- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
içime doğdu senin ikiz olucak .......hee iç bi kayfe fal bakayım sana anlatayım herşeyi hade be iç bi kayfe :roflol::roflol:
tabi canım haklısın.insan üzüntüleri sıkıntıları hafızada pek tutmak istemez.benimde yapım bu şekilde... kafan dalgın bu konulara ondan hatırlamıyosundur hiçbirşeyi.tavsiyem yanına mini not defteri al ya hemşirelere yazdır yada o anda sen yaz.bana bi kağıt vermişlerdi herşeyi ona yazıyodum..ohh unuttum unutmadım derdim yoktu...ben noırmalde dr.a giderken bile evde aklıma gelen soruları bi kağıda yazar öyle giderim, tavsiye ederim hem unuttum derdin olmaz...
tedavilerimizin en zor aşamalrı bunlar ama sni stresten uzak tutacak şeyler yap.benim ist.da kimsem yok. ben internette oyun oynuyom,tvde pozitif progrmalra izliyom arda yürüyüş filan yoksa kafayı yer valla insan. hormon dengelerimiz altüst oluyo onun için kendine iyi bak...
bende de negatif ruh hali çok olur acırım mesela kendime... bu ay beklemedeyim ya kendime ödev verdim bundan kurtulmaya çalışacam inşallahhhh
güzel düşün güzel olsun inşallah
cnm madem o kadar yakınsın sana tavsiye edebileceğim sadece şu ara asm yi ücretsiz öngörüşme randevusu al git görüş
bilgi almakta fayda var başınan geçeni anlat eğer beğenirsen tatmin olusan başlarsın orda olmazsa olmaz
çok hastası var ve hepsi gülümseyerek çıkıyo odasından ve bir çok başarılı tüp bebeği var kendim 2 tanesine şahit oldum hayırlısı allahtan
beryu canım hoşgeldin.Allah hayırlı tedaviler ve bebişler versin sana da.
canım ben aydın beye gidiyorum. bir negatif denemem var ama o yapması gereken herşeyi yapmıştı nasip değildi yani bu konuda dr.unu ve neyi eksik yaptığını düşünüyosun bu çok önemli.sen niye merkez değiştirmek istiyosun? gönül kırıklığı mı ihmal mi?
dr.un tam adı aydın arıcı bi ara internetten karşına güzel şeyler çıkacak... yine de bence bi görüş onla ve/veya başka dr.larla. kalbin ne diyosa onu yap.Allah kolaylık versin...
doktorum benı acıklamalarıyla rahatlatamıyor negatıf sonuc sonrası bızı yanına cagırdı ve dondurulmuslar hakkında konusalım dedeı ve bana hemen ekım ayında yapabılırız dedı burda bırcok arkadasın dru bekleme suresı verıo hormon ılacları vucuttan atılsın dıye ya ne bılım huylandım acıkcası kendı esıde dorduncu denemede hamıle kalmıs acaba para tuzagımıydı dıye dusunmeden edemıorum onun içinde dondurulmuslarla devam edecegım tedavıme guvendıgım bır drla olmasını ıstıyorum
kız sudenaz trabzonlumusun sennnn benimde annem vakfıkebirli
hemşom benimmm
ablama 2 sene bodrumda oturmuştu turgutreiste bak ortak bişiler çıkardım sana
sudenazcım hayırlısı olsun canım inşş hayırlısıyla gelir hepimizin bebişleri
ya kızlar korkuyorum işte en basit şeyden dün kontroldeydim doğum kontrol hapı kullan dedi bu gün tekrar görüştüm ve ben yineledim kadın kullan dedi mecbur kullanacam gerisini rabbime bırakacam yada olmadı akşam cebinden ararım
merhaba kızlar hayırlısıyla bugün ikinci tüp bebek iğnelerine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var inşallah bu kez meleğim veya meleklerim gelirler annesini artık üzmesinler teyzleri bol bol dualarına ihtiyacımız var
rabbim inşallah bu kez zamanı gelmiştir bebişlerimin gelmesi rabbim ne olur ol de bebişlerim benimle olsun aminnnnnnnnnnnn
mlkpinar tedavin nerde başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?