- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
sakin olmaya çalış bak dün burda güldük eğlendik değerler normale dönecek inşallah sıkıyosunuz kendinizi ondan değişiyo hormonlar benim bu adetim gecikti sürekli napsam diye düşünmekten yaa
ipragazda uyar aygazda maşallah sen tüpraş gibi kadınsın bacım ikisini aynı anda alırsın kucağına inşallah :roflol: :roflol:
Olacağına bak sen:kedi:
Eşimin de hormonları değişiyor bu arada,iğneyi yiyen benim şaftı kayan kocamdelikafadulden
Dün "yumurtalarımın sayısı çok fazlaymış,yarın da yumurtlama günümmüş" dedim ona salonda otururken, gayet sakin döndü bana "hani yüzüne bakmasam bir tavukla aynı koltukta oturduğumu zannediyorum bazen" diyorhihoyyyt
Arkadaşlar yum toplamadan sonra veya transferden sonra tutunmayı sağlamak için şunları yiyin:
Ananas hergün 1-2 dilim
Kivi 1-2 adet
Ton balığı en az 1 defa
ve bol bol su
Kayısı kurusu günde 3 adet
her öğün mutlaka çorba içilecek
tavsiye ediliyor
kıs anlatmayın öle kocanıza durmadan herşeyi onlarında dengesi bozuluyo hee valla bizim sperm sayısı az zaten ben durmadan öle baksetmiyom herşeyden ben biliyim detayları yeter hatta benle hastaneye bile gelmesine gerek yok sadece yumurta toplama günü gelsin sperm versin yeter :))))) tavuk değilizzzzzzz bizzzzzzzzzzz yada tavuk olalım onlarda horoz o zaman heheheheh
nevraaaa kıs hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
Valla ben çok fazla anlatmak istemiyorum ama huy işte meraklızemuszemus
Bugün kontrole giderken "hadi bakalım nüfus sayımına gidiyoruz, bakalım bizim köyün nüfusu ne olmuş"diyorhihoyyyt
Bugün evdeyim ya size yazabiliyorum böylece,havada çok güzel,keyfim çok yerinde bugün....İnşallah Pazar günü toplandıktan sonra da keyifli olacağım...
hooşbulduk. maşallah geçmişi okudum da oku oku bitmedi....
kızlar ben maalesef bu ay başlayamıyomuşum.:gitme::gitme:
sebebi rahimin şu aşamada hala kalın olması immiş. adetken ince olmalı imiş ama benim incelmemiş...
yani bana 1 ay doğum kontrol hapı verdiler sonraki adetle gidebileceğim... kızdım filan ama kısmet diyorum.sabırlı olmaya çalışıcam. bide biliyo musunuz dr.a girmeden evvel eşime demiştim herhalde olmayacak bu ay diye, insanın içine doğuyo herhalde....
ya benden havadisler bööle...
hooşbulduk. maşallah geçmişi okudum da oku oku bitmedi....
kızlar ben maalesef bu ay başlayamıyomuşum.:gitme::gitme:
sebebi rahimin şu aşamada hala kalın olması immiş. adetken ince olmalı imiş ama benim incelmemiş...
yani bana 1 ay doğum kontrol hapı verdiler sonraki adetle gidebileceğim... kızdım filan ama kısmet diyorum.sabırlı olmaya çalışıcam. bide biliyo musunuz dr.a girmeden evvel eşime demiştim herhalde olmayacak bu ay diye, insanın içine doğuyo herhalde....
ya benden havadisler bööle...
Nevin 71 sen 71 doğumlumusun yoksa
sende hoşgeldin canım.bende önümüzdeki ayı beklemeye başladım... kısmet...kızlar bende geldim istanbuldan bu sabah kontrol oldum benimkide gelecek aya kaldı bu arada histereskopi olacak bana onun içinde gelecek hafta gidecem sanırm bende kasımda başlıcam nasipse kısa protokol olacak bu sefer benimki bakalım zaman ne gösterecek
gizem canım benim hoşbuldum benim sıcak arkadaşım sende gelecek ay başlıcan nasipse değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?