Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

evet gizemim bu adar kötü haberden sonrada aklıma türlü şeyler geliyoo
ALLAH ım inşşş kötü bişey yokturrr

görüşrüz birazdan canımm

Gizem ben tedavime basladim canim ..
Listede bayramdan sonra basliycak yaziyor halaa ..

Transfer tarihim belli olunca bildiririm listeye şutarafagitti eklersin ..

canım evet uzak ama bencede düşünmelisin umut u
herkes memnun ve fiyat tabi nerdeyse yarı yarıyaaa
senin problemine göre kaç kere gidip gelmen lazımmış öğren karar ver hayırlısı olsunn
öpüyorumm

cnmm ya gizemim valla beni heyecan bastı galiba... bi tuhafım bende bilmiorum :S
bu arada PYCNOGENOL ilacını duydunmu? morfoloji bozukluğunda kullanılıormuş, diğer topiklerde gezinirken okudum aldım adını, birinin %3 den 3 ayda %38e yükselmiş,

silam kusura bakma cnm ben bu ara pek yoktum nette hastayım kaç haftadır atlıyorum bazı gelişmeleri düzeltirim cnm gelişmelerden haberdar et okiş

maral ben burdayım faceden yazışmıyorum

songülüm bi değişiklik olmuyo cnm benim gün aşırı yumurta konturolune gitmem lazım trasfer sonrasıda sürekli kan vermeye işte aslında baktım yerine tek minibüsle gidebiliyorum sadece toplama ve trasferde arabayla gitsem yeterli bence bi bakıcam sanırım orayada çidere üye olucam önce zaten ozaman ilk muayene ücretsiz oluyo valla bismillah deyip başlıyorum sanırım tekrardan araştırma yapmaya hayırlısı olsun artık

maral cnm benim okudum evet ilacı ama daha önce hiç duymadım cnm benim bilemiyorum ne kadar doğru olduğunu ve kişiden kişiye belkide fark eder
cnm ya aklım çok karışık biz daha hiç ürolojiye gitmedik bu ay bi ürolojiye gidicez inşallah ama sanırım çok düşük olduğu için ilaçla tedavisi mümkün değil ama azda olsa desteklenebilir diye düşünüyorum.sayı çok azda olsa artarsa tüp bebek yapılırken biraz fayda sağlar sanırım öle her duyduğun ilacıda kocana içirme hee kime ne etki yapacağı belli olmaz şeker

Pycnogenol (Çam Kabuğu Ekstresi)

Vücutta Kullanım alanları: Güneybatı Fransa’ da yetişen Fransız sahil çamının (Pinus pinaster) kabuklarından elde edilen yoğunlaştırılmış bir maddedir. Pycnogenol; çok özel bir bioflavonoid' tir. Keşfedilen en kuvvetli doğal antioksidandır Antioksidan etkisi;Vitamin E, C, Karoten ve Selenyum'dan fazladır. Çam ağacı kabuklarından kabuklarından elde edilen Bioflavonoid ailesinden bir proanthocyanidin’dir. Kalp damar sağlığının desteklenmesine, esnek bağ dokusu ve cildin korunmasına yardımcı bir beslenme desteğidir. Güçlü bir antioksidan olan bu maddenin de başlıca kaynağı çam kabuğu ekstraktıdır. Pycnogenol ve proantosyanidin ince, küçük damarlarınızın duvarlarını güçlendiren serbest radikal savaşçılarıdır. Kolesterol seviyesini düşürür.

Tedavide kullanım alanları: Özellikle solunum yolu problemi olanlarda, adet kramplarında, hemoroit hastalığında varislerde kullanımı öngörülmektedir. Ayni zamanda cildin elastikiyetini artırılmasında faydaları görülmüştür. Çok güçlü PCO (Procyonidolic Oligomer) kaynağı ve değerli bir antioksidandır. Kolesterol seviyesini düşürür. Detoks kürleri süresince veya uzun süreli kürler halinde kullanılabilir. Bu güçlü PCO kaynağının bitkisel ilaç şeklinde satılan kapsül ve tabletlerinden de yararlanabilirsiniz.

•Bağışıklık sistemini güçlendirir.
•Yaşlanma etkilerinin azaltılmasına (Anti-aging) yardımcı olur.
•Bağ dokusunu güçlendirerek cilt sarkmasına engel olur.
•Kırışıklarla daha başlamadan savaşmak için oral kozmetik olarak kullanılır. Cildin elastik, yumuşak ve daha kırışıksız olmasına yardım eder.
•Kalp ve damar sistemindeki dokulara esneklik sağlar ve kalp sağlığının korunmasına yardımcı olur.
•Eklemlerde bükülme zorluğuna karşı hareketi kolaylaştırır.
•Özellikle sigara içenler, alkol alanlar ve doğum kontrol hapı kullananlar için çok değerlidir.
•Kan dolaşımının düzenlenmesine yardım eder.
•Varis’ e karşı koruyucudur.

Normal Dozları: Günde 20–40 mg, yemeklerle birlikte alımı önerilmektedir.

Uyarılar: Gebelerde ve çocuklarda kullanılmamalıdır.

bu arada maralcım alternatif tıpta kullanılıyor fiyatı 50.00tl internet satışı mevcut cnm benim böle ürünlere güven olmuyo bence buda bi piyasa sonuçta......

silam kusura bakma cnm ben bu ara pek yoktum nette hastayım kaç haftadır atlıyorum bazı gelişmeleri düzeltirim cnm gelişmelerden haberdar et okiş

maral ben burdayım faceden yazışmıyorum

Cok gecmis olsun ... Haberim yoktuu ..

Insallah gelismelerden haberdar ederim canim sagol...

bende geçmişe bakıyordum bayağı var ama bi göz attım okuyamadım ya hepsini
gizem başlayacak altınları bozup:))) onu okudum
sağol canım iiyim sen nasılsın

bende yeni kendimi toparladım bi şeyler yazayım dedim haberi olmayanlar vardır belki dış gebelik geçirdim ameliyat oldum kabus gibi günler yani..... toparlanmaya çalışıyorum işte

meldircim canım yeni gördüm mesajını,çok geçmiş olsun canım.rabbim sana sağlık versin inşallah tekrar anne olacaksın önemli olan senin sağlığınopuyorumnanaktan

melddircim allah sağlık versin.oluyo böyle üzücü şeyler.allah yardımcımız olsun.ben de çok üzgünüm kendimi toplamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…