- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Arkadaşlar,bebeği 9 ay 10 gün taşıyan kadındır.Bu sebeple isim verme hakkı da kadınındır..Erkekler zaten soyadlarını veriyorlar..Hele hele isim verme konusunda diğer aile bireylerine bok yemek düşer..Hadlarini bilsinler yani.Benim hayatımda bir kez gördüğüm eşimin teyzesi kızınız olursa eşimin annesinin adını koymamı söyledi..Ben de eğer ikiz kızlarım olursa birinin adını kayınvaldemi birinin de annemin adını 2.isim olarak koyabileceğimi söyledim.O da senin annen yaşıyor ve daha genç dedi..Ben de onu benim keyfim bilir,çocuk benim.Kimseye söz düşmez isim verme konusunda dedim..Cadı gelin olarak biliniyorum ama varsın öyle bilsinler..Milete haddini bildirin bence..Dış kapının mandalları karışmasınlar öyle herşeye...:dilcikar:
Nevra73 arkadaşım doğum kontrol hapları fsh yı acaip yükseltir..Doktorun bunun farkında değil mi ? Bir sorarmısın...:1shok: Benim normalde 7 olan fsh değerim yasmin kullandığım ayın sonunda 15 e çıkmıştı ve doktorum anca 1 ay sonraya ertelememiz gerektiğini söyledi...Ben doğum kontrol hapı kullandım diye dr 1 ay ertelemişti tedavimi..Rahim duvarını kalınlaştırmak için de kalçaya yapıştırılan östrojen bantları veriliyor..
eftenpüftenkonular canım ben aradım hastaneyi bir sorun olmaz dedi inşş öyledir
eftenpüftenkonular canım ben aradım hastaneyi bir sorun olmaz dedi inşş öyledir
bende kist büyümesin diye 2. denemden sonra hemen başladım.5 aydır kullandım yasmini.ben hiç ara vermeden başlıyorum tedaviye bana hiç böyle birşey söylemedi doktor.bak şimdi kafama takıldı.adetin 2 günü e2 vericemya fsh değerimedemi baktırsam acaba?
sudenazcım canım teşekkürler kasıma yazdığın için nasılsın bu arada
kızlar annemler çok şükür sağsalim geldiler hasret giderdik..şimcik kestiriyolar accık..
biraz ayaküstü konuştuk..benim adetimin 21. günü çarşambaya denk geliyor...bu tarihten sonra gidebiliriz diye düşünüyordum..hani annemler uzaktan geldiler paldır küldür bi kaç gün sonra istanbula gitmeyiz diyordum..ama gideriz dediler...baya bi sevindim açıkcası....akşam yine etraflıca bi konuşup karar vericez....ona göre randevumu alırım..salı çıkar çarşamba ilk görüşmeme giderim inşallah...
bu arada gittiğim zaman size sık ça yazamayabilirim..akrabalara gittikçe durum yazarım..ama listeyi hepiniz kopyalayıp güncelleyebilir,ekleme yapabilirsiniz..hep göz önünde olması açısından...
Benim yasmin kullanmadığım bir zamanda yaptığım tahlillerde
fsh : 7,9
e2 :61 çıktı...
Yasmin kullandığım ve yasminin bittiği ve adet olduğum bir zamanda..adetin 2. günü
fsh:15
e2 : 18 çıktı..Rahim duvarı çok çok incelmişti...
Ki e2 nin 30 un altında olması kötü bir durum..Ancak yasmini bıraktığım ay 14. gün dr gelişmekte olan 3 yumurta görmüştü..Rahim duvarının kalınlığı da istenilen düzeye gelmişti..a.s
tmm sorun olmazmış işte bak şekerim benim dr um değil türkiyenin dünyanın sayılı doktorlarından biri banda doğum kontrol hapı verdi takılma diyorum sana yaww alla allaklava:
ya bacım tmm sende öle etki göstermiş olabilir ama herkeste aynı etkiyi göstermez inşallah sorunsuz sıkıntısız bi şekilde kavuşursun meleklerine
Gizemcim İsrael Aruh ta konusunda çok tanınmış bir dr ve Türkiye nin sayılı doktorlarından.Benim eşim de doktor ayrıca.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?