- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
evet kurtlar vadisi eşimin ilk ve son aşkııııııııı
dün orada anlattı ömer baba
Korkularini anlayabiliyorum cnm .. :teselli:
Ama sunu unutma ki hepimizin kaderi bir degill, parmak izlerimiz bile bambaska ..
Yani bütün insanlarin herhangi bir ilaca verecegi tepkiler bambaskadir ..
Ayrica doktorlarin da izledigi yol baska baskadir .
Sonucta önce Yüce Rabbime , sonra onlara güvenmek durumundayiz ..
Onca yil bunun egitimini görüyorlar ..
Ne kadar ustalikla da yapilsa tedavilerimiz hersey Allahin elindedir ..
Dün bir tv dizisinde anlatilan bir kissayi paylasmak istiyorum ..
Hz. Ömer'e bir zat elcisiyle kendisine uymadigi halde icmesi icin minik bir sisede zehir yollar ..
Hz.Ömer Allahtan baska kimseye boyun bükmeyecegini vurgulayarak elciden zehri alir ve icer ..
Elci bu davranis karsisinda neye ugradigini anlayamaz ve bayginlik gecirir ..
Uyanir bir de bakar ki ...
Bir damlasiyla öldüren zehrin tamamini icen Hz. Ömer hala yasamaktadir ..
Heyecanla bunun nasil oldugunu sorar .
O da "Bismillah " diyerek ictigini .. Rabbine sonsuz derecede güvendigini söyler ..
Yani bir insanin kaderi neyse onu yasar ..Demek ki Hz. Ömer'in kaderinde zehirle vefat etmek yokmus ..
Kendimizi Allah'a teslim etmeliyizz .. Böylece ictigimiz zehir de olsa sifa bulabiliriz ... :Saruboceq:
canım benım sorun sebepsız infertılı cnm drum normal yolla hamıle kalabılecegımı soyluyor ama allahın taktırı ılk deneme negatıf drum boyle bır sonuc beklemedıgını soyledı ve benıde cok umutlandırmıstı acıkcası sımdı yenı dr arayısı ıcındeyım asmde bana cok yakın ben tuzladayım drdanda ıyı bahsedıyorsunuz arastırmak ıstedım
beryu canım hoşgeldin.Allah hayırlı tedaviler ve bebişler versin sana da.canım benım sorun sebepsız infertılı cnm drum normal yolla hamıle kalabılecegımı soyluyor ama allahın taktırı ılk deneme negatıf drum boyle bır sonuc beklemedıgını soyledı ve benıde cok umutlandırmıstı acıkcası sımdı yenı dr arayısı ıcındeyım asmde bana cok yakın ben tuzladayım drdanda ıyı bahsedıyorsunuz arastırmak ıstedım
vay vayyyy bizim kızlara bakın beee
meğer dün akşam hepimiz aynı şeyi yapmışız hee aynı anda hheheehhe
Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesinin vurulacağı gün diğer iğneleri de yapıyormusunuz? Ben iğnelerin hepsini birden aldım sanırım yetmiyecek bilgilendirirseniz sevinirim..
Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesinin vurulacağı gün diğer iğneleri de yapıyormusunuz? Ben iğnelerin hepsini birden aldım sanırım yetmiyecek bilgilendirirseniz sevinirim..
