Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ben başladım bugün ilk iğnemi yaptık hemşireyle

eylülcüm bazen üzülürüz çok ama öylesi bizim hayırlısı olduğunu unuturuz.zamanı gelince rabbim öyle bi kolaylık sağlıyorki herşey için
boşuna nekadar üzüldüğümüzü düşünürüz o an

nevinim canım hadi hayırlısı inşallah sağ sağlim kavuşursun meleklerine

gizemim bir an evvel iyleş seni çok özledik.20 tane okudum.kime gerekiyorsa ona yazarsın

arkadaslar dün yumurtam toplandi biraz agrim var bu agri canimi yakiyo yaa birde 6 tane yumurta toplandi cok canim sikkin bugün doktorumuz aradi 3 tutmus iyilarmis allahtan bisey olmazsa pazartesi transver yapilcak ya 3 yada 2 sini yerlestircekler mis 2 sini yerlestitirlerse 1 ini saklatalim diyoz bu tutmazsa falan hicolmassa birdaha igneler yapmam cok agladim daha yeni kalktim allahim 6 tane yumurta az ne olcak bunlarda ölürse diye cok korkuyorum cokheyecanliyim bu ikinci denenmem insallah son olur allahim bunu bagislar bana insallah alllahim bende icinde isteyen herkese bebek nasip etsin

canım benim iyiyim fakat midem kötü interneti açmıyorum arada sırada giriyorum ...unutmadım sizi.....öpüyorum hepinizi ...geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin ....

HURİYA cnm iyi olmana sevindim
NEVİN cim cnm hayırlı olsun bakalım
YAVRUM cnm hayırlı olsun sanada inşallah herşey yolunda gider ve herkes bebişine kavuşur

kızlar çok giremedim bugün nete sizleri özledim dualarım sizlerle pazartesi bol bol konuşuruz inşallah

gizemim cnm nasil oldun iyilestinmi? seni cok özledik ins biran önce iyilesip gelirsin bomba gibi cnm benim pazartesi transferim var ins. heyecanliyim biraz ins güzel gecer ve bebisim bebislerim bana tutunur

cnm ya gecmis olsun sakin üzülme senin simdi morale ihtiyacin var benimde carsamba günü yumurtalarim toplandi. ve hala agrim var sakin ümüisizlige düsme moralini bozma bak ne güzel senin 3 tanen tutmus bak bu bile cok güzel bi haber hersey cok güzel olacak bak ben inaniyorum. ümüdini hic bir zaman yitirme zaten ALLAH tan ümit kesilmez biliyosun yüce rabbim ins hepimizin bebisini verecek ins :Saruboceq:

gurbetkuşu ve yavruum inşallah herşey güzel gider de kavuşursunuz yavrularınıza
allah kolaylık versin ikinizde çok streslisinizdir şimdi biliyorum ama yine de herşeyin güzel gideceğine inanın tamam mı

nevinim herşeyin yolunda gitmesi için hepinize çok dua ediyorum
iğnelere başlamışsınya gerisi de gelir artık her iğne sonuca 1 gün daha yaklaşıyorsun demek oluyor hep olumlu düşün arkadaşım olur mu
insan gerçekten çok üzülüyor hiç geçmeyecek sanıyor hıçkırıklarla ağladım kaç kez ama zamanla hayırlısının böyle olduğunu daha çok inandım ama engel olunmuyor ki gözyaşlarına
bundan sonra önce sizlere sevineceğiz inşallah siz bize moral vermiş olacaksınız sonra da
allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin

ne diyeceğimi bilemiyorum bi tane iğne yaptım çok canım acıdı sizler aklıma geldiniz iğne yaparken...
hem çok zor hemde umutların, heyecanın, canın, emeklerin hepsi bi anda yok oluyor ağla bacım boşalt içini.
zamanı gelince olacak allahın izniyle sabret.
artık gece gündüz sana dua ediyorum çok üzdün benide.

canlarımmm
dün doktora gittim 2 tane sonradan gelişenle 6 yumurtam dondurulmuş
4 tanesi ii kalite 2 tanesi orta kalite dediler
doğum kontrol hapı verdi 17 sinde bi daha gel dedi için tamamen temizlensin dedi
ne kadar canlı yumurta kalırsa çözüldüğünde o kadar şansın artacak dedi
bakalım artık hayırlısı

canım bnim yumurta sayın çok güzel inşallah çözüldükten sonra da kaliteleri çok iyi olurlar
herşey çoook güzel geçer inşallah

eylül08 cok sagol canim insallah hepimizinde bebekleri olur bizde anne oluruz sende sikma canini allah cok büyük herseyde bi hayir var bende cok sey yasadim hamileliklerle ilgili cok acilardi simdi bile icimde korkularim var hadi buda tutmazsa diye ama insan ogluyuz icimizdeki umut hic tükenmiyo allah büyük beee iyi dileklerin icin cok sagol allah bütün anne olmak isteyenlere banada nasip etsin RABBIM

gurbetkusu senin bu gectigimiz carsamba günümü yumurtan tplandi kac tane toplandi nasil gecti yaa benim kasiklarim halan agriyo demistimya persembe günü topladilar benide pazarteseyede allahtan bi mani olmazsa yerlestircek doktorum bakalim senin nezaman transverin canim kac yumurtan tuttu allah büyük bakalim ya sana bisey sorcam yumurta toplanip eve geldikten sonra benim kasiklarim agridi cok bugun biraz iyiiym normallmi bendemi oluyo bu agri tuhaf yaa afedersin tuvaletimi yaparken bile bune dedim cok acidi sen de yda okuyan arkadaslar sizlerdede oldumu böyle agrilar bugün doktoruma gititk dedim cok aciyo bakti ultraselle yumurtalar cok büyümüs ignelerden ondanmiss sisimis allah büyük bakalim ne olacak pazartesi gününden sonra 12 gün beklemek cok zor bugün kitap aldim bikactane vaktimi kitaplarla geciryim yoksa vakit gecmiyck kendimi dinleyip durcam ay ne oldu ay kanmi geldi ay düstümt ay tutumadimi diye insallah allahim bu sefer kucagima kucaklarimiza ver rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…