Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

yavrum cnm sana özelden yazmistim okudunmu ewt benim bu gecen carsamba toplandi yumurtalarim 10 tane yumurtam toplanmis canim kaci tuttu haberim yok ama dr um arayip iii gözüküyo demis ewt benimde agrilarim oldu vve hala yumurtaliklarim aciyo yürürken yatarken aciyo ve karnimda baya sis bilmiyorum belki iynelerden ilaclardan dir diyorum kendime benimde bu pazartesi trasferim ins hayirlisiyla.ALLAH tan bi mani cikmassa ikimizinde ayni gün olacak ins iyi güzel gecer devaminda pozitif ve 9 ay sorunsuz hamilelik geciririz ve saglikla kucagimiza bebislerimizi aliriz bu dileklerim hepimiz icin arkadaslar bu yolda beraberiz ins sonunda yüce rabbim evlatlarimiza saglikla kavusmayi nasip etsin.kolay deil valla iyneler derken yumurta toplami derken baya zor allahim emegimizi zayi etmesin ins arkadaslar allah yar ve yardimiz olsun

arkadaslar sizinde yumurta toplama isleminde aci hissettinizmI?ben baya aci hissettim ve sonrasinda hala yürürken yatarken yumurtaliklarim aciyo bazen kramp girmis gibi agriyo sizlerde böyle oldunizmi karnimda sis bana zorluk veriyo mafoldumben

canım benimmm
hepimiz yaşadık malesef bunlarııı
hemen geçmiyo ama merak etme geçicek eninde sonunda o sancılar
inşş emeklerinin karşılığını alırsın

songülüm hayırlısıyla hayırlısı olur inş. rabbim emeklerinin karşılığını verir.

eylülcüm sana facebook ta şarkı armağan ediyorum dinle senin için paylaştım...

gurbetkusu hadi hayirlisi benim de pazartesi saat 1 de gelin transver dedi doktorum 2 tane yerlestirceklermis 1 tanesinide donduralim diyoz canim benim internet bozuktu daha dün yapildi senin yazdiklarini okuyamadim özelden birde ben pek anlamiyorum özele bende girmek istiyorum nerden vallah bilmiyorum ayy heyecanlandim sende heyecanlimisin allahim su icimizdeki mutlulugu heyacani soldurma rabbim ne olursun gurbetcikusu ayni gün yerlesme olcakya birbirimize iyi oldugumuz sürece haber verelim allahtan mani keder olmassa olurmu sende ne var bende su var diyee allah emegimizi hicbirimizin bosa cikarmasin

gizemim 20 taneden sonra bir 20tane dua daha okudum.toplam 40 oldu sen onu paylaştırırsın.unuturum diye yazıyorum. pazartesi gurbet kuşu ve yavruum un tranferleri var .allah onların yardımcısı olsun. sende inşallah iyi olmuşsundur .şimdi ben hasta olacağım galiba. vücudum kırılıyor kemiklerim ağrıyor.

nevin inşş canım benim
ALLAH hepinizden razı olsunn

hepimiz pozitif sonuçlar alalımmm
sağlıklı hayırlı bi şekilde dünyaya gelsinlerr

ya bu arada nevin 71 nerde yaaa

valla delirtti beniii

bakıyom bakıyom yok hatunn yaaa

inşşş kötü bişeyler olmamıştır valla korkamaya başladım

herkese günaydın kızlar
nevinim çoooook sağol şarkı için bugün yaptın mı iğneni alıştın mı artık zamanla acı duymuyorsun
yavrum gurbetkuşu nasılsınız her geçen gün sonuca bir gün daha yaklaştırıyor herşey kolay geçer inşallah sonuçlarınız çook güzel olsun emi
songülüm nasılsın haftasonları özlüyorum sizi
haticem az kaldı güzel haberler vermene inşallah

gizemim canım benim senide çok özledim nerelerdesin ya

kızlar ben dün çok hastaydım aslında iki gündür ağrılarım vardı gece uyuyamıyordum o kadar yani ama dün ağladım artık dayanamadım hiç bu kadarını beklemiyordum akşamüstü şiddetlendi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum karnım midem kasıklarım ağırıyordu sanki bıçakla kesiyorlarmış gibi annem geldi sonra eşim geldi işten doktora gidelim diyorlar ben kalkamıyorumki gidelim sonra ayaklarımı sıcak suya koydular uzun süre sonra biraz rahatladım mide bulantısı kusma oldu tansiyonum düştü kanamam yoktu dün adet oluyorum gibi kanamam başladı ben de şaşırdım ne oluyor diğe gece ilaç içip yattım kaç gündür çok yormuş ağrılar beni ve ilk defa gece sabaha kadar uyudum bugün daha iyiyim
demek ki kürtajdan sonra bunlar oluyormuş önceden düşük yaptığımda böyle ağrılar çekmemiştim

herşey geçecek biliyorum inşallah ben de zamanı gelince yeniden başlayacağım sizin gibi
herkese tekrar hayırlı olsun

kizlar ben dun dayanamayip test yaptim..gizem sen okuma bunu hehe, yoksa yerim oklavayi.. ama maalesef test negatif cikti..hic bir silik cizgi bile yok..aldigim test baya hassas testi, yani birsey olsaydi azda olsa cikardi.. bugunde galiba heran adetim gelebilir. Allahim hayirlisini versin. Insallah birdahakine tutar...

Songulum canim benim, dondurulmus sayilarin cok guzel..en fazla kactane transfer edecekler soyledilermi? Hayirlisi olsun arkadasim

gurbetkusu ve yavrum, yarin insallah transferleriniz var..Allahin izniyle insallah guzel sonuclar alirsiniz. Allah yardimcniniz olsun

eylul canim benim, gecmis olsun.. Simdi biraz daha iyi olmana cok sevindim..bende hic bilmiyordum kurtajdan sonra bunlarin olabilecegini..Tekrar cok gecmis olsun canim..Insallah gunun birinde cektigin bukadar acidan sonra bebegini kucagini alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…