Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Canım,sağda 10,solda 12 toplam 22 yumurtam oluşmuş,ebatları da 21 ile 15 arasında ,düne kadar gayet iyi diyordu doktorum ama dün E2 yükselmişti "bu tehlikeli, yükselmeye devam ederse embriyoları transfer etmeyip dondurmamız gerekebilir "dedi.O durumda gelecek siklusa erteleniyor transfer...Yok eğer çok yükselmezse ve dün verdiği ek ilaçla düzene girerse,
Pazar günü yumurtlar toplandıktan sonra çarşamba günü 3.gün transferi yapacak...

Bu gece çatlatma iğnem var, pazar'a da toplanacak yumurtalarım....

canım hakkında hayırlısı olsun valla banada dr sordu buay başlayalımmı diye ben dondum kaldım çünkü bütün denemelerim uzun protokoldu bu kısa olacak bende siz bilirsiniz dedim oda bana iyi gelecek aya kalsın dedi üzülmedim rabbim hayırlısını versin demek böyle hayırlısıymış bakalım bizim psikolojimiz çok önemli haklısın valla bakalım hayat bize neler gösterecek

valla doğru kasım listesindeyiz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sende hoşgeldin canım.bende önümüzdeki ayı beklemeye başladım... kısmet...

hoşbuldum canım hayırlısı bak ikimiz gelecek ay başlıcağız allah nasip ederse
hani bir laf varya çok severim hep aklımdadı MEVLEM GÖRELİM NEYLER ,NEYLERSE GÜZEL EYLER onun için allaha sığınmaktan başka çare yok

şimdi ben biraz düşüncelerimde bencillik yapıyorum belkide bana kızıcaksınız ama yazamadan duramıycam valla tabi siz bana uyup sakın geciktirmeyin tedavinizi heee
ben diyorumki nisanda başlasam tedaviye mayısta sonuç alırım heheh tabi olumsuz düşünmek yok hepimiizin sonuçlar belli pozitifffffff yani gelsin bebişler
neyse mayısta sonuç alırım diyodum 9 ay ya hani hamişlik ocakta falan doğum olsa diyorum ( oha yaa bu hesaba göre yıl 2011de anne oluyom hee ) kışın büyütürüm yazında gezmeye giderim huhahahah yalnız çok bencilim dimi gezmektende fazgeçemiyorummm

canım maşallah yumoşlar oluşmuş inşallah e2 düşer düşmezse de yumoşlar dondurulur.. hadi inşallah hayırlısı ne ise o olsun ...Allah kalbine göre versin...

inşallah hayırlısı olsun tatlım
yalnız çatlatmayı ilaçsız yapmak istersen kaynanamı yollıyım sana bi lafta çatırdarsın hee :roflol::roflol:

çok doğru sözzz canım ..
sabırla bekleyeceğiz...
valla böyle olsa süper ooh kışın büyür yazın ana kız(içime bööle doğdu) gezersiniz.
Allah hayırlısını versin canım...

aaaaaaaaa ben yumoşlarımı dondurtmam üşür benim bebişlerim yaa hemencecik gelsinler anacıklarına sımsıkı sarım ısıtayım tutunsunlar heheheh diymi amaaaa
şaka kızlar tabi ne gerekiyosa o yapılacak dr dan daha iyi bilecek halimiz yokya :)))

çok doğru sözzz canım ..
sabırla bekleyeceğiz...

valla böyle olsa süper ooh kışın büyür yazın ana kız(içime bööle doğdu) gezersiniz.
Allah hayırlısını versin canım...

ah cnm benim yaa içine kız doğsun evet erkek olursa adı çok komik olacak çünkü huhauhauhau allah ne verirse o olsun sağlıklı olsun anne olayım yeter hepimiz için dualarım :Saruboceq:

gizem inan yazını okurken içim acıdı ve ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum ama sakın üstüne alınma yaşadıklarım geldi gözümün önüne

bende geçen nisan ayında başladım tedaviye ve mayısta hamile olduğumu öğrendim ne umutlar ne hayaller helede her akşam elim karnımda uyumak dahada güzeldi ama sadece 9 hafta sürdü o mumtluluk kaybettim bebeğimi benim doğumda ocağın sonuna geliyodu yani şu aralar koca göbekli biri olarak doyaşıyrdum ama nasip değilmiş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş senin tüm istediklerin olur canım herşey olumlu geçer bebeğini kucağına alırsın inşşşşş

merak ettim ne olacak erkek olursa? kesin senin kaynanan onu da düşünmüştür.

bence ya kayınpederin adı yada kaynananın babasının adı
gizemmmm acele cevap

canım allah sabır versin ama bak hala umutlusun üzülme neolur bak valla bende fena oldum şimdi hee kıs böle yapma güldüremem sonra sizi hee delüüüü

merak ettim ne olacak erkek olursa? kesin senin kaynanan onu da düşünmüştür.

ya yazıyom ama sonra silecem çabuk okuyun alıntı yapmayın hee çok bilinen bi isim değil sonra rumuz falan bahane ortaya çıkar kim olduğum hehhe
kaynanam zaten düşünmüştürde bunu kocam söledi dedesinin adı kaynanamda derki kayınpederin adını yani kocasının adını koyalım oda kötü ya a

nevra alemsin kızzzzz okadarda değildir dimi gizemmm

okadar okadar sen rahat ol bacım ben düşünmüyom bile artık ne derse desin yaa çok konuşan boş konuşur hehehehh

Son düzenleyen: Moderatör:
okudunuzmu loğğğğ yemeğe gidecem ben silimde öle gidim aman mazallah bi tanıdık çıkar şimdi :))))))))))))))))))))))))

kız o kadar da kötü değilmiş... ikinci bi isimde koyarsın olur biter ....
yada kız olur Allahım bilir...sağlıklı olsun da iş isim kavgasına gelsin demi gizemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…