Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar enişte nevine ambargo koydu cnm ablam bebeğiyle meşgul ama bende çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allaha cok sukur bugun nesemiz yerinde...gizemim tedaviye aralikta basliyacak insallah.. songulun kaynanasi gelmiyor simdilik... oh oh

tabi hatçem ben desem ooooo nerelere götürürdü o laflarıı
aynı şeklide ben desem varya
ooooo tmmm bende sizinkilere gitmiyorum
sen zaten istemezsin surat yaparsınn 70 yaşındaki kadına güceniyosun senin annen olsa dırrr dırrr dııırrrrrr
o söylemse olmazdı böyle

amannn nasıl olursa olsun sonuca bak bebemmm sonucaaa
gizemim inş dediğin gibi hiççççççççççççççççççç gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzz

anam bacım tüm iyi dileklerim sizlerle canımsınız siz benim

bu gün işler çok yoğun etraftan para toparlayıp elemanlara azda olsa avans vermem lazım millet az önce yemekte gözümün içine bakıyodu valla hepimiz aynı durumdayız onlar bana bakıyo ben patrona allah yardım etsin yaniii

hatçem aralıkta derkennnn
:)))))))))))))))))

canım benim şimdi ben sanırım 31 kasım yada 1 aralıkta hasta olucam doğum kontrle başlasammıki bu ay acaba bilemiyorum....
başlarsam bi sonraki adetim 1-2 ocaktamı olucak ben hiç doğum kontrol kullanmadım

sağolun cancağızlarım benimmmmmmmmmm
öğle tatiliya zaten kimse aranmıyo
birazdan bakıcam artık bişiler

ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapını adet olduğum gün radım 2. gittim tüp bebek tedavisine başlıyorum dedim başladık öylee

gizemim... evet hesabin dogru... hapi biraktiktan birkac gun sonra adet oluyorsun.kisiden kisiye degisiyor tabi... ama insallah 31 aralikta adet olursun ve o gun baslarsin...
ben burda dogumkontrol hapini kullandim, ama ikinci haftasinda gunluk decapeptyl kullanmaya basladim, galiba turkiyede lucrin veriyorlar emin degilim... ben o decapeptyli 27 gun vuruldum yaaaaaa.. turkiyede hic okadar uzun degil...

mentol üzülme belki yerleşme kanamasıdır... allah yardımcın olsun cnm... dularım seninle...

inşallah.kendimi yordum biraz.çok pişmanım şimdi.birde beni üzen ortamlarda bulundum.acaba ondan mı diye düşündüm.Şimdi yatıyorum,inşallah birşey olmamıştır.tekrar gebelik testi yaptırsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…