Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Olacağına bak sen:kedi:

Eşimin de hormonları değişiyor bu arada,iğneyi yiyen benim şaftı kayan kocamdelikafadulden
Dün "yumurtalarımın sayısı çok fazlaymış,yarın da yumurtlama günümmüş" dedim ona salonda otururken, gayet sakin döndü bana "hani yüzüne bakmasam bir tavukla aynı koltukta oturduğumu zannediyorum bazen" diyorhihoyyyt

Arkadaşlar yum toplamadan sonra veya transferden sonra tutunmayı sağlamak için şunları yiyin:
Ananas hergün 1-2 dilim
Kivi 1-2 adet
Ton balığı en az 1 defa
ve bol bol su
Kayısı kurusu günde 3 adet
her öğün mutlaka çorba içilecek
tavsiye ediliyor

kıs anlatmayın öle kocanıza durmadan herşeyi onlarında dengesi bozuluyo hee valla bizim sperm sayısı az zaten ben durmadan öle baksetmiyom herşeyden ben biliyim detayları yeter hatta benle hastaneye bile gelmesine gerek yok sadece yumurta toplama günü gelsin sperm versin yeter :))))) tavuk değilizzzzzzz bizzzzzzzzzzz yada tavuk olalım onlarda horoz o zaman heheheheh

Ayyyyyyyyy Nevin çok güldüm eşinin lafına muhahaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallahi doğru kızlar durmadan hangimiz kaç tane yumurtladık sorup duruyoruz tavuk gibiiiiiiiidelikafadulden

anacım bol bol su içersem ben wc den çıkamam zaten saatte bir gidiyom
hımmm ozaman bende bi tarif yazayım size kocişlerinize yedirin

balın iyisini alıyosunuz
içine badem ceviz fındık rondoda çekiyosunuz balla karıştırıp sabah akşam yediriyosunuz
bide yarım litre kaynayan suya 7-8 adet keçi boynuzunu kırıp atıyosunuz 3-5dk kaynatıp 20 dk beklettikten sonra içiriyosunuz tadı ve kokusu güsel valla bazen ben bile içiyorum :)))

Valla ben çok fazla anlatmak istemiyorum ama huy işte meraklızemuszemus

Bugün kontrole giderken "hadi bakalım nüfus sayımına gidiyoruz, bakalım bizim köyün nüfusu ne olmuş"diyorhihoyyyt

Bugün evdeyim ya size yazabiliyorum böylece,havada çok güzel,keyfim çok yerinde bugün....İnşallah Pazar günü toplandıktan sonra da keyifli olacağım...

nevraaaa kıs hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

hooşbulduk. maşallah geçmişi okudum da oku oku bitmedi....

kızlar ben maalesef bu ay başlayamıyomuşum.:gitme::gitme:

sebebi rahimin şu aşamada hala kalın olması immiş. adetken ince olmalı imiş ama benim incelmemiş...
yani bana 1 ay doğum kontrol hapı verdiler sonraki adetle gidebileceğim... kızdım filan ama kısmet diyorum.sabırlı olmaya çalışıcam. bide biliyo musunuz dr.a girmeden evvel eşime demiştim herhalde olmayacak bu ay diye, insanın içine doğuyo herhalde....
ya benden havadisler bööle...

inşallah herşey yolunda gidecek ve süper yumoşlar toplanacak sonra bi bakıcaz transferin de olmuş herşey güzel sonradaaaa listeye yazacağız nevinde hamile yuppiiiii

tatlım üzülme başla sen doğum kontrol hapına bölesi daha hayırlı demekki bak benim ne zamana sarktı o bile net belli değil ve tamamen maddi yani sinir oluyo insan bazen maddi olunca gıcık oluyorum ama herşeyde var bir hayır işte benim tedavimde aynı olacak karar verdiğim ay önce doğum kontrol hapına başlayacağım aslında bu iyi bişi merak etme
bak sana ne diyim rahim üçgen şeklinde normalde benim üst kısmında biraz bir kavis var doğuştanmış dr geçen gün dediki böle durumlarda düşük riski oluyo ama kavis çok değil biraz bu sorun olmaz ama yinede bilmekte fayda var dedi
ben bunu takmıyorum bile yüce rabbim verdikten sonra ne olursa olsun tutar yeterki allah nasip etsin üzülücek bişi yok yani cnm arkadaşım

Canım lütfen üzme kendini,,Ben mayıs ayından beri her kontrolde aynı şeyleri duydum.....rahim kalınlığınız az dedi önce doktor,bir sürü ilaç içtim estrofem vs ama kalınlaşmadı,bir ay daha ertelendi,sonraki ay kist var dedi bu ay da yapamayız,o kist alındı 1 ay daha......
Herşeyde bir hayır vardır derler ya,lütfen herşeyin iyi olacağını düşün......

kızlar bende geldim istanbuldan bu sabah kontrol oldum benimkide gelecek aya kaldı bu arada histereskopi olacak bana onun içinde gelecek hafta gidecem sanırm bende kasımda başlıcam nasipse kısa protokol olacak bu sefer benimki bakalım zaman ne gösterecek

gizemim nevin71 sağolun kızlar..
valla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.annem diyo ki bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğacak ve vaktini Allah bilecek... o kadar doğru ki.. kısmet Allah bilecek zamanını... ben bu ay beklemedeyim yani...
nevin71 sende durumlar ne?

sende hoşgeldin canım.bende önümüzdeki ayı beklemeye başladım... kısmet...

gizem canım benim hoşbuldum benim sıcak arkadaşım sende gelecek ay başlıcan nasipse değilmi

yok cnm gelecek ay başlayamıyorum artık 2010 a inşallah
gelecek ay başlamam için bugün doğum kontrol hapına başlamam lazımdı ama bizim durumlar gelecek ayda düzelmez maddi olarak eşimin ailesi destek olalım dedi ama ben bunu kabul edemem kendi borçlu hissedersem sinirim bozulur olmaz dr umda dedi zaten ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman gel diye önemli olan anne adayının psikolojisi
cnm seninde kasıma kalmış bakın böle olunca üzülmeyin bölesi daha hayırlı demekki rabbim kuluna ne yazarsa hayırlı olanı yazar sabırlı olun canlarım benim emiii gülün bakayımm kaydirigubbakcemile3

kızlar valla hayırlı zamanı var demekki bende buay aşlarım dedim ama dr yurtdışına gidecek diye ertelendi birde histereskopi yaptırıp içimiz rahat etsin istiyoruz bende doğum kontrol hapına başlıcam tekrar iki ay üst üste içmiş olacam ama olsun bakalım neler yaşıcağız

anammmmmmmmm şaka maka kasım listesi şimdiden belli oldu heee :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…