Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

serraxi canım benim çok üzüldüm nasip değilmiş ya
valla eylülün üzüntüsünün üstüne bi de bu
çok üzldüm çok
ALLAH ım başka acılar göstermesin inşşş
en kısa zamanda bizlerde anne olalım ya rabbim

napıyon kısss hatçem
valla açtım züldüm yaaa
zaten eylül hep alımdaydı şimdi de serraxi
takdiri ilahii herşeyin hayırlısı

kızlar uzun sürre gelemedim nasılsınız

eylül ve serraxsi ye çok üzüldüm acınızı derinden paylaşıyorum şuan sizi çok iyi anlıyorum bende haziranda kaybettim meleğimi rabbim size bol sabır versin ve minik meleklerimiz bize kardeşlerini göndersin inşşşşş anne olmayı nasip etsin

kızlar ben bugün adet oldum akşam istanbul yolcusuyum bu sefer zaman neler gösterecek bakalım tedaviye başlaya bilecemmi hayırlısını versin rabbim hepimizin hakkında

hatçem songülüm valla hala çok hastayım sabah 6.iğnemi vuruldum ama fayda etmedi hala sadece ağrım kesildi biraz hala yutkunamıyorum ((
bu gidişle ben 10 iğne daha yerim (( bakalım artık cuma sabahı acildeki dra son iğnemden sonra bi sorarım neden iyileşmedim diye

nurcan cnm benim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim yanında olsun hayırlı haberlerinle dön evine cnm bnm

meldir şeker kendine çok dikkat et cnm
istersen bi dr ara bel ağrın için belki bi tavsiyesi olur

giemim canım ileşemedin mi hala
çok zor oluyoo bilirim inş en kısa zamanda iileşirsin bebem

nurcan canım hadi hayırlı olsun bende bugün hastalandım yarın gidicem bakalım

hatçem nasıl gidiyor bakalım bekleme süreci cnm benimm

songülüm hasta oldunmu cnm ne zaman gidiceksin dr a

oh songülüm sonunda hee hadi bakalım sanada hayırlı olsun
kız kulaklarım çok ağrıyo bide boğazım başka bişeyim yok aslında bu gece çokda ateşlendim terledim falan sabah bi kalktım kan ter içindeyim inşallah çabuk iyileşirim bünyem zayıfa düşmese barim

kizlar birazdan derse girecem.. ondan sonra da teyzem gile gececem. yani bugun artik girmem..zaten sitede hala sorun var..kendinize iyi bakin

hatçem evet hala ateşim var ama 39u geçmiyo bi var bi yok genelde uyuduğum zaman ateşleniyorum aman nasılsa geçer bigün napim yaa (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…