Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nasılsınız ? çok sık giremiyorum pek içimden de gelmiyor açıkçası düşünceler beynimi yiyecek azcık sizinle yazışayımda rahatlayım dedim. özledim sizleri geçmişe bakamıyorum ama affedin beni

donmuşlarla deneme yapacağım tabi bunu düşünmek için belki çok erken ama nasıl olduğunu bilen var mı bebekteyiz ve hülya burdasınız sanırım. 1-2 sorum olacak biliyorsanız...

donmuşlarla deneme yapacağım tabi bunu düşünmek için belki çok erken ama nasıl olduğunu bilen var mı bebekteyiz ve hülya burdasınız sanırım. 1-2 sorum olacak biliyorsanız...

Arkadaşım sana çok geçmiş olsun.Dış gebeliği bilirim benim çok yakın arkadaşım iki kez üst üste normal yoldan hamile kaldı ve ikisi de dış gebelikle sonlandı.Daha sonra tüp bebek denedi ve 3.denemesinde ikizleri oldu.Sanırım senin bir tüpün ameliyat sırasında alınmıştı.Dondurulmuşların varsa ne güzel en kısa zamanda denersin.Benim dondurulmuşum yok onun için o konuda yardımcı olamam arkadaşım.
Bir de senin değerlerin de çok iyiydi aslında.Nasıl dış gebelik oldu ben de anlamadım.Çok karın ağrısı oluyor diye biliyorum dış gebelikte.

hulya meldir canlarım buralardayım
yoğun bi gün iş başındayım yani yazdıklarınızı okuyorum
muck muckkkk

yaşadıklarımı anlatsam roman olur derler ya öyle bir durum 2 tüpümde alındı sağ tarafta gebelik oluşmuş sol tarafta kan ve iltahapla dolmuş patlamak üzereymiş zaten iç kanama başlamış... acil ameliyata aldılar o halde 1 gece bekledim ağrısı felaket bir şey omuzada uruyor nefes alamıyorsun acıdan 2 kere bayılmışım müdahelede edemediler iç kanama olduğu için. ameliyat olayımda kurtulayım dedim ne kadar çok korkarım oysa ki ama işte her şey kader....
6 tane dondurulmuşum var ama dış gebeliğimi dondurulmuşlarımın olduğu yerdeki dr. bilemedi ve ölümden döndüm başka yerde ameliyat oldum o sanal kese görüyordu çok kızgınım çok nasıl olacak bilemiyorum.

daha iyi olmaya çalışıyorum maral ewt genart aysun du dr.um dondurulmuşlar var nasıl yapacağız bakalım hiç güvenim kalmadı dış gebelik olduğunu anlamadı çünkü aynı gün muayneye gittim her şey yolunda dedi gece acillik oldum ve sabaha ameliyat pratisyen dr.lar anladı dış gebelik olduğunu uyduruk hastane ultrasonuyla bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

kızlar selam
meldir maral nasılsınız
meldircim bazen olumsuzluklar oluyor işte insan çok sinir oluyor dış gebelik zormuş anne içinde tehlikeli allah sana sağlık versin inşallah bundan sonra yolunda gitsin herşey
maralcım fb da olmak da güzel özeline ismimi yazarım ekle ordan diğer kızların isimlerinide yazarım eklersin tamam mı

meldir canım ben başladım dondurulmuşlar valla beklemek istemedeim hazır var denim dedim yani
normal olsa yapamazdım da dondurulmuşun zamanı yok ne zaman istersen denersin canım
sorum var demişsin ama hastalıklar farklı olunca tedavi şekli de farklı oluyo sanırım
bana mesela doğum kontrol hapı verdi 17. gel dedi için tamamen temizlensin dedi senin durumunda daha farklı en ii bilgiyi doktorumdan alırsın ama sen yinede sor istersen belki yardımcı oluruz

bebekteyiz canım ben daha çok yasal işlemlerle ilgili soracağım. mesela dondurulmuşlarla deneyince ne kadara mal oluyor ? ben ilk tüp bebek denememi yaptım dondurulmuşlarla deneyince 2. hakkına mı sayıyorlar bunları merak ediyorum. sonuçta baya bi işlem kısalmış oluyor ve donmuşlarada para ödüyorsun bilgilendirirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…