Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kız gizem benimkide iyidir beni kırmaz gerçekten zaten yaşlılar anca kendi hastalıklarıyla uğraşıyorlar kaynanam da kayınpederde hastalar şeker kolestrol kalp hastalığı kayınpeder by paslı hemde insüline bağımlı şeker hastası başka bir sürü şey var yine kayınvaldemde de şeker tiroid hastalığı dizlerinde ileri derecede kireçlenme var zor yürüyor çok kilolu zaten hastalıklar iyice kilo aldırmış
onlar sadece bize üzülüyorlar kendi dertlerini bile yok sayıyorlar
benim annem babam daha genç ama geçen yıl babam akciğer embolisi geçirdi ehlikeli bir hastalık ölümden döndü 1 atdan fazla hastanede yattı ve halen çekiyor
annem de ayrı hasta ileri derecede kemik erimesi var kadın hastalıkları ayrı bir dert bugün artvin merkeze doktora gitmişlerdi kontrole ikiside az önce görüştüm annemde şeker çıkmış kötü bir türü olabilir yarın tekrar bakılacakmış
onlarda bizim üzüntümüzden kendilerini unuttular
ben de şimdi çok üzüldüm kendi sorunlarım yüzünden onlarla ilgilenemedim diğe
allahım herkese sağlık versin herkesin derdi ayrı valla

eylülüm amin cnm benim valla bi ayşede bide sende var demekki iyi valide hihihi
genç olsa görürdüm ben seninkinide o düşmüş kendi hastalığının derdinede ondan üzmüyo seni :)))))))

benimki genç gizemim.eğer kötüyse hastaykende huzursuzluk çıkarır bazıları.uzaktaykenden onlar için hiç zor olmaz inan bana arkadaşlarımdan biliyorum.insanın yapısıyla alakalı bir şey bu

ay alemsin kız gizem
bazı kaynanalar gençken çok çekmişlerdir ben çektim o da çeksin der bazılarıda ben çektim gelinim çekmesin diğe hiçbir şeye karışmaz benimkide öyle işte çok çekmiş 3 kız varmış erkek yok diğe neler etmemişler sonra erkek olunca benim kocam yani ben hiçbirşeye karışmıycam demiş karışmazda
eşimi çok sevdiklerinden beni de sevdiler hani biz diyoruzya çeken bilir diğe o da öyle işte
amaaan neyse canım sende diğer kızlarda yaşadıklarınızı biliyorsunuz allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

çok sağol songülüm sen burdaymışsın diğe baktım nasıl oldun iyisindir umarım
benim çıkmam lazım sen yaz ben daha sonra okurum tamam mı
çok acıktımda o yüzden çıkıyorum elim ayağım titriyor valla

Oyyy kıyamam eylÜlÜm Şımdı daha ııyım
sen doyur karnını
doktoru aradım yarın gel dıyo napcaksa
dedım gelemem yarın baŞka yapcak bıŞey yok dedı gecelerı yatarken ıÇ dedıı
bende Çekıcem napım bır hafta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…