Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesinin vurulacağı gün diğer iğneleri de yapıyormusunuz? Ben iğnelerin hepsini birden aldım sanırım yetmiyecek bilgilendirirseniz sevinirim..

canım ya ne güzel anlatmışsın.son noktayı koydun valla.Allah hepimizin yolunu açık etsin.sonuçta aynı mutluluğu yaşamak için çaba harcıyoruz.

cnm madem o kadar yakınsın sana tavsiye edebileceğim sadece şu ara asm yi ücretsiz öngörüşme randevusu al git görüş
bilgi almakta fayda var başınan geçeni anlat eğer beğenirsen tatmin olusan başlarsın orda olmazsa olmaz
çok hastası var ve hepsi gülümseyerek çıkıyo odasından ve bir çok başarılı tüp bebeği var kendim 2 tanesine şahit oldum hayırlısı allahtan

beryu canım hoşgeldin.Allah hayırlı tedaviler ve bebişler versin sana da.
canım ben aydın beye gidiyorum. bir negatif denemem var ama o yapması gereken herşeyi yapmıştı nasip değildi yani bu konuda dr.unu ve neyi eksik yaptığını düşünüyosun bu çok önemli.sen niye merkez değiştirmek istiyosun? gönül kırıklığı mı ihmal mi?
dr.un tam adı aydın arıcı bi ara internetten karşına güzel şeyler çıkacak... yine de bence bi görüş onla ve/veya başka dr.larla. kalbin ne diyosa onu yap.Allah kolaylık versin...

vay vayyyy bizim kızlara bakın beee
meğer dün akşam hepimiz aynı şeyi yapmışız hee aynı anda hheheehhe

evet canım kurtlar vadisi bu akşam da inşallah hanımın çiftliği....

Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesinin vurulacağı gün diğer iğneleri de yapıyormusunuz? Ben iğnelerin hepsini birden aldım sanırım yetmiyecek bilgilendirirseniz sevinirim..

tatlı böcüğüm doktorunu arayıp sorsana bunu herkesin tedavi yöntemi aynı değilki ammaaaa

Arkadaşlar merhaba,

slm canım sana merkezden söylerler muhtemelen yani bana öyle yapmışlardı herkesin tedavisi farklı oun için merkezi ara sor istersen

scjtuba canım sana bi çizelge gibi bişi vermediler mi?
hangisi nasıl yapılacak diye? ara ara kontrollere gittikçe doz azalınca benimkiler 1 kutu daha al vs diye uyarıyodu bende şu kadar kaldı vs diye sürekli soruyodum yanlış yapmayayım diye

tatlı böcüğüm doktorunu arayıp sorsana bunu herkesin tedavi yöntemi aynı değilki ammaaaa

Yarın kontrolüm var zaten ama sürekli birşeyler arayıp sormaktan utanır oldum valla. Evde yalnızım konuşabileceğim kimse yok yanımda eşimden başka. Her aklıma geleni arar sorar oldum. Neyse yarın belli olur zaten göbeğim delik deşik oldu. Bir an evvel bu işlerin hayırlısıyla sonuçlanmasını istiyorum. Yoksa kafayı yiyeceğim psikolojim çok bozukkk

kıs silam kurtlar vadisi heeeeeeeeeeeeeeeee
bende izledim :))))

şaka bi yana gerçekten çok çok doğruuuuu

Hem de ilk günden beri ...
Benim icin dizinin önemi yok verdigi mesaj önemli ... :kedi:
DIndIrI dIndIrI dIndIrI ... :1ninca: kaydirigubbakcemile3

evet kurtlar vadisi eşimin ilk ve son aşkııııııııı
dün orada anlattı ömer baba

Aynen canim benim esimin de ilk ve son göz agrisi ..
Eh bizde müdayimi olduk esten dolayi .. şakkıdı :dance:

psikolojini bozma.galiba hayırlısıyla yolun sonuna gelmişsin.ara sor merkezine bunda utanacak ne var.yardımcı olurlar.

