Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

günaydin eylülüm sgl gülüm ben iyiyim cok sükür sen nasilsin?yazdiklarini okudum inan cok üzüldüm cok gecmis olsun cnm. doktora gittinmi gitmediysen bence bi doktora git kürtajdan sonra artik veya parca kalmasin sonra yani bu hastalanman böyle agrilar olmasi normalmiymis? ins birdaha tekrarlanmaz.bende yarin icin heyecanliyim sona yaklasiyorum hayrlisiyla hersey güzel gecer. cnm senin kacinci denemendi? bide transferi merak ediyorum nasil agri sizi varmi? öncesinde ve sonrasinda yapacagim birsey varmi?transferi olan arkadaslar dan bilgi istiyorum bilgilendirirseniz cok sevinirim rabbim hepimizin evlatlarini versin hayirlisiyla emegimizi bosa cikartmasin.

hatcem cnm sgl ALLAH razi olsun. cnm dur hemn test yapmissin belki erken diye gözükmemistir ins öyledirde bence zamanini bekle böyle olan cok duydum seninkide ins pozitif cikar cnm sakin üzülme tmmi

çook geçmiş olsun ya
evet bugünde yaptım iğneyi ama sağdan yaptıklarım çok zor oluyo sol zor değil anlamadım bende.
çok güzel bir şarkı dimi

eylül08 canim ya sen cok iyi birisisin herkesi böyle tek tek soruyosun allahim insallah birdahaki denemende insallah allah sana 2 evletlar verir senin durumunda bende gecirdim kürtaj olmustum cok zor yaa bebegini kaybetmek ama allah coookkk büyük birgün bizlerede evlat verecek vermese bile öbür dünyada cookkk bebeklerimiz olur hersey allahtan allah ol derse neler olmazki allah herseyin hayirlisini versin rabbim

gurbetcikusu sen nasilsin bu saate kadar heyecan yoktu simdi karnim yaniyoo heyecanlandim birde bugün daha iyim sanki karnim agrisi iyi fena deyil ama karnim halan sis normalmiki sendede varmi sislik halen yaa benim 2 denemem ya trasverde bi ayri sitres oluyo gözünün önünde yerlestiriyolar ben yarin sundan korkuyorum türkiyede yaptirdigimda acayip su icirdilrdi burdada aynisimi bilmiyorum sanki kaciracak derecede sikisik olmustum öyle olcak demisti doktor acaba burdaki ne yapcak bakalim valla karnimin ici yaniyoo aciyacakmi ne olacak sen transverden sonra evde yatmayi düsünüyomusun

eylül08 canim cok sagol cok iyisin allah senin de istedigini versin insallah senin yasadiklarinda kolay deyil bende yasadim allah yardimcimiz olsun sana coookkk gecmis olsun canim benim cok sagol

eylülüm canım benimm
inşş ağrıların da geçecek hiçbir ağrın kalmayacak canımm
hiçbir sızın olmasın inşş
yine başlicak tedavin o kadar güzel düşünüyosun ki isyan etmiyosun ya inşş RABBıM de verecek bunların meyvesini sana
canımmm yaaaa seviyom seni kısss

hatçemmm gülümmm hayırlısı olsun senin tek transferin var inşş tutar
sanırım bana yaşarlarsa yine 4 transfer olabilir bişey demediler çözüldüklari zaman durum ne gösteririse ona göre belli olacak yaşayan olmazsa tedavi iptal tabii bakalım hayırlısı olsunn
şansım ne kadar dedim kaç tane yaşarsa ona bağlı dediler taze yapmak istediler dedim ki bende hem onları yapmak istiyorum hemde maddi imkanım da yok sil baştan tedaviye dedim bakalım ya yazıldıysa öyle böyle olurr RABBıM hepimiz için hayırlısını nasip etsinn

eylül ve seraxi , çok üzüldüm allahım inşallah tekrar anne olmayı nasip eder en kısa zamanda...herşeyin hayırlısı olsun ....

eylul canim benim, gecmis olsun.. Simdi biraz daha iyi olmana cok sevindim..bende hic bilmiyordum kurtajdan sonra bunlarin olabilecegini..Tekrar cok gecmis olsun canim..Insallah gunun birinde cektigin bukadar acidan sonra bebegini kucagini alirsin.

haticem çok sağol her gün biraz daha iyi olacağım inşallah ben kürtajdan sonraki gün iyiydim ne güzel demiştim pek ağrı olmuyor diğe kendime dikkat etmedim yatmadım biraz da iş yaptım tabiki direncim düşmüş sonuç böyle oldu ama bugün dün gibi değilim daha iyiyim

canım ya sen testte yapmışsın bu arada çıkmamış ama dondurulmuşlarla daha geç sonuç veriyormuş ya seninkide belki o yüzden çıkmadı ben senden umutluyum inşallah test gününde sonucun pozitif olur tabiki sağlıklı ve hayırlısı olsunda diyorum

canım benim çok sağol doktora gitmedim ama netten baktım olabilirmiş eğer 1 haftadan uzun olursa parça kalmış olabilirmil allah korusun tabi ben çok da dikkat etmedim kendime böyle olacağını bilseydim hep yatardım tabi şimdi daha iyiyim

inşallah yarın herşey çok güzel geçer senin için transferde hiç ağrı olmuyor sadece çok su içildiği için çok sıkışılıyor o kasıklarda ağrı yapıyor o da sonra geçiyor ekranda yomoşlarının rahime yerleştirilmesini izliyorsun çok güzel bir duygu bu
transferden sonra yatabildiğin kadar yat kalkma yurtdışında nasıl tam bilmiyorum ama ben hep yatmıştım zaten bizim doktor o gece hastanede yatırıyor ben de yatmıştım
sen erken gelirsen eve o zaman evde yat yemene dikkat et sulu yemek sebze meyve çorba ye kabız olmamak için bol bol su iç
tabi en önemlisi de dua etmek inanmak allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin

