- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.961
herkese günaydın kızlar
nevinim çoooook sağol şarkı için bugün yaptın mı iğneni alıştın mı artık zamanla acı duymuyorsun
yavrum gurbetkuşu nasılsınız her geçen gün sonuca bir gün daha yaklaştırıyor herşey kolay geçer inşallah sonuçlarınız çook güzel olsun emi
songülüm nasılsın haftasonları özlüyorum sizi
haticem az kaldı güzel haberler vermene inşallah
gizemim canım benim senide çok özledim nerelerdesin ya
kızlar ben dün çok hastaydım aslında iki gündür ağrılarım vardı gece uyuyamıyordum o kadar yani ama dün ağladım artık dayanamadım hiç bu kadarını beklemiyordum akşamüstü şiddetlendi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum karnım midem kasıklarım ağırıyordu sanki bıçakla kesiyorlarmış gibi annem geldi sonra eşim geldi işten doktora gidelim diyorlar ben kalkamıyorumki gidelim sonra ayaklarımı sıcak suya koydular uzun süre sonra biraz rahatladım mide bulantısı kusma oldu tansiyonum düştü kanamam yoktu dün adet oluyorum gibi kanamam başladı ben de şaşırdım ne oluyor diğe gece ilaç içip yattım kaç gündür çok yormuş ağrılar beni ve ilk defa gece sabaha kadar uyudum bugün daha iyiyim
demek ki kürtajdan sonra bunlar oluyormuş önceden düşük yaptığımda böyle ağrılar çekmemiştim
herşey geçecek biliyorum inşallah ben de zamanı gelince yeniden başlayacağım sizin gibi
herkese tekrar hayırlı olsun
eylul canim benim, gecmis olsun.. Simdi biraz daha iyi olmana cok sevindim..bende hic bilmiyordum kurtajdan sonra bunlarin olabilecegini..Tekrar cok gecmis olsun canim..Insallah gunun birinde cektigin bukadar acidan sonra bebegini kucagini alirsin.
günaydin eylülüm sgl gülüm ben iyiyim cok sükür sen nasilsin?yazdiklarini okudum inan cok üzüldüm cok gecmis olsun cnm. doktora gittinmi gitmediysen bence bi doktora git kürtajdan sonra artik veya parca kalmasin sonra yani bu hastalanman böyle agrilar olmasi normalmiymis? ins birdaha tekrarlanmaz.bende yarin icin heyecanliyim sona yaklasiyorum hayrlisiyla hersey güzel gecer. cnm senin kacinci denemendi? bide transferi merak ediyorum nasil agri sizi varmi? öncesinde ve sonrasinda yapacagim birsey varmi?transferi olan arkadaslar dan bilgi istiyorum bilgilendirirseniz cok sevinirim rabbim hepimizin evlatlarini versin hayirlisiyla emegimizi bosa cikartmasin.
çook geçmiş olsun ya
evet bugünde yaptım iğneyi ama sağdan yaptıklarım çok zor oluyo sol zor değil anlamadım bende.
çok güzel bir şarkı dimi
eylül08 canim ya sen cok iyi birisisin herkesi böyle tek tek soruyosun allahim insallah birdahaki denemende insallah allah sana 2 evletlar verir senin durumunda bende gecirdim kürtaj olmustum cok zor yaa bebegini kaybetmek ama allah coookkk büyük birgün bizlerede evlat verecek vermese bile öbür dünyada cookkk bebeklerimiz olur hersey allahtan allah ol derse neler olmazki allah herseyin hayirlisini versin rabbim
eylülüm canım benimm
inşş ağrıların da geçecek hiçbir ağrın kalmayacak canımm
hiçbir sızın olmasın inşş
yine başlicak tedavin o kadar güzel düşünüyosun ki isyan etmiyosun ya inşş RABBİM de verecek bunların meyvesini sana
canımmm yaaaa seviyom seni kısss
eylül ve seraxi , çok üzüldüm allahım inşallah tekrar anne olmayı nasip eder en kısa zamanda...herşeyin hayırlısı olsun ....
cnm benım ılk denemem bıyokımyasal olmuştu sımdı tek dondurulmuş embrıyonum var onu deneyecaz inş. tutar allah hepımıze yardımcısı olsun=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE
2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE
3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )
4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )
5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009
6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---
7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah
8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil
11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.
12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi
13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya
14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi
15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast
16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil
18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı
20 ) ilayda 255--------????????---------umut tüp bebek
21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?