Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

songülüm ben aslında hepsine yatişirim yeterki moralim yerinde olsun k.peder çok üzdü beni
bi akşam durup dururken dediki hadi başlayın artık bizde bekliyoruz elimiz kolumuz boş kaldı dedi
çok üzüldüm bide ben aslında çok hassasım böle şebek göründüğüme bakmayın pireyi deve yaparım düşüne düşüne (( son zamanlarda yakınlarımın yaşadığı doğum hatalarıda üstüne tuz biber oldu yani korku sardı beni tüp bebekte bide ikiz ihtimali yüksekye iyice korktum uf yaa ((

yuhhh sultan ahmetmiii
biz gebzedeyiz songulle
sultan ahmete 2 saat falan herhalde bakalım artık belki bi yolunu buluruz hee

ben düğünümden 15 gün öncede aynı böle telaş telaş olmuştum sonra 1 hafta bacaklarım kasıldı düzgün yürüyememiştim kendimi kasmanktan yani içimdeki herşeyi tam anlatamıyorum aklım çok karışık ama bi şekilde atlatmak zorundayım

gizemim canım benim sana hak vermiyo değilim
insanın aklına neler geliyo ama yapacak bişey yok denemek zorundayız canım ya
şu kocanın ailesi de varya allah ım ya oğluyla konuşsun önce o sanki sen istemiyosun ne bu ya ii ki sorun sende değil ya yoksa düşünemiyorum
adam alsa oğlunu karşısına konuşsa ya ne bekliyon oğlum hadi birlik olalım bu işin altından kalkalım dese ya ulu orta söylicene bi de sanki onlar istiyo sen istemiyosun alla allah yaa

silam cnm inşallah herşey yolunda gider meleklerini alıp evine gelirsin cnm benim
allah hepimizin yardımcısı olsun

songul canim, sen niye kafana takiyorsunki..kabahat oglunda... o geciktiriyor hic durmadan... kpederin bu laflari ederken esin yanindamiydi? Sen takma guzelim bunlari kafana.. Insallah hersey guzel olacak. dogum hatalarinada bakma, sendede oyle olacak diye birsey yok..milyonda 1 olan birsey o..onlari dusunecek olursan oooo.. Sen kafani rahat tut..

evet cnm aynen öyle napım yaa uff herkesin lafı bana
eğer bende olsaydı kesinlikle boşatırlardı beni allah bana acıdıda valla korudu beni

aman öle işte bu ara dr a gidesim yok yani çok isteksizim anlayacağın

hatçem valla ben bu ay başlıycaktım hap kullanmaya ama öle dediği an vazgeçtim onlara neki onların torunu yoksa benim evladım yok daha acı değilmi onların kızlarından torunları var zaten benim başka şansımda yok benden daha fazla üzülüyo düşünüyo olamazlar ama eşimede söledim ben bu şekilde tedaviye başlamam dedim eşimde dedi sen ne zaman kendini iyi hissedersen dedim milleti sustur o zzaman bide bayramda valideyi başkalarına bizim tüp işini anlatırken odanın kapısından duydum arkammızdan konuşuyo yani olmuyo falan diye iyice soğudum yani öle bişi olsun istiyorumki onların haberi olmadan başlıyım tedaviye yani olsun bitsin sonra sölerim istiyorum maddi olarak aklımda bi plan var aslında uygulayabilirsem çok güzel olucak bakalım artık

gizemcim en önemlisi sağlık takma bunları kafana ben ölümden döndüm. yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz 4 aşılama 1 tüp denemesi 3 tane bebeğim bıraktı gitti beni napalım kader diyip bekliyoruz. sen şimdi ne kadar rahat ve sağlıklı olursan hazır olursan o zaman dene canım benim bu çok önemli sakın bunu unutma

gizemim olumsuz haberler canını sıktı ondan böyle oldun
napalım kader kısmet yapma böyle
bir an önce başlamalısın tedaviye canım ha deyince olmuyo çünkü zorlu bi tedavi seneleri alabiliyo bir an önce başlamalsın hadi bebem silkelen artık ne oldu o bizim delü gizemim e yaaa
canım benimm burda sürekli konuşuyoruz ya artık şey oldu sanki bi binadayız falan diye bak burd paylaşıyoruz ama aynı yerde değiliz farklı illerde farklı ülkelerde hatta canım benim bu kötü sonuçları duydun diye seninde öyle olcak değil ya nasip canım ya nasip
tabi ki hayat bu sonuçlarda olcakkk
hadi bakemmm alooooo bir an önce başlıyosun tedaviyee

gizem aslinda en guzelini yaparsin, onlardan gizlicene yaparsan tedavini...Insallah basarabilirsin..
senin su kaynanada, basklarina ne anlatiyorsa..hem sorun oglunda...hemde herkeze anlatiyor.. Allaha cok sukurki sorun sende degil gizemim..tup bebegi anlatiyorda bakalim sorun oglunda oldugunuda anlatiyormu su senin kaynana... Sinirlendim ha..

songulum insallah transferin olur ve dinlenmede olursun canim benim...
egitim merkezi var burda, onlarlar gitcem, yani bir grup kizlarla.. kizkardesimde gelecek.. kizkardesimlede hic anlasamam ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…