çook geçmiş olsun ya
evet bugünde yaptım iğneyi ama sağdan yaptıklarım çok zor oluyo sol zor değil anlamadım bende.
çok güzel bir şarkı dimi

evet nevinim çok güzel bir şarkıydı tekrar çok sağol
iğneler bazen acıtabiliyor ama zamanla aışıyor insan ben de ilk başladığımda hem kokmuştum hem biraz ağırmıştı sonra o kadar çok yaptım ki alıştım inşallah sen çok yapmak zorunda kalmazssın

canım benim insan bazı şeyleri yaşayınca istiyorki kimsenin başına gelmesin ben de hepinizi merak ediyorum işte burda paylaşmak çok farklı ben de sorunlarım paylaşıyorum siz de bana destek oluyorsunuz şimdi ben dinlenmedeyim sıra sizde ve hepinize dua ediyorum herşey güzel olsun diğe
evet bebeğini kaybetmek çok zor hem de çok zor
bugün komşum üzülme canını sıkma yine olur bizim varda ne oluyorki diyerek kendince bana teselli veriyor ama beni anlamıyor ki iki çocuğu var biri daha 2 aylık dedim ki ben de o zaman zorsa ikinciyi niye yaptın şaşırdı tabi öyle deme dedim kim istemez olmasını

işte bizi biz anlıyoruz başkaları yaşamayanlar anlamıyor ki neler yaşadığımızı bilmeden konuşuyorlar
allah hepimizin yardımcısı olsun

evet songülüm geçecek biliyorum
şimdi ben sizden gelecek güzel haberler bekliyorum
bana çok moral verdiniz çoook sağolun
canım benim allah hepimize verecek hayırlısıyla inşallah
ya benim dondurulmuşum bile yok yolum uzun git gel helak oluyoruz nerde kalıcaz diğe düşünmek ayrı bir dert tabi ki birde ben sizden daha büyüyüm
ama yinede umutluyum zamanı gelince olacak inşallah
siz benden daha da umutlu olun düşünün ki herkesin şartları farklı
kısss songül bende seni seviyorum ya

eylül ve seraxi , çok üzüldüm allahım inşallah tekrar anne olmayı nasip eder en kısa zamanda...herşeyin hayırlısı olsun ....

huriya canım çok sağol evet ikimizde kötü günler geçirdik ama allah sağlık versin inşallah herşey düzelecek
sen ne yapıyorsun uzun zamandır haber alamadık senden nasıl gidiyor arada gel bizi bilgilendir olur mu ben merak ettim seni

eylülümmm

ne güzel yazıyosun yaa okurken seni yanımda hissediyorum resmen

canım benim dondurulmuşlarım vardı evet ama aklımı hepten karıştırmışlardı taze yapalım şansın artsın falan diye hastanede kala kaldım resmen en son yok olmazsa olmasın şansım az olsada denicem bunları burda bekletmek istemiyorum dedim bunlar da olmazsa ne olsa baştan başlıcaz hiç olmasa bunlrı denemiş olurum dedim artık sen bilirsin dedilerr

arkadaşımmm inşşş bundan sonra hep güzel haberler olur burda inşşşş sende en kısa zamandaaa başlarsın tedaviye herkesin var bi sorunu ben mesela şu meşhur asm ye yakınım ama mali imkanlar zorluyo hepimizin var bi sıkıntısı
rabbim inşş sana uğraştırmadan versinnn

kucakların dolsun inşşş

cnm benım ılk denemem bıyokımyasal olmuştu sımdı tek dondurulmuş embrıyonum var onu deneyecaz inş. tutar allah hepımıze yardımcısı olsun

eylülüm sagol gülüm güzel dileklerin icin. insallah sende kavusursun bebeklerine hemde ikiz olur tabi önce hayirlisi. bugün transferim var ben yine gece uyuyamadim dogru düzgün heyecandan ALLAH IM bu yolda yürüyen veya maddi durumu olamayip tedavi yaptiramayan evlat isteyen kullarina hayirli saglikli evlatlat versin ins.emegimizi bosa cikartmasin ...AMIIIIIIIINN

kiz yavrum nerdesin? ben heyecandan uyuyamadim dogru düzgün benim karin agrimda gecti sayilir.dün rahattim cok sükür ama hala siiskinim sanki 9 aylik hamile gibiyim:)))))))) neyse her sey bebisler icin ben evde iki üc gün yatmayi düsünüyom. kiz anlamadim neden bol su icirip yerlestiriyorlar aha bide idrarini kacirirsan orda nolcak anaam yerin dibine girerim ozaman bide yerlesmeden hemen sonra tuvalete gitmen gerekir ya bebisler düserse bu ne bicim istir anlamadim gerci bugün anlariz ALLAH nasip ederse insaallah

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…