Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nebilim songulum.. dune kadar cok iyidim, sabah kalktim acayip negatiftim..simdi geri kendime gelmeye basladim... Hayirlisi insallah..Insallah bu sefer tutunmustur..

KIS HATÇE zaten tansiyonum çıktı ensem ağrıyo valla oklava kafana geliyo heee bu ne panik daha ilk günden be delürme döverim hee
sabır sabır sabır bol bol la havle vela kuvvete tamam mı canım çok konuşturma beni bak hastayım zaten getirtme beni hollandaya heeeee

eylüüll bitanem kıyamam sana ne olur çok fazlada yıpratma kendini cnm benim olurmu ????
güzelim biliyorum çok zor ama sabredip dayanmak zorundayız gerçekten iinanıyorumki hepimiz anne olacağız er yada geç tamammı cnm benim

ediyorum insallah bol bol dua zaten..Insallah Allahim hepimizin dualarini kabul eyler... Gizemim oklavaya gerek yok canim daha..sen enerjini kendine sakla simdi :) kiyamam ben sana..

Songul yuzde 20 ile 25 arasi dediler.. Onceden yuzde 10 sans veriyorlarmis su son bir kac senedir yuzde 25lere cikmis.. ama turkiyede galiba oran daha yuksektir... ve orda birden fazla transfer edliyor.

bıraktım canım bıraktıkta 3 4 gün sonra oluyorum
yarın öbür gün olurum sanırım
bayramdan snraya gelsin diye ayarladım :))))

HAYIRLISI OLSUN CANLARIM İKİNİZ İÇİNDE
kızlar sayfada sorun var ben yazıyorum ama sürekli bağlantı hatası veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…