- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Öncelikle gözün aydın kardeşim,sağlıkla gelmişler ne güzel,azıcık özlem giderin tabii, ne çok özleniyor di mi anne....
Bir plan program yaparsınız,detaylıca konuşunca daha net çıkacaktır takviminiz ortaya..
Umarım senin için herşey yolunda gider,yazışamasak da dualar edileni gidip buluyor nerede olursa olsun ,inşallah herşey gönlünce olur bitanem,ilk günden itibaren şans hep seninle ve dğer bebiş isteyen kardeşlerimle olsun...
bak sen bizden daha şanslıymışın işte yanında r var bol şans sana ama insanlar zaten yeteri kadar telaşlı sende iyice gerdin yani telaşlandırıyosun farkındamısın
iyi dileklerin için teşekkürler canım a.s.
evet hemde çok özleniyorlar..5,5 ay oldu görmeyeli..trabzondalardı...
sizler ve tüm isteyen kardeşlerim de hep dualarımdasınız..Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun...
sudenazz kız ben dha tam karar vermemiştim zaten şimdi aydın beyi görünce tmm dedim bu yani benim dr um :)))))))))
kusura bakma paylaşmanında bi adabı var kızlara ısrarla diyosun değeri yükseltiyo falan diye korktu dr unu aradı bacım olmaz böle ama paylaş tabide ben onların telaşını almak için bütün gün burda takla atıyom bi oku istersen geçmişi
kız sen unutuyosun herşeyi yazdım ya sana aydın bey süperdir diye..sudenaz benide yaz bacım sen kasıma olmadı sonra aralığa yazarız heheheh anadolu sağlık heee
nevra kız bişi dicem sende anadolu sağlıktaymışın heee aman senindemi dr un aydın bey hee
nerde gördün dr.u gidip görüştünmü?
ilk denemen olacak diye söylüyorum..yine vaktin varken sürekli araştırmaya devam et..bende ilk denemedeki dr.um için aynı şeyleri söylüyordum..hatta tutmasa bile yinede bu dr.a geleceğim diye..ama tedavi yanlış olunca anlıyosun herşeyi..önemli olan dr.un uygulamadaki başarısıdır..her tüp bebek dr.unun ilk yaklaşımları çok iyidir..aydın beyi tanımıyorum ama çabuk karar verme.ben 8 aydır araştırıyorum..
kız sen unutuyosun herşeyi yazdım ya sana aydın bey süperdir diye..
dünya çapında bi dr.
kısmet bu işler ama... anlaştı isen bilgi olarak zaten çok iyi dr.ama içinde en ufak şüphe varsa yine araştır. kısmet bu işler dr.lar vesile...
ama hiç paragöz değiller bunu rahatça söyleyeyim..bu işler suistimale çok açık biliyosunuz
sudenazcım hayırlısı olsun canım inşş hayırlısıyla gelir hepimizin bebişleri
ya kızlar korkuyorum işte en basit şeyden dün kontroldeydim doğum kontrol hapı kullan dedi bu gün tekrar görüştüm ve ben yineledim kadın kullan dedi mecbur kullanacam gerisini rabbime bırakacam yada olmadı akşam cebinden ararım
gizem_im merhaba canım sana bısey somak istıyorum canım asm de tedavıye baslayacaksın sanırımorda ssk gecıyormu sana ne kadar fıyat verdıler ben eylul ayında negatıf sonuc aldım ve sımdı drumu degıstırmeyı dusunuyorum dondurulmuslar var ama baska drla denemek ıstıyorum
Korkularini anlayabiliyorum cnm .. :teselli:
Ama sunu unutma ki hepimizin kaderi bir degill, parmak izlerimiz bile bambaska ..
Yani bütün insanlarin herhangi bir ilaca verecegi tepkiler bambaskadir ..
Ayrica doktorlarin da izledigi yol baska baskadir .
Sonucta önce Yüce Rabbime , sonra onlara güvenmek durumundayiz ..
Onca yil bunun egitimini görüyorlar ..
Ne kadar ustalikla da yapilsa tedavilerimiz hersey Allahin elindedir ..
Dün bir tv dizisinde anlatilan bir kissayi paylasmak istiyorum ..
Hz. Ömer'e bir zat elcisiyle kendisine uymadigi halde icmesi icin minik bir sisede zehir yollar ..
Hz.Ömer Allahtan baska kimseye boyun bükmeyecegini vurgulayarak elciden zehri alir ve icer ..
Elci bu davranis karsisinda neye ugradigini anlayamaz ve bayginlik gecirir ..
Uyanir bir de bakar ki ...
Bir damlasiyla öldüren zehrin tamamini icen Hz. Ömer hala yasamaktadir ..
Heyecanla bunun nasil oldugunu sorar .
O da "Bismillah " diyerek ictigini .. Rabbine sonsuz derecede güvendigini söyler ..
Yani bir insanin kaderi neyse onu yasar ..Demek ki Hz. Ömer'in kaderinde zehirle vefat etmek yokmus ..
Kendimizi Allah'a teslim etmeliyizz .. Böylece ictigimiz zehir de olsa sifa bulabiliriz ... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?