Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ohhh eylülüm en güzelini yapmışsın süper
benimde komşularım b ara soruyodu bende geçiştiriyodum sonra karşı komşum var benden 2 yaş küçük onunda olmamış 2 sene sonra olmuş o sordu dedim bu ara korunmadık ama hanüz olmadı dedi olur merak etme bizimde olmamıştı sonra bak oldu herkes soruyo sinir oluyorum dedim oda bi gün sölemiş sizene ne soruyosunuz diye artık kimse sormuyo hihihiih

bu çocuk mevzusunu irdeleyenlere ben şunu demeyi uygun görüyorum yatak odamızın hesabını size mi vereceğiz canımız ne zaman isterse o zaman yaparız demek lazım....
daha utanmazlarıda var bana korunuyomusunuz diyende olmuştu k.v. annem nası kalabalık ev dolu sadece suratına baktım yaşlı başlı kadın duymamazlıktan geldim bidaha diyo korunuyomusunuz kalk boğ dedi şeytan düşünmüyoruz çocuk dedim ama bana sorun bide hala hırsım var kadına...

dertler hep aynı söylemler aynı yakın bir arkadaşım var bana diyorki ben sende öğrendim çocuk ne zaman düşünüyorsunuz diye kimseye sormuyorum diyor artık insanların bilmediğimiz sıkıntıları olabiliyormuş ne kadar yanlışmış bu sorular diyor ama toplum olarak bunu öğrenemeyiz sanırım. allahtan sabır ve evlat dilemekten başka yapacağımız bir şey yok

bazı kayınvalideler böyle işte
benimkiler iyidir ikimizin anne babasıda pek birşey sormazlar hassas konular olduğunu bilirler zaten eşim konuyu bile açtırmaz pek
zaten çok sorup üsteleyince ne olcaksa kendilerimi doğuracaklar
amaaan boşverde denmiyor böyle idare edip gideceğiz artık
benim aileden sorun yok ama yaşadığımız yer küçük ikimizde buralıyız herkes tanıyor ve herkesin uğrak yeri ola hastanenin laboratuvarında çalışıyorum gelen soruyor giden soruyor hiç olmayacak zamanda ve yerde soran oluyor oooof of allah başka dert vermesin valla ne diyeyim artık

serraxi canım sen nasılsın koyu bir shpetin ortasına geldin
ama burda da sinirlendiğimizi yazmasak ne yaparız
bazen diyorum çık belediyeden anons yaptır bizim çocuğumuz yok olması için çok uğraşıyoruz bir daha kimse sormasın soranı vururum diğe

az işim var
delirmemek elde değil gerçekten ama napalım rabbimde bizim sabrımızı böle sınıyor işte
kızlar bu arada dua bekliyorum herkesten trasferi olan arkadaşlar var

eski oturduğum evde bir komşu vardı.birgün kapıda eşimin anneannesinle karşılaşmış.o senede çalışmıyordum.ayşe bu sene evde çocuk düşünür herhalde.sanki ona neyse.çıkıp kadına iki laf söyleyesim gelmişti .kendimi tuttum.sanki istemiyoruzda elimizden geleni yapıyoruz kendimizi parçalıyoruz.o arda bana yasaktı hamile kalmak.

Allah hepimizin yardımcısı olsun boş konuşup bizi üzenlerinde çenesini tutsun inşallah

kendi kzıı gibimi nerde yaşıyan öle valide varmı ayaklarına kapanayım
kızım inanma o timsahlığından öle yapar yüzüne başka arkadan başka olan cinsi o

gizemim cevabını almışsın canım :) ben toparlanıyorum görüşmek üzere bana dua edin kızlar öpüyorumm byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…