Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kizlar siteye ancak yeni girebildim yarin tel acip cagiracaklar transfer icin yada dr um pazartesi veya sali günü dedi ins hayirlisiy la her sey güzel olur kizlar dualarinizi eksik etmeyin nolur..

sakın umudunu kaybetme maalesef dr.lar insanların hem umutlarını hem paralarını harcıyorlar..aynı durumdayım bende sana destek olmak istedim.bizde birgünanne olacağız.Allhım sayesinde

arkadaşlar hepinizi çok özledim .sitede sorun vardı giremedim. şu saat oldu anca girebildim.sabah inşallah sorun olmazda rahat girebiliriz.

geçmişi okudumda gizemim fb giriyoruz diye kızıyorsun bizlere. ne olur kızma canım benim.fb giriyorum ama bu siteye bir türlü giremiyorum .bende ikiside açık.fb olan arkadaşlardan bir haber alabilirmiyim diye.siteye çok uğraşıyorum girmek için.sizleri unutmadığımı göstermek için bu saatlerde ancak girebiliyorum.sizleri çok seviyorum ailemden biri gibi oldunuz hepiniz.bazen onlarla paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz.aynı dilden konuşuyoruz.isteklerimiz aynı.dilerim rabbimden hepimizi bir gün o mukaddes duyguyla (annelik duygusuyla) hayırlısıyla tanıştırır.

kizlar günaydin hepinize sanirim bu yazdigimda gitmeyecek bugün transfer icin dr.umdan telefon bekliyorum yada pazartesi veya sali günü ALLAH im hayirlisini versin dua edin benim icin

seldam hadi hayirli olsun... Insallah pazartesi bebisini alirsin ve 9 ay seninle kalir... dun okumustum yazdigini ama sitede sorun oldugu icin birsey yazamadim...allaha cok sukur guzel haberlerini aldik..Insallah 2-3 hafta sonra pozitif sonuc alirsin

hatcem cnm sen nasilsin senin sonocun ne zaman belli olacak? INS pozitif olur sonucun ins bebisin 9 ay seninle beraber olur cnm bize güzel haberler verirsin ins hayirlisiyla saglikla kucagina alirsincnm

iyiyim canlarım
3 denemem için adet olmayı bekliyorum.erkek faktörü bizim sorunumuz.merak ettiğin bir şey olursa sorarsın aklıma bir şey gelmiyor.

ayse cnm sizin ücüncü denemenizmi? INSALLAH bu sefer tutar senin bebisinde 9 ay karninda seni simsiki sarilirda birakmaz annesi erkek faktörü nedir ben anlamadim..

gurbetkuşu canım inşallah herşey yolunda gider transferin çok güzel geçer ve bebeğine kavuşursun sadece pozitif olsun demiyorum hem pozitif olsun hem sağlıklı hayırlı olsun ve bir ömür beraber ve mutlu olun emi

kızlar merhaba kaç gündür kendi sorunlarım yüzünden sizinle pek yazışamadık zaten yazmak istesem de sitede sorun vardı
gizemim canım benim seni çok özledim ben hastalığın geçmemi daha inşllah tez zamanda iyileşirsin canım benim bugün evdesin heralde burda yoksun seni çooook öpüyorum
bu arada biz fb da oluyoruz ama buraya giremediğimiz zaman oraya gidiyoruz bir haber alalım diğe
ben her sorunumu burda paylaştım beni anladınız rahatlattınız hepiniz çok sağolun
haticem inşallah herşey yolundadır az kaldı arkadaşım benim inşallah güzel haberlerini alacağız
songülüm e başlamıştır tedaviye şimdi kolay gelsin herşey yolunda gitsin canım benim
serraxi canım bundan sonra herşeye yeniden başlayacağız ben inanıyorum sen de inan güzel şeyler olacağına tamam mı hepimiz için
ayşem dha tedaviye başlayacak inşallah herşey yolunda gider
nevin sen nasılsın canım ya sen ne zaman başlayacaksın
bu arada nevin 71 ne yapıyor acaba onu çok merak ediyorum hiç haberde vermedi bize bebekleri ve kendiside iyidir inşallah
herkes iyi olsun mutlu olsun ve bizlere güzel haberler versin inşallah

ben bebeğimden ayrıldım o hastanede kaldı çok üzüldüm ağladım ama bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah
hayat her zaman istediklerimizi istediğimiz anda vermiyor beklemek gerekiyor demek ki sağlıklı ve hayırlısını versin allahım da olsun biraz daha bekleyelim
yine görüşürüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…