Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tmm cnm hatçem sen git bakalım
meldirim cnm benim çok haklısın ben olumsuz sonuç almaktan korkmuyorum yapılıcak işlemlerden çok korkuyorum (

songülüm kız söledi kaynana oğlumda sorun diye duydum ben ama o benim duyduğumu bilmiyo eşime söledim annen herkese anlatıyo diye
tmm önümüzdeki ay başlayacağım söz hadi size ilk adetimle doğum kontrol hapı iiçicem işte yani ocak ilk haftası oluyo şubat ilk haftasıda ilk iğnemi vurulmuş olurum inşallah tmm mı :))

aferin gizem im canım benim
şöyle ya ohhhh aklım sende kalcaktı valla
bırak kaynananda anlaltıyosa anlatsın başına gelmeyen pek bilmiyo gülüm boşver sen onlarıı

haklısın cnm valla ancak derdini çeken bilir
beni sizden başka kimse anlayamaz zaten bundan hiç şüphem yok
bazen ablama anlatıyorum şöle oluyo böle oluyo falan diye tedavi sürecini öle bakıyo suratıma ne anlatıyo bu manyak der gibi :))) hatta belkide dinliyomuş gibi yapıyo yani
sizler olmasanız ben valla kayışı koparırdım kesin heralde hastalığında etkisiyle bunaldım ben düzelirim valla sizleri çok seviyorum cnmsınız hepiniz

evet gizem im valla kardeş de olsa anlamıyolar nerden bilcekler bende senin gibi düşünüyorum beni dinliyomuş gibi yapıyolar ben o kadar gittim hastaneye anlattım anlattım anlamıyola yaa
ablam dedi ki ayy ameliyathaneye mi girdin bayılttılar mı neden beni almadınız abla yuhh dedim 30 sefer anlattım ay ben anlamamışım diyo ya
boşver kimselere söylemeden eşinle en kısa zamanda başlayın bu işe hayırlısı olsunnn

meldircim genartta doktorun kimdi cnm?

songülüm sanırım artık bikaç tane bileziğim var bişi tutmuyo ama onları bozdurmanın zamanı geldi kredi borcumuz var bankaya bilezikleri bozdurup krediyi kapatırım yeni kredi çekerim daha fazla diyorum.inşallah eşim tamam der.

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

kızlar şimdi sudenazı aradım telefonla istanbuldaymış yarın dr la görüşmesi varmış
ay çok şeker hee sesi konuşması falan çok cici hatun maşallah sanki 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi oldu süperr :)))
yarın belli olucakmış ne olucağı haber vericek yani hihiih

bende sudenaz ı soracaktım ii oldu haber vermen hadi bakalım inşşş güzel haberleri olurr

ayy bende şu nevin 71 i merak ediyorum
delircem yaaa inşşş kötü bişey yoktur ona ulaşacak bişye de yok face de falan olsaydı hiç olmazsa takip ederdim ordann

evet cnm ya nevinimi bende çok merak ediyorum bu kadar arayı açmazdı acaba bişimi oldu valla korkuyorum artık ulaşabileceğimiz hiç bişide yok yani beklemekten başka çare yok ((

sürekli altındaki gelişmeleri takip ediyorum sanırım bu hafta bozdururum öle benziyo
ya bişi dicem umut tüp nasıl genel olarak yorumlar ne yani sudenazla konuştukta ben çok memnunum ulun beyden dedi uf yaaa orası çok daha ucuz nerdeyse yarı fiyatı yani ama yol uzak napsamki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…