- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
gizemim nevin71 sağolun kızlar..
valla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.annem diyo ki bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğacak ve vaktini Allah bilecek... o kadar doğru ki.. kısmet Allah bilecek zamanını... ben bu ay beklemedeyim yani...
nevin71 sende durumlar ne?
yok cnm gelecek ay başlayamıyorum artık 2010 a inşallah
gelecek ay başlamam için bugün doğum kontrol hapına başlamam lazımdı ama bizim durumlar gelecek ayda düzelmez maddi olarak eşimin ailesi destek olalım dedi ama ben bunu kabul edemem kendi borçlu hissedersem sinirim bozulur olmaz dr umda dedi zaten ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman gel diye önemli olan anne adayının psikolojisi
cnm seninde kasıma kalmış bakın böle olunca üzülmeyin bölesi daha hayırlı demekki rabbim kuluna ne yazarsa hayırlı olanı yazar sabırlı olun canlarım benim emiii gülün bakayımm kaydirigubbakcemile3
sende hoşgeldin canım.bende önümüzdeki ayı beklemeye başladım... kısmet...
canım maşallah yumoşlar oluşmuş inşallah e2 düşer düşmezse de yumoşlar dondurulur.. hadi inşallah hayırlısı ne ise o olsun ...Allah kalbine göre versin...Canım,sağda 10,solda 12 toplam 22 yumurtam oluşmuş,ebatları da 21 ile 15 arasında ,düne kadar gayet iyi diyordu doktorum ama dün E2 yükselmişti "bu tehlikeli, yükselmeye devam ederse embriyoları transfer etmeyip dondurmamız gerekebilir "dedi.O durumda gelecek siklusa erteleniyor transfer...Yok eğer çok yükselmezse ve dün verdiği ek ilaçla düzene girerse,
Pazar günü yumurtlar toplandıktan sonra çarşamba günü 3.gün transferi yapacak...
Bu gece çatlatma iğnem var, pazar'a da toplanacak yumurtalarım....
Canım,sağda 10,solda 12 toplam 22 yumurtam oluşmuş,ebatları da 21 ile 15 arasında ,düne kadar gayet iyi diyordu doktorum ama dün E2 yükselmişti "bu tehlikeli, yükselmeye devam ederse embriyoları transfer etmeyip dondurmamız gerekebilir "dedi.O durumda gelecek siklusa erteleniyor transfer...Yok eğer çok yükselmezse ve dün verdiği ek ilaçla düzene girerse,
Pazar günü yumurtlar toplandıktan sonra çarşamba günü 3.gün transferi yapacak...
Bu gece çatlatma iğnem var, pazar'a da toplanacak yumurtalarım....
çok doğru sözzz canım ..hoşbuldum canım hayırlısı bak ikimiz gelecek ay başlıcağız allah nasip ederse
hani bir laf varya çok severim hep aklımdadı MEVLEM GÖRELİM NEYLER ,NEYLERSE GÜZEL EYLER onun için allaha sığınmaktan başka çare yok
valla böyle olsa süper ooh kışın büyür yazın ana kız(içime bööle doğdu) gezersiniz.şimdi ben biraz düşüncelerimde bencillik yapıyorum belkide bana kızıcaksınız ama yazamadan duramıycam valla tabi siz bana uyup sakın geciktirmeyin tedavinizi heee
ben diyorumki nisanda başlasam tedaviye mayısta sonuç alırım heheh tabi olumsuz düşünmek yok hepimiizin sonuçlar belli pozitifffffff yani gelsin bebişler
neyse mayısta sonuç alırım diyodum 9 ay ya hani hamişlik ocakta falan doğum olsa diyorum ( oha yaa bu hesaba göre yıl 2011de anne oluyom hee ) kışın büyütürüm yazında gezmeye giderim huhahahah yalnız çok bencilim dimi gezmektende fazgeçemiyorummm
çok doğru sözzz canım ..
sabırla bekleyeceğiz...
valla böyle olsa süper ooh kışın büyür yazın ana kız(içime bööle doğdu) gezersiniz.
Allah hayırlısını versin canım...
gizem inan yazını okurken içim acıdı ve ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum ama sakın üstüne alınma yaşadıklarım geldi gözümün önüne
bende geçen nisan ayında başladım tedaviye ve mayısta hamile olduğumu öğrendim ne umutlar ne hayaller helede her akşam elim karnımda uyumak dahada güzeldi ama sadece 9 hafta sürdü o mumtluluk kaybettim bebeğimi benim doğumda ocağın sonuna geliyodu yani şu aralar koca göbekli biri olarak doyaşıyrdum ama nasip değilmiş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş senin tüm istediklerin olur canım herşey olumlu geçer bebeğini kucağına alırsın inşşşşş
merak ettim ne olacak erkek olursa? kesin senin kaynanan onu da düşünmüştür.
nevra alemsin kızzzzz okadarda değildir dimi gizemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?