canım ama olmadı şimdiden neden bukadar negatifsin tabi arayıp soracağız biz bu konuları bilmiyoruz ki sorup rahatlıyacağız bende arayıp çok soru soruyorum ama napalım bu bizim için çok önemli
de sene senin karnında fıskiye gibi oldu ben hep ona benzetiyodum eşime diyordum ki bak su içecem hepsi deliklerden çıkacak gülüyoduk biz kocamla benimkide nasipse gelecek ay olacak kafamçokkarıştı ama olsun bebişlerimizi için değer değilmi kızlar

silam valla biz sonradan başladık izlemeye eşim müptelası oldu...işin kötüsü aşkı memnu ile çakışıyo..
scjtuba canım senin ilk tedavin mi? sıkılma sor onlar alışık herkes bin tane şey soruyo , onların görevi o...

aaaaaaaa bak tam yerine geldin sen cnm
1,si tabiki arıycaksın tabiki cvp vermek zorundalarrr aldıkları paraya bi baksınlar diymi ama
2,si ben böle senin gibi somurtkan şımarık anne adaylarına direk klava: bununla müdahale ediyorum
cnm ya sen benim yazdıklarımı hiç okumuyomusun yaa döverim bak
tedaviye zarar veriyosun sen şuanda
mutlu oluyoruz gülüyoruz eğleniyorum hatımız sadece tedaviden ibaret değil bunu unutmuyoruz emi cnm yoksa ne olurmuş
klava: kafana yersin emi aferin gül bakayım :roflol:

Yok canım benim ikinci denemem ama tedavi bi öncekinden çok farklı ilerliyor. İlk denemem geçen yıl ağustos ayındaydı kısa protokol uyguladılar. Bu seferki uzun protokol onunla bir alakası yok ilk defa yaptırıyor gibiyim. Birde bende hafıza problemi var bu aralar. Akşam ne yediğimi hatırlamıyorum. İlk denememden belli başlı şeyler haricinde hiç bir şey hatırlayamıyorum. Belki de hatırlamak istemediğimdendir. Bilemiyorumm Canımm

içime doğdu senin ikiz olucak .......hee iç bi kayfe fal bakayım sana anlatayım herşeyi hade be iç bi kayfe :roflol::roflol:

cnm asıl geçen seferki uygulamayla aynı olsa sorun vardır dimi. aynı olursa sonuçta aynı olur takma kafanaaa

tabi canım haklısın.insan üzüntüleri sıkıntıları hafızada pek tutmak istemez.benimde yapım bu şekilde... kafan dalgın bu konulara ondan hatırlamıyosundur hiçbirşeyi.tavsiyem yanına mini not defteri al ya hemşirelere yazdır yada o anda sen yaz.bana bi kağıt vermişlerdi herşeyi ona yazıyodum..ohh unuttum unutmadım derdim yoktu...ben noırmalde dr.a giderken bile evde aklıma gelen soruları bi kağıda yazar öyle giderim, tavsiye ederim hem unuttum derdin olmaz...
tedavilerimizin en zor aşamalrı bunlar ama sni stresten uzak tutacak şeyler yap.benim ist.da kimsem yok. ben internette oyun oynuyom,tvde pozitif progrmalra izliyom arda yürüyüş filan yoksa kafayı yer valla insan. hormon dengelerimiz altüst oluyo onun için kendine iyi bak...
bende de negatif ruh hali çok olur acırım mesela kendime... bu ay beklemedeyim ya kendime ödev verdim bundan kurtulmaya çalışacam inşallahhhh
güzel düşün güzel olsun inşallah

Canım yaa çok sağolun sizlerle birlikte kendimi yalnız hissetmemeye başladım. Bugün hiç iyi değilim sabah ağlayarak uyandım. Televizyonda doktorum programında canlı sezeryan doğumu gösterdiler. Kendimi tutamadım. Arkasından show tv de bebek masajını gösterdiler kendimi tutamadım çok hassasım bugünlerde galiba ilaç ve iğnelerin de etkisi var. suratım sabahtan beri asık. Annemi çok özledim onunda etkisi var. İnşallah iyi bi haber alırımda yüzüm biraz olsun güler.
Beni yalnız bırakmayın olurmu ??Aynı şeyleri yaşamış kişilerlere bu işlerden hiç haberi olmayan kişilerin olaylara yaklaşımı çok farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…