Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

maşallah 11 kullanıcı okuyomuş şuan bu ne rağbet be heee cümbüşe geldiniz dimiiii sizi gidi sizii

kızlar annemler çok şükür sağsalim geldiler hasret giderdik..şimcik kestiriyolar accık..

biraz ayaküstü konuştuk..benim adetimin 21. günü çarşambaya denk geliyor...bu tarihten sonra gidebiliriz diye düşünüyordum..hani annemler uzaktan geldiler paldır küldür bi kaç gün sonra istanbula gitmeyiz diyordum..ama gideriz dediler...baya bi sevindim açıkcası....akşam yine etraflıca bi konuşup karar vericez....ona göre randevumu alırım..salı çıkar çarşamba ilk görüşmeme giderim inşallah...

bu arada gittiğim zaman size sık ça yazamayabilirim..akrabalara gittikçe durum yazarım..ama listeyi hepiniz kopyalayıp güncelleyebilir,ekleme yapabilirsiniz..hep göz önünde olması açısından...

bende kist büyümesin diye 2. denemden sonra hemen başladım.5 aydır kullandım yasmini.ben hiç ara vermeden başlıyorum tedaviye bana hiç böyle birşey söylemedi doktor.bak şimdi kafama takıldı.adetin 2 günü e2 vericemya fsh değerimedemi baktırsam acaba?

eftenpüftenkonular canım ben aradım hastaneyi bir sorun olmaz dedi inşş öyledir

Canım bu o doktorun tecrubesi ile alakalı bir durum sanırım..Benim dr um kendi kişisel tecrubesi ile yasminin fsh yı yükselttiğini görmüş ve haklı da..Yükselttiğini kendi tahlil sonucumda gördüm..Ve yukarda dediğim gibi ilk denemede yasmin kullanmama rağmen hamile kalmıştım..Şimdiki dr uma göre bu bir tedadüf....:sm_confused:

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı

minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMıŞıMıZ

=========KASIM DA TÜP BEBEK TEDAVıSı GÖRECEKLER========

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

tamamdır düzelttim kızlar yerimseniben

eftenpüftenkonular canım ben aradım hastaneyi bir sorun olmaz dedi inşş öyledir

tmm sorun olmazmış işte bak şekerim benim dr um değil türkiyenin dünyanın sayılı doktorlarından biri banda doğum kontrol hapı verdi takılma diyorum sana yaww alla allaklava:

aaaaaaaaa dövecem ama hepinizi hee klava: bune panik yaa herkesin bünyesi bir olmaz dr u da herkes kendi dr unun dediğini yapsın burda kimse ilaç tavsiye edecek eğitime de bilgiyede sahip değil

sudenaz benide yaz bacım sen kasıma olmadı sonra aralığa yazarız heheheh anadolu sağlık heee

nevra kız bişi dicem sende anadolu sağlıktaymışın heee aman senindemi dr un aydın bey hee

Benim yasmin kullanmadığım bir zamanda yaptığım tahlillerde

fsh : 7,9

e2 :61 çıktı...

Yasmin kullandığım ve yasminin bittiği ve adet olduğum bir zamanda..adetin 2. günü

fsh:15

e2 : 18 çıktı..Rahim duvarı çok çok incelmişti...

Ki e2 nin 30 un altında olması kötü bir durum..Ancak yasmini bıraktığım ay 14. gün dr gelişmekte olan 3 yumurta görmüştü..Rahim duvarının kalınlığı da istenilen düzeye gelmişti..a.s

sudenazcım canım teşekkürler kasıma yazdığın için nasılsın bu arada

rica ederim canım..iyiyim çok şükür inşallah dahada iyi olacağız güzel haberlerle..benimde bu akşam netlik kazanacak durumum..konsey bi toplansın konuşacağız :içelim:

Öncelikle gözün aydın kardeşim,sağlıkla gelmişler ne güzel,azıcık özlem giderin tabii, ne çok özleniyor di mi anne....

Bir plan program yaparsınız,detaylıca konuşunca daha net çıkacaktır takviminiz ortaya..
Umarım senin için herşey yolunda gider,yazışamasak da dualar edileni gidip buluyor nerede olursa olsun ,inşallah herşey gönlünce olur bitanem,ilk günden itibaren şans hep seninle ve dğer bebiş isteyen kardeşlerimle olsun...

ya bacım tmm sende öle etki göstermiş olabilir ama herkeste aynı etkiyi göstermez inşallah sorunsuz sıkıntısız bi şekilde kavuşursun meleklerine

tmm sorun olmazmış işte bak şekerim benim dr um değil türkiyenin dünyanın sayılı doktorlarından biri banda doğum kontrol hapı verdi takılma diyorum sana yaww alla allaklava:

Gizemcim İsrael Aruh ta konusunda çok tanınmış bir dr ve Türkiye nin sayılı doktorlarından.Benim eşim de doktor ayrıca.........

========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı

minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMİŞİMİZ

=========KASIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRECEKLER========

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------anadolu sağlık merkezi

gizemim ekledim..hayırdır niye değiştirdin merkezini? kötü bişey duymadın umarım..

ya bacım tmm sende öle etki göstermiş olabilir ama herkeste aynı etkiyi göstermez inşallah sorunsuz sıkıntısız bi şekilde kavuşursun meleklerine

Canım iyi dileklerin için sağol,dr benim durumumu bilmeden yorumda bulundu ve söylediği de doğru çıktı..Bu kişiye göre özellik gösteren bir yan etki değil..Daha önceden de hamileliğim oldu ve tecrubelerimi söylemek istedim.Herkes kendi bilir tabiiki..zemuszemus

Gizemcim İsrael Aruh ta konusunda çok tanınmış bir dr ve Türkiye nin sayılı doktorlarından.Benim eşim de doktor ayrıca.........

bak sen bizden daha şanslıymışın işte yanında r var bol şans sana ama insanlar zaten yeteri kadar telaşlı sende iyice gerdin yani telaşlandırıyosun farkındamısın

sudenazz kız ben dha tam karar vermemiştim zaten şimdi aydın beyi görünce tmm dedim bu yani benim dr um :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…