Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar günaydın canlarım
minenl cnm ya çok merak ettim seni hee geçen gün yazdım sana oma okumadın sanırım kısa süre bi girdin çıktın canım seninde bebeğinde iyi olmasına sevindim
bu arada listemizde baya hamile var 2 tane değil bu yeni liste cnm benim
senin olduğun listede çoookkkk hamile varrrr

kız talya ben oraları çok merak eiyorum yaa
bende gelebilirmiyim yanınızaaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnn

songülüm naptın bacım temizlik bitti heralde he
oh mis gibi kokuyodur şimdi ev ben bayılırım deterjan kokusuna heleki domestosa onsuz bi temizlik düşünemiyorum yaniii

talya ben tedavimi hollandada yaptirdim
ben rotterdamda yasiyorum

evet gizemcim bi ara giriyordum ama bilgisayara bile bakamiyorum bulantidan..))) ama simdi cok az kaldi
napim merak ediyordum sizleri ama okuyamadan geri cikiyordum.))

gizem buyur gel misafir edelim seni,super olur ya

anam benimki hayal işte nasıl gelim yaa
eşim eskiden hep derdi senle yurtdışına gidicez diye ama evlendikten sonra değişti tabi durum geçim derdine düştük ne yurtdışı kaldı ne bişi hele bide bu bebek kendiliğinden gelmeyince dahada zorlaştı hayat ama herşeyin hayırlısı olsun cnm benim napalım
ben en çok romayı merak ediyorum vatikan ı falan

hatçem inşallah canım benim kasımın ilki nevinim oldu
inşallah aralığınkide sen olursun cnm bnm
arkandanda songulum ve ben geliriz inşallah
ama sanırım ben şubatın ilki olurum hihiiihi:)))))))))))

minenl senin adın ne bacım
senin bide oğlun vardı dimiiii
hala sana her akşam süt veriyomu yavrum yaa nasıl sevinmiştir kardeşi geliyo diye

kıslar dmeinde yazdım ama sorun oldu
neyse temizlik bitti mutfak dolaplarım kaldı onların da içini boşaltmıcam temiz yani kapaları silcem
valla ütüleri bile bitirdim dolapları döktüm süperrr olduu
evet gizemim domestos ve cifsiz temizlik olmuyooo
diğerleri hikayeeee

minenl canım ii bak kendine
bebişini üzmeee
canım benim ya bide bize dua ediyomuş
rabbim hepimize yaşatsın inşşş

kız hatçem ben hep hesap işi yapıyom hee şimdi düşünsene şubatta hamile kalsam bütün yazı evde geçiririm yaaa uf bide ben 6. katta oturuyorum asansörde yok nasıl iner çıkarım yaaa
seneye bu zamanda doğmuş olur heralde sonra bütün kışıda evde geçiririm bunun için zaten rahat tarih yok aslına bakarsan hihihii yazın hamile kalsan kışı evde koca göbekle geçircen yazın doğacak minicik diye bi yere gidemiycen
huhauhauhuahauh
rabbim hayırlı vakitte versin dimi yaniii

ben yemeğe gidip geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…