Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ya hatçem ben valla çok korkuyorum bu tedavi sürecinden yaa toplama trasfer falan
bide burda anestezi yapılıyo yani baygın olunuyo orda canlı yapıyolarmış ne acayip yaa sonuçta aynı işlem ama heryerde başka prosodür var demekki

iiyim gizem im değişik bişey yok
geçmiş olsun sana bu arada sanırım bende hastalancam gece boğaz ağrısı nefes darlığıyla uyandımm
bugün alim vitaminleri tedavi üstü bi de onla uğraşmim
yarın öbür gün hasta olcam sanırım 2. günde hastane yolu başlıyo hayırlısıylaa

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

20) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

--------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
songülüm cnm benim kendine çok iyi bak tatlım ben sanırım bu ay vazgeçicem tedaviden baksanıza aldığım ilacın haddi hesabı yok günde 8 tane hap içiyorum 2 tane iğne vuruluyorum felaket enfeksiyon var yani.budurumda başlamasam iyi olucak bence
bolbol meyve ye cnm benim ılık adaçayı iç sirkeli suyla gargara yap boğazını yakalanma hastalığa

ya kizlar ben delirecem.. olmuyacak diye cok korkuyorum..biliyorum pozitif olmam lazim.. ama hic birsey hissetmiyorum, aybasi sancilari haric... ben nasil daha 10 gun bekleyecem yaa..

hatçem senin içinde dualarımızı okuduk allah kabul etsin cnm benim

gurbetkuşu 1 yasin-10 ayetel kürsi- 20 tefriciye
gizem 100 tefriciye
hulya 20 tefriciye
acele 20 tafriciye
windy 30 tefriciye
bebektyz 20 ayetel kürsi 220 kelime i tevhid

rabbim okumuş olduğumuz duaları hatice kulunun muradına ermesi için bebeğini sağlıkla kucağına alması için çıktığı bu yolda ona ışık yap yarabbim.dualarımızı kabul et yüce merhametine sığındık sen bizlerin kucaklarını boş bırakma allahım . amin

Son düzenleyen: Moderatör:
gizemim, sen baslayana kadar insallah hastaligin gecer..zaten ilk once dogum kontrol hapi kullanacaksin..iyi dusun, istersen doktorunlada bir danis ertelemeye gerek varmi diye..

kızlar merhaba
beni merak etmişsinizdir biliyorum ama güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyor yarın alacaklar benden hiç bir gelişme yok doktorum da çok üzüldü ama yapacak hiçbirşey yok
ben çok kötüyüm ya biliyorum hayırlısı böyleymiş sağlıksız gelişseydi daha mı iyiydi ama insan yine de çok kötü oluyor

eylül canım evet zor hemde çok zorr ama mutlaka bunda da vardır bi hayr bu saate kadar haber vermemenden anlamıştım senin canın sağolsun şekerim yine olur ALLAH ımın izniyle hep ne dedik sağlıklı hayırlı olsun dedik
demek ki hayırlısı böyleymiş
nişşşş en kısa zamanda gönlündeki sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağında olur
üzülme diyemicem insanın elinde değil çünkü yeter ki isyan etme veren de rabbim alanda herşeyde var bi hayr canım benimmm yazmak istediğim ama kelimeler dökemediğim çok şey var yüreğim seninleee

canım eylülüm ne diyeceğimi bilemiyorum şuan acına rağmen en doğrusunu sen söledin zaten
güzelim rahatlayacaksan ağla cnm benim ama unutma sende eşinde sağlıklısınız allah korusun başka bişi aklıma bile getirmek istemiyorum tekrar denersin cnm benim rabbim hayırlısını verir biliyorumki sende zaten çok inançlı birisin allahtan gelen boyun eğmekten şükretmekten başka çare yok cnm benim
acını anlamaya ve paylaşmaya çalışıyorum rabbim yardımcın olsun sabır versin cnm benim ((

eylul canim..bende inan ne diyecegimi bilemiyorum.. dunden belli aklimdaydin.. Inan cok uzuldum.. Insallah kendini yeterince toparlayinca tekrar baslarsiniz ve bu sefer hersey yolunda gider insallah. Canim yaa.. inan ne diyecegimi bilemiyorum, arkadaslarima temamen katiliyorum.. Hayirlisi boyleymis.. Insallah yakin zamanda toparlarsin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…