Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar sudenazdan haber geldi
cuma günü trasferi varmış
dualarınızı eksik etmeyin yazmış
herkese slm demiş şekerler

SaĞolun kıslarrr
maralım doĞum kontrol hapı vermıŞtı bana ya 5 gÜndÜr kullanıyorum mahfoldum
mıdem berbat oldu Şımdı bıraz daha ııyım ama

kızlar naber songülüm haticem nasılsınız
songül artık dayanıcan demek ki ne ilaçmış o da yani
ya biz kadınlar hep böyle çekecekmiyiz herşeyden ya

karnımı biraz doyurdum artık tamamını da yemekte doyururum biraz bakiyim dedim sonra bende çıkarım

yavruuuum nerelerdesin canim? ya seni merak ettim agrilarin gectimi?belirtilerin varmi gerci daha erken ama benim bu gün midem eksiyo bide canim bol eksili salata istiyo biliyorum daha erken ama ilaclardanmi neden bilmiyom agzimin ici aci yani agrim yok karnim sis ve sert ben yatmiyorum agir olmamak üzere günlük islerimi yapiyorum.. ha bide senin face varmi varsa adresini özelden gönder yükleyim. hadi cnm kendine iyi bak insALLAH bebeklerimiz bize tutunurlar cnm

gurbetkusu kiz arada karnim agriyo ya bakalim allahtan umut kesilmez olmassada ne yapiyim artik sonuna kadar deneriz allahtan bisey olmassa canim benim fb yok ama ypiyam hele su durumlarimi bi atlatayim karnim benimde sisi benim canim bisey istemiyo bi belirti falan yok bilmiyrum da daha erken bence tutundularmi onubile bilmiyorum bu 3 gün icinde tutunmusmudurlar acaba yoksa halen yermi ariyolar keratalar kiz bende niye agri oluyo anlamadim genemi tutumuycak acaba amannnnnnnnn valla nebileyim sanki adetim olacak gibi agrim oluyo beni delirtiyo bu agri ilk tüpbebek yapildigindada agrim vardi diyorum acaba genemi omuycak neyse canim allah büyük bakalim

yavruum hele sükür yazmissin cnm benimki neden sizin kinden farkli aceba mesela benim transfer öncesi dr um wc ye gönderdi iynemide dün oldum drum öyle söyledi valla bilmiyom tutundulermi tutunmadilarmi aceba ne zaman belli olur. neyse hayirlisi olsun

gurbetcikusu her doktor belki farklidir nebiliyim bazilarida transverden sonra igne oluyo hep degisiyo deemkki agrin yokmus ne güzel benim arada agri kramp giriyo karnima offfffffffff offfffffffff

ahhhh canim yavrum gecer ins belki tutunmadan oluyodur. benim de arada oluyo ama cok deil iste evet herkesin tedavisi farkli dr lar farkli yöntemler uyguluyor demekki. sen nerde yaptirdim demistin sen hangi hapi kullaniyosun benimki dhton anladiysan eger burda ilac ismi verilmediginden kisalttim cnm gecmis olsun ne yapiyosun simdi yatiyomusun geziyomusun?

günaydın sabah şekerlerimm :))), dün akşam müdür girdi odama size hoşçakalın diyemeden pc yi kapatıp çıkmak zorunda kaldım...

günaydın kimsecikler yok dün kontrole gittim. patoloji sonucuna göre dr. ameliyat sonrası dedikleri harfiyen çıktı. sağ taraftaki tüpte dış gebelik sol tüp hasar görmüş işe yaramaz duruma gelmiş iyki almışız dedi. ilacına 15 gün sonra başlayabilirsin dedi mutlaka dondurulmuşları kullan dedi. inşallah hamile kalırsın istersende takibe bana gelebilirsin dedi. odası çok kalabalıktı çok detaylı bir görüşme olmadı malesef bakalım allahtan hayırlısı ama şu anda hiç hazır olmadığımı anladım hastaneye girince bişle sinirlerim bozuldu biraz zamana ihtiyacım var sanırım.

meldirrr şekerim geçmiş olsun tekrar yaa
hiçç bozma arkadaşım sinirlerini ne zaman uygun diyosa başla bence tedaviye bekleme
dondurulmuşum olmasa bekle dinlen derim ama dondurulmuş eğer onlarda olmazsa o vücudunun dinlenme dönemimde de maddi manevi hazırlanırsın
hakkında hayırlsı olsun canım sıkma kendini olumlu düşünmeye çalışşlmaz:

günaydın songül nasılsınn
allh kabul etsin.meldir geçmiş olsun
iki gündür yoktum bende burayı ve fb yi takip edemedim bana davet gönderenler var kim kim olduğunu bilmiyorum :))

günaydın kızlar
meldircim üzüldüm canım biraz toparlanıp başlaman daha iyi dondurulmuşlar bile olsa biraz kendine gel bencede sonra başlarsın psikloji tabiki bozuluyor inşallah erken zamanda toplarsın kendini vebaşlarsın tedavine ne güzel bak dondurulmuşların var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…