Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar siteye bir türlü giremiyordum gerçekten delitti yani hepiniz çok sağolun
gizemim canım benim inşallah başlarsın tedavine iyileşte bırak artık ilaç içmeyi tamam mı
songülüm hadi az kalmış başlamana hayırlı olsun allahım kolaylık versin
haticem biliyorum zaman geçmiyor bir türlü ama kendini yorma strese de girme
inşallah sizlerden güzel haberler alıcaz hem bana da moral olur valla
serraxi ne yaptı acaba onuda çok merak ediyorum inşallab bebeği gelişmesine devam ediyordur

kızlar malesef meleğimin kalbi durmuş ve dün akşam aldılar onu benden çokkk üzgünüm.hayırlısı böyle imiş ama 2.kez aynı sonnnn((

cnm bende ılaclara basladım ama moralım cok bozuk enver bey ayrıldı umuttan( brnı de lısteye ekle tek embrıyon oda bozulmaz cozulunce ınş.

uyuyamadım arkadaşlar.çok zor bi durum bu.kalbine sanki bıçak saplanıyor.öğlen gidiyosun bebeğinin kalp atışları durmuş 3 doktor inceliyor kalp atışı yok.bebek ölmüş.hem de bi kaç gün önce....ve akşamına küretaj.yaşadığın olayları bi kez daha yaşıyosun...oysa burayya ilk hamileyim diyee yazdığımda o kadar mutluydum ki.çok kısa sürdü arkadaşlar çok kısa.ama hayırlısı böyle imiş.herşey allahın takdiri.aylülümede çok üzüldüm.ama inanıyorum ki çok yaakın zamanda anne olacağız.herşey için destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.gizem talya bebekteyiz a.acele eylül sudenaz ve diğerleri

arkadaşlar herkese mrb, sitede ki sorun benide çıldırttı cidden...
serraxi çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum, bende bu durumu iki kez yaşadığım içiçn şuan içinde bulunduğun ruh halini çok ii anlıyorum... ama bu da geçicek, allahın bir bildiği vardır muhakkak, metanetli ol cnm...

arkadaşlar herkese günaydın
seraxi cnm benim çok üzüldüm ama görüyorumki maşallah sen çok sabırlı ve metanetlisin cnm benim seninde dölediğin gibi hayırlısı buymuş umutlarımızı kaybetmek yok elbette hepimiz birgün anne olacağız inşallah

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

20 ) ilayda 255--------????????---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

siteye girmek neredeyse imkansız ya sinir oynatıyor
serraxi arkadaşım çok üzüldüm sana ve eylüle hayırlısı değilmiş allahım sabrınızı artırsın çok zor
gerçi artık dikkat ediyorsanız düşükler kürtajlar okadar fazla
kimyasallarla hormonlarla besleniyoruz

gizemcim sen nasılsın ben buradayım saçlarını ne renk yaptın
fb de değilim ben ama a.acele orada:))) açıp baktım şimdi senin yazdığını görünce

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ ufuk jinofertil (400) 150ihlas

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

20 ) ilayda 255--------????????---------umut tüp bebek

kızım okudu gizem ihlasları :)
21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

nevin ne ihlası bacım ben anlamadım listeye eklemişin ama ????
fb dekileri protesto ediyorum ben saf gibi sabahtan akşama kadar burdayım

ihlas suresini okudu teyzesi kızım 150 tane arafe günü
a.acele fb de hatta gelin kaynana videosu koymuş yorumda yapmış:))
bende hem orada hem buradayım
listeyi yanlış kopyalamışım sen altta kalmışsın sen tekrar düzelt canım

gizem bende burdayim canim... fb ye daha hic girmedim bugun bilgisayari yeni actim sayilir... bugun isim cok o yuzden fazla yazamam herhalde...
gizem canim o ihlaslari nevinin kizi okudu gecen hafta persembe galiba..

hoşgeldin canım sende
benim şimdi çıkmam gerek dra gideceğim ama başka bişey için
gelince yazarım size durumumu

herkese merhaba geçmişe bakmadan geldim çok uzun süre kalamayacağım sadece sizlere nasılsınız demek için uğradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…