- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.941
gurbetkusu senin bu gectigimiz carsamba günümü yumurtan tplandi kac tane toplandi nasil gecti yaa benim kasiklarim halan agriyo demistimya persembe günü topladilar benide pazarteseyede allahtan bi mani olmazsa yerlestircek doktorum bakalim senin nezaman transverin canim kac yumurtan tuttu allah büyük bakalim ya sana bisey sorcam yumurta toplanip eve geldikten sonra benim kasiklarim agridi cok bugun biraz iyiiym normallmi bendemi oluyo bu agri tuhaf yaa afedersin tuvaletimi yaparken bile bune dedim cok acidi sen de yda okuyan arkadaslar sizlerdede oldumu böyle agrilar bugün doktoruma gititk dedim cok aciyo bakti ultraselle yumurtalar cok büyümüs ignelerden ondanmiss sisimis allah büyük bakalim ne olacak pazartesi gününden sonra 12 gün beklemek cok zor bugün kitap aldim bikactane vaktimi kitaplarla geciryim yoksa vakit gecmiyck kendimi dinleyip durcam ay ne oldu ay kanmi geldi ay düstümt ay tutumadimi diye insallah allahim bu sefer kucagima kucaklarimiza ver rabbim
hayırlısı olsun bebekteyiz.umarım bu defa pozitif sonucu alırsın ve bizleri sevindirirsin.
arkadaslar sizinde yumurta toplama isleminde aci hissettinizmI?ben baya aci hissettim ve sonrasinda hala yürürken yatarken yumurtaliklarim aciyo bazen kramp girmis gibi agriyo sizlerde böyle oldunizmi karnimda sis bana zorluk veriyo mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?