- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.261
sudenaz canim bana cumartesi gunu insallah dondurulmus transfer edilecek..ama ben hicbir ilac kullanmiyorum. sadece catlama ignesi vuruldum...
canim insallah bebislerin sana tutunurlar ve 9 ay sonra saglicakla kucagina alirsin canim..
ay canım sude hadi bakalım maşallah sana canım benim inanıyorumki bu kadar çileden sonra kesin tutacak sende buna inan cnm benim okadar yol gidip geliyosun eylülüm gibi bak bu sefer mutlu sonla bitecek görürsün cnm benim
bol bol dua et güzelim hadi hayırlısı rabbimden
eylülüm cnm benim biliyosun çok sabırlıyım ama burda inan bomba gibiyim burası zor
evde eşimde zor hayatımdaki herkes çok zor
dünyanın kerizi benim sanki gelen bana giden bana çakıyo tokadı valla artık sıra bende kimsenin nazını kaprisini çekecek gücüm yok
bakalım hayat neyi gösterirse bende karşılığını vereceğim
sabır kalmadı içimde
dertler yaş oldu gözümde
bu sensizlik denizinde boğulmadan dön
bu benden gider ayak size jest olsun :)))
ben birazdan çıkıcam şekerler
kızlarrr ben çıkıyorum
sizi seviyorum
bu arada sudecim sen sık sık burda olmadığından söleyeyim dedim listemizin çoğu hamile kaldı
bir kısmı bu aya ertelendi bir kısmı tekrar deneyecek
topiğimizin kurucusu olarak inşallah sıradaki mutlu haberi vericek olan arkadaşlarımızdan biride sen olursun cnm allah yolunu açık etsin
eylülüm yarın yeğenimin kalp atışlarını duy ve teselerine müjdele olurmu cnm benim bitanem
hatçem tekrar öğretmenler günün kutlu olsun canımsın
hepinizi öptümm
sudenaz canim, hayir sadece catlama ignesi vuruldum, pazar gunu... baska hicbirsey yok.....
gerek yok diyor burdaki doktorlar...
boylede rahat oluyor ama... kaydirigubbakcemile3
bu arada ayşecim ve serraxicim sizinde öğretmenler gününüz kutlu olsun
serraxi inşallah yarın bebeğinin gelişimi düzelmiştir kalp atımları normaldir de en güzel hediyen olsun
arkadaşlar merhaba;
benim Hcg degerimde 310 çıktı.Hamileyim.Ama 8 Aralıkta ultrasona gidicem.Keseyi görene kadar inanamıyorum.Allah inşallah hepinize hamileyim diye buraya yazmayı nasip etsin.Ama korkular hiç bitmiyor.Şimdi de düşükten korkuyorum.Bana dua edin.Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin.Bana dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İnşallah onlarında güzel haberlerini alırız.
arkadaşlar merhaba;
benim Hcg degerimde 310 çıktı.Hamileyim.Ama 8 Aralıkta ultrasona gidicem.Keseyi görene kadar inanamıyorum.Allah inşallah hepinize hamileyim diye buraya yazmayı nasip etsin.Ama korkular hiç bitmiyor.Şimdi de düşükten korkuyorum.Bana dua edin.Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin.Bana dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İnşallah onlarında güzel haberlerini alırız.
arkadaşlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?