- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
kız o kadar da kötü değilmiş... ikinci bi isimde koyarsın olur biter ....
yada kız olur Allahım bilir...sağlıklı olsun da iş isim kavgasına gelsin demi gizemm
anladım canım kocişe aldığın ilacı bizle de paylaş..ben de dışarı çıkacağım.gelince yine girmeye çalışacağım.
Arkadaşlar,bebeği 9 ay 10 gün taşıyan kadındır.Bu sebeple isim verme hakkı da kadınındır..Erkekler zaten soyadlarını veriyorlar..Hele hele isim verme konusunda diğer aile bireylerine bok yemek düşer..Hadlarini bilsinler yani.Benim hayatımda bir kez gördüğüm eşimin teyzesi kızınız olursa eşimin annesinin adını koymamı söyledi..Ben de eğer ikiz kızlarım olursa birinin adını kayınvaldemi birinin de annemin adını 2.isim olarak koyabileceğimi söyledim.O da senin annen yaşıyor ve daha genç dedi..Ben de onu benim keyfim bilir,çocuk benim.Kimseye söz düşmez isim verme konusunda dedim..Cadı gelin olarak biliniyorum ama varsın öyle bilsinler..Milete haddini bildirin bence..Dış kapının mandalları karışmasınlar öyle herşeye...:dilcikar:
Nevra73 arkadaşım doğum kontrol hapları fsh yı acaip yükseltir..Doktorun bunun farkında değil mi ? Bir sorarmısın...:1shok: Benim normalde 7 olan fsh değerim yasmin kullandığım ayın sonunda 15 e çıkmıştı ve doktorum anca 1 ay sonraya ertelememiz gerektiğini söyledi...Ben doğum kontrol hapı kullandım diye dr 1 ay ertelemişti tedavimi..Rahim duvarını kalınlaştırmak için de kalçaya yapıştırılan östrojen bantları veriliyor..
inşallah hayırlısı olsun tatlım
yalnız çatlatmayı ilaçsız yapmak istersen kaynanamı yollıyım sana bi lafta çatırdarsın hee :roflol::roflol:
bu erkek milleti alem nevinciğim,zemuszemusÇılgınsın sen bacım....
Kayınvalideni şimdilik almayayım ben,kocişle idare ediyorum şimdilik, o da çatlatma konusunda oscar'a aday sayılır,biraz önce telefon etti "akşama tantuni yapar mısın tatlım" diyor.Neyyyy dedim,ben ne dertteyim sen ne derttesin,Oktay Usta mıyım ben sabahın köründe "Eveeet hanımlar şimdi de göz kararı karabiberimiziiii koyuyoruuuuuuuz"
"Ama akşama çatlatma iğnem var" dedim, "ana yemek olarak az olmaz mı"diyor, bık bık dedim kaldım,yok yok sabrımı sınıyor bu benim, acaba senin kayınvakideyle benim kocişi tüp bebek konusunda sohbet ettirsek diyorum gizem,bizim de kafamız rahatlar o arada...
canım selam,
benim fsh filan sorunum hiç olmadı.tahlillerde herşey normaldi dr. hiç ilgilenmedi bile. canım benim rahim kalınlaştırılmaya çalışılmıyo, şu an adetliyim ince olması lazım ya benimki kalınmış..:1no2:
dolayısı ile şu aşamadaki kalınlığı bi sonraki aya normale getirmek için hap veriyo bi adet dönemini kontrollü geçirmek için...
bu erkek milleti alem nevinciğim,
gırtlak dertleri hiiç bitmiyo...sen can derdinde, adam tantuniyle bozdu ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepsi aynı yaaa
benim eşim ben iğne olurken kaçıyodu bakamıyo bile...
eftenpuftenkonular canım ,stresten oldu bence benim ...
emindim... bir karın şişmeleri vs vs ...
ahh ben biliyom kendime ettiğğim eziyeti de beynimi pozitife çevirmem zor oluyo...
herkese diyom kendime yapamıyorum ama
İlk gün sen yapar mısın iğneyi dedim,peki dedi isteksiz isteksiz, dur bi psikolojik olarak hazırlanayım dedi,çıktı balkona egzersiz yapıyor, evin içinde dolaşıyor,nefes alıp veriyor, sanırsın doğumumu yaptıracak birazdan altı üstü minicik iğne,baktım rengi değişiyo ben yaptım sonunda:lepi:
İlk gün sen yapar mısın iğneyi dedim,peki dedi isteksiz isteksiz, dur bi psikolojik olarak hazırlanayım dedi,çıktı balkona egzersiz yapıyor, evin içinde dolaşıyor,nefes alıp veriyor, sanırsın doğumumu yaptıracak birazdan altı üstü minicik iğne,baktım rengi değişiyo ben yaptım sonunda:lepi:
zemuszemusÇılgınsın sen bacım....
Kayınvalideni şimdilik almayayım ben,kocişle idare ediyorum şimdilik, o da çatlatma konusunda oscar'a aday sayılır,biraz önce telefon etti "akşama tantuni yapar mısın tatlım" diyor.Neyyyy dedim,ben ne dertteyim sen ne derttesin,Oktay Usta mıyım ben sabahın köründe "Eveeet hanımlar şimdi de göz kararı karabiberimiziiii koyuyoruuuuuuuz"
"Ama akşama çatlatma iğnem var" dedim, "ana yemek olarak az olmaz mı"diyor, bık bık dedim kaldım,yok yok sabrımı sınıyor bu benim, acaba senin kayınvakideyle benim kocişi tüp bebek konusunda sohbet ettirsek diyorum gizem,bizim de kafamız rahatlar o arada...
bu erkek milleti alem nevinciğim,
gırtlak dertleri hiiç bitmiyo...sen can derdinde, adam tantuniyle bozdu ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepsi aynı yaaa
benim eşim ben iğne olurken kaçıyodu bakamıyo bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?