evde eşimde zor hayatımdaki herkes çok zor
dünyanın kerizi benim sanki gelen bana giden bana çakıyo tokadı valla artık sıra bende kimsenin nazını kaprisini çekecek gücüm yok
bakalım hayat neyi gösterirse bende karşılığını vereceğim

sabır kalmadı içimde
dertler yaş oldu gözümde
bu sensizlik denizinde boğulmadan dön

bu benden gider ayak size jest olsun :)))
ben birazdan çıkıcam şekerler

kızlarrr ben çıkıyorum
sizi seviyorum
bu arada sudecim sen sık sık burda olmadığından söleyeyim dedim listemizin çoğu hamile kaldı
bir kısmı bu aya ertelendi bir kısmı tekrar deneyecek
topiğimizin kurucusu olarak inşallah sıradaki mutlu haberi vericek olan arkadaşlarımızdan biride sen olursun cnm allah yolunu açık etsin

eylülüm yarın yeğenimin kalp atışlarını duy ve teselerine müjdele olurmu cnm benim bitanem
hatçem tekrar öğretmenler günün kutlu olsun canımsın
hepinizi öptümm

sudenaz canim bana cumartesi gunu insallah dondurulmus transfer edilecek..ama ben hicbir ilac kullanmiyorum. sadece catlama ignesi vuruldum...
canim insallah bebislerin sana tutunurlar ve 9 ay sonra saglicakla kucagina alirsin canim..

şimdi estrofem dediğim ilaç rahim kalınlaşması için...umutta dondurulmuş deneyeceklere veriliyor....ilk 4 gün 2 adet sonra 4-6-8 adet diye 15 güne kadar çıkıyor..15ç günümdede hastanede olacağım...hatta faxladıkları listede transferden sonra kullanılacaklarda yazıyor...çatlatma iğnesini ne zaman vuruldun? çatlatma iğnesinden sonramı hiç bişey vurulmadın?

canım benim güzel dileklerin için çok sağol...inşallah umuda yolculuğumuz bu kez mutlu sonla biter..herkes için dileğim bu yönde..rabbim bu yolda mücadele veren herkese yar ve yardımcı olsun...

ben de çıkıyorum kızlar
haticem inşallah cumartesi herşey çok güzel olacak
gizemim sen bir bebeğine kavuş inşallah diğer sorunlar daha kolay hallolur canım benim
sudenazcım aralıkta senin için her şey inşallah çok güzel olur
ben yarın sabah doktora gidiyorum önce bizim hastaneye gidip sevk yaptırıcam sonra yola çıkarız inşallah bebeğim ve ben güzel haberlerle geliriz
yarın akşam girebilirim nete sanırım
hoşçakalın

sağol canım..gerilerden listeye baktım..çok sevindim hamişlerimize...tekrar deneyecek arkadaşlarımızda inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar...

sudenaz canim, hayir sadece catlama ignesi vuruldum, pazar gunu... baska hicbirsey yok.....
gerek yok diyor burdaki doktorlar...
boylede rahat oluyor ama... kaydirigubbakcemile3

sudenaz canim, hayir sadece catlama ignesi vuruldum, pazar gunu... baska hicbirsey yok.....
gerek yok diyor burdaki doktorlar...
boylede rahat oluyor ama... kaydirigubbakcemile3

iyide o zaman salı yumurtalarının toplanması cumada transferin olması lazım..ilaç kullanmamanda normal..dondurulmuşlar nerden çıktı hiç anlamadım...hem dondurulmuşun varsa çatlatma iğnesi ne alaka?

şimdi bende eğer çatlatma ve toplamadan hemen sonra transfer olsaydım ilaç kullanmayacaktım...transferim aralık ayına kaldı..dün adet oldum...rahim kalınlaşsın diye ilaç verdi..sadece dedikleri gün gidip transfer yaptırcam o kadar...çatlatma iğnesi falan yok..

ooo kıslar iiki yoktumm kaynamış ortalık
gizem im işten ayırman demek burdan da ayrılman demek
senin o kıskanç koca internet filan dinlemzz bunu da bi düşün cicimm

şaka bir yana hayırlısı olsunn bebemm
sağlığın en önemlisi

bu arada ayşecim ve serraxicim sizinde öğretmenler gününüz kutlu olsun
serraxi inşallah yarın bebeğinin gelişimi düzelmiştir kalp atımları normaldir de en güzel hediyen olsun

sağol eylülcüm umarım sen de kalp atışlarını duyarsın ve de sağlıklı gelişmiştir bebeğin.aklımda olucaksın canım.ikimizde güzel hayırlı haberlerle döneriz topiğimize.....
allahım yardımcımız ol yarabbim.

arkadaşlar merhaba;
benim Hcg degerimde 310 çıktı.Hamileyim.Ama 8 Aralıkta ultrasona gidicem.Keseyi görene kadar inanamıyorum.Allah inşallah hepinize hamileyim diye buraya yazmayı nasip etsin.Ama korkular hiç bitmiyor.Şimdi de düşükten korkuyorum.Bana dua edin.Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin.Bana dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İnşallah onlarında güzel haberlerini alırız.

vooovvvooooooovvvvvvvvvvvvvvvvv

hayatım tebriklerrr yaaaaa
ALLAH sağlıkl hayırlı kucağına almayı nasip etsin
bence biraz da olumsuzluklardan uzak durr
ne o yaaa sen taze annişsin
sirkelen şu olumsuz düşüncelerindennn
bebişini de kendini de bizi de üzme emi şekerrr annişşş

saol bebekteyiz.
duaların için çok teşekkür ederim.bende sana dua ediyorum.inşallah en kısa zamanda senin iyi haberlerini alırız.Allah hepimize bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.Öpüyorum.İyi geceler...

Tebrikler canim ... a.s.

Rabbim yavrucugunu saglikla kucagina almayi nasip etsin ..

Olumsuz düsüncelerden uzak durr ..
Artik bebisin seninlee .. Doguma kadar da seninle olacak ins..

Onunla gecirecegin günleri düsün ve mutlu ol ...
Bizler icin de dua etmeyi unutmaa ...

Korkularindan Rabbim korusun .. :Saruboceq:

çok güzel bir haber...............bu arallar iyi habertlere ihtiyacımız var.....tüp bebkçiler olarak...................canım tebrikler...........opuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…