Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

cnm yaa haklısın kim olsa güveni kalmaz, ama sarp bey için çok ii tecrübeli diyorlar ben oradaki hemşireye sormuştum değiştirme imkanında var hem dondurulmuşlarında oradaysa onu dene derim ben, naısl öyle bir hata yapmış aysun hnm anlamadım valla

eylülcüm cnm iyiyim ben saol sen nasılsın nasıl gidiyor?

tmm cnm bekliyorum sabırsızlıkla mesajını:))))

hatçemmm
canım benimm tek in pek şansı olmyomuş zaten dün aslında söylemeye çalıştım ama açık açık anlatamadım üzülme diye
canım benimm inşşşş hayırlısı olsunn
inşş bi dahakineee sağlıklı hayırlısı olsunn öpüyorum seniii

meldir canım bu anlattıklarını bilmiyorum çünkü ben bütün işlemlerimi parayla yaptırdım yani 2. deneme falan sayılıyom bilmiyorum
ben erdem de denicem 750 milyon ücreti iğne vercekmiş burdan ayarlarım dedi işte
ama malesef diğerlerini bilmiyom canım yardım edemedim kusura bakma inşş ii olur senin için

canım benim kusur olur mu lütfen tüp bebek denemeleri için 6000 lira talep ediyorlar demekki ücretlendirmesi farklı zaten hata yaptıkları için ücret talep edemeyeceklerde o da ayrı bir konu hakkımı sonuna kadar savunacağım çok hırslıyım şu anda ne yapacağımı bilmeiyorum ama gerekeni yapacağım.

eylülcüm ekledim seni face den opuyorumnanaktan

meldirciğim bizde bu cuma gidiyoruz genarta bana telde 6000 den daha az bi tutar söled,ler ama tabi ilaçlar falan buluyordur herjalde, birde rapor konusunda yardımcı olacaklar bn emekli sandığı ndan yararlanmayı düşünüyorum

hatçem çok üzüldüm cnm ama sen inançlı ve metanetlisin cnm benim sabırla bekleyip tekrar deneyeceğine eminim hayatta herşey bizler için cnm benim üzülme emi seni seviyorum

kızlar bi sürü hastane aradım anasını satim soyguncu gibiler yaa
töbe yarabbim sanki yoktan var edecekler yaa ulen sperm bende yumurta bende sadece dışarda alıp birleştirecen bu kadarmı olur yaa
sayın başbakanım 3 çocuk yapın diyosunuz
sağla maddi destek ben 3 değil 33 bile doğururum :)))))))))))

songülüm en ucuzu umut tüp herşey dahil çiderliye 4500tl
asm de herşey dahil 5650tl
sence ne dersin ????
aydın beymi yoksa ulun beymi ????
battı balık yan gider 1150tl var arada

gizemcim fiyatlar kazık dimi ben 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım sadece aşılamada ilaçların bir kısmını ödüyor devlet ben nisanda yaptırdım bu ay yatırmışlar parayı memurlarda önce parayı veriyorsun devlet de istediği zaman geri ödüyor tüp bebekleri hep cepten ödedik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…