tatlı böcüğüm doktorunu arayıp sorsana bunu herkesin tedavi yöntemi aynı değilki ammaaaa
kıs silam kurtlar vadisi heeeeeeeeeeeeeeeee
bende izledim :))))
şaka bi yana gerçekten çok çok doğruuuuu
evet kurtlar vadisi eşimin ilk ve son aşkııııııııı
dün orada anlattı ömer baba
Yarın kontrolüm var zaten ama sürekli birşeyler arayıp sormaktan utanır oldum valla. Evde yalnızım konuşabileceğim kimse yok yanımda eşimden başka. Her aklıma geleni arar sorar oldum. Neyse yarın belli olur zaten göbeğim delik deşik oldu. Bir an evvel bu işlerin hayırlısıyla sonuçlanmasını istiyorum. Yoksa kafayı yiyeceğim psikolojim çok bozukkk
Yarın kontrolüm var zaten ama sürekli birşeyler arayıp sormaktan utanır oldum valla. Evde yalnızım konuşabileceğim kimse yok yanımda eşimden başka. Her aklıma geleni arar sorar oldum. Neyse yarın belli olur zaten göbeğim delik deşik oldu. Bir an evvel bu işlerin hayırlısıyla sonuçlanmasını istiyorum. Yoksa kafayı yiyeceğim psikolojim çok bozukkk
silam valla biz sonradan başladık izlemeye eşim müptelası oldu...işin kötüsü aşkı memnu ile çakışıyo..
scjtuba canım senin ilk tedavin mi? sıkılma sor onlar alışık herkes bin tane şey soruyo , onların görevi o...
canım ama olmadı şimdiden neden bukadar negatifsin tabi arayıp soracağız biz bu konuları bilmiyoruz ki sorup rahatlıyacağız bende arayıp çok soru soruyorum ama napalım bu bizim için çok önemli
de sene senin karnında fıskiye gibi oldu ben hep ona benzetiyodum eşime diyordum ki bak su içecem hepsi deliklerden çıkacak gülüyoduk biz kocamla benimkide nasipse gelecek ay olacak kafamçokkarıştı ama olsun bebişlerimizi için değer değilmi kızlar
Yok canım benim ikinci denemem ama tedavi bi öncekinden çok farklı ilerliyor. İlk denemem geçen yıl ağustos ayındaydı kısa protokol uyguladılar. Bu seferki uzun protokol onunla bir alakası yok ilk defa yaptırıyor gibiyim. Birde bende hafıza problemi var bu aralar. Akşam ne yediğimi hatırlamıyorum. İlk denememden belli başlı şeyler haricinde hiç bir şey hatırlayamıyorum. Belki de hatırlamak istemediğimdendir. Bilemiyorumm Canımm
tabi canım haklısın.insan üzüntüleri sıkıntıları hafızada pek tutmak istemez.benimde yapım bu şekilde... kafan dalgın bu konulara ondan hatırlamıyosundur hiçbirşeyi.tavsiyem yanına mini not defteri al ya hemşirelere yazdır yada o anda sen yaz.bana bi kağıt vermişlerdi herşeyi ona yazıyodum..ohh unuttum unutmadım derdim yoktu...ben noırmalde dr.a giderken bile evde aklıma gelen soruları bi kağıda yazar öyle giderim, tavsiye ederim hem unuttum derdin olmaz...Yok canım benim ikinci denemem ama tedavi bi öncekinden çok farklı ilerliyor. İlk denemem geçen yıl ağustos ayındaydı kısa protokol uyguladılar. Bu seferki uzun protokol onunla bir alakası yok ilk defa yaptırıyor gibiyim. Birde bende hafıza problemi var bu aralar. Akşam ne yediğimi hatırlamıyorum. İlk denememden belli başlı şeyler haricinde hiç bir şey hatırlayamıyorum. Belki de hatırlamak istemediğimdendir. Bilemiyorumm Canımm
aaaaaaaa bak tam yerine geldin sen cnm
1,si tabiki arıycaksın tabiki cvp vermek zorundalarrr aldıkları paraya bi baksınlar diymi ama
2,si ben böle senin gibi somurtkan şımarık anne adaylarına direkklava: bununla müdahale ediyorum
cnm ya sen benim yazdıklarımı hiç okumuyomusun yaa döverim bak
tedaviye zarar veriyosun sen şuanda
mutlu oluyoruz gülüyoruz eğleniyorum hatımız sadece tedaviden ibaret değil bunu unutmuyoruz emi cnm yoksa ne olurmuş
klava: kafana yersin emi aferin gül bakayım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?