Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar bana dua edin ne olur?geceden beri aglıyorum.dün gece kanamam oldu.bebeğime birşey olmuş mudur?doktoru arayamıyorum,sabahı bekliyorum.aglamaktan gözlerim şişti.

talyacım saol tatlm...hımmm evt öle bişi sanırım bayanada yapılıyomuş burada... ama ben kendi doktoruma sordum, onu genellikle 16. haftadan sonra tekrarlayan düşüğü olanlara yapıyorlarmış galiba, zaten 3 ay çok diilmi (,

mentol cnm benim bitanem bişi olmamıştır inşallah ah be güzelim bayram üstü iş falanmı yaptın sen hee
inşallah bize güzel haberler verirsin

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009

5 ) sudenaz------------ 1.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

Son düzenleyen: Moderatör:
seraxicim
eylülüm
mentolcüm

inşallah hayırlısıyla bizlere güzel haberler verirsiniz
heyecanla bekliyoruz dualarımız sizlerler

talya 40 tefriciye
windy 50 tefriciye
g.kuşum ayşem 1 yasin-i şerif 15 ayetel kürsi

rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun.sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirin inşallah.
allahım duzlarımzı kabul et arkadaşlarımızı ve bebeklerini koru yarabbim bu zorlu yolu bizlere kolaylaştır allahım.rabbi yessir velatü assir rabbi temmil bil hayr.amin

arkadaşlar talyacığımın cumartesi trasferi var dua desteklerinizi bekliyorum yarın öğlene kadar sölersniz bende yazarım şekeerlerr bilginizeee

sagolun arkadaslar hepinize tesekkür ederim inşallah bugün eylül ve seraxi arkadasmızda hayırlı haberle gelirler.

darısı isteyen tüm arkadaslara olsun inşallah.

mentol canim... bukadar kendini uzme, bebisin icin iyi olmaz...Ben cok kisi de duydum kan geldigini.. eminimki bebisin daha seninledir..

canim, catlama ignesini transfer gununu kendilerine gore ayarlayabilmek icin yapiyor burdaki doktorlar... cumartesi kontrolum vardi, yumurtam 16 mm buyuklugundeydi, pazar aksami catlama igneni vurul dediler, yumurtan baya buyumus diye.. catlama ignesinden 5-6 gun sonrada dondurulmus transfer ediliyor.

saol talya83
vallaha nerdeyse 4 hafta hastaydim,grip usutme ve hamileligin verdigi rahatsizlik epey bi agir gecirdim...
bulantilarim asiri derecede siddetliydi,ama allaha sukur 2 gundur azaldi ve ise basladim
bunun disinda allaha sukur iyiyim
ama sizleride cok merak ettim,ve dua ettim allahima bana verdin isteyen herkeze nasip et diyee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…