Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

içime doğdu senin ikiz olucak .......hee iç bi kayfe fal bakayım sana anlatayım herşeyi hade be iç bi kayfe :roflol::roflol:

kız gizem ağzından bal damlıyo canım inşşş rabbim sağlıkla versin ikiz üçüz hatta dördüz bile farketmez
kahveyi içmesem pek iyi değil diyorlar ondan doluyı baya bir içmeyi düşünmüyorum kafein ya zararlı el falıma bak olmazsa :1rolleyes:

ya izlemeyin böle abidik gubidik şeyleri valla siz oklavayı hakediyosunuz heeee

Aynen canım benim herşeyi yazıyorum artık. Benimde Ankara da kimsem yok işin kötüsü Türkiye de kimsem yok ailem ingilterede yaşıyor. TV akşama kadar açık ama mutlaka bir yerlerden olumsuz birşey bulup canımı sıkıyorum işte bu tedavinin yan etkisi bence. Örgü falan örmeye başladım evde son ses müzik açıp bağıra bağıra söylüyorum sırf stresimi azaltayım diye bakalım hayırlısı

valla canım gizemim doğru diyo ben hiç sabah programı izlemiyorum hele bebekli vs leri hiç....
anne olunca anladım yok gebelik yok tüp bebek vs vs hiç bakmıyorum onları dinleyince fena oluyorum çünkü...
onun yerine sevdiğin dizi varsa(stressiz) onu izle, yarışma izle(ağlak bişi olmasın)
internette takıl hergün bişi öğrenmeye bak. ben mesela bugün makyajla ilgili bişilere baktım..
internette oyun oyna.
kitap oku...
leman penguen gibi komedi dergilerini oku...
komedi program saatlerini bil ve onlara bak..
gezi sitelerine gir internette ne bilim...
stresli adamla bile görüşmüyorum ben valla.. kalbim sıkışıyo çünkü sinirleniyorum millet benim derdimi bilse dert ettiği şey bak diyorum sinirden kudurmamak için hiiç görüşmüyom...

canım ya cok saol en kısa zamanda gorusecegım allahım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın

kızlar birde ben şimdi kan ilacını başlıcak kanım çok azmış ve tenim çok sararmış ilacın tadı çok kötü nasıl içecem bu ilacı hani küçük şişelerde varya onlardan elime aldım içemiyorum ıyyyy birde sabah akşam inşş çok kilo almam bu kadar vitaminden sonra

beryu sana katılıyorum doktora güven çok önemli benede sabah biriyle görüştüm bana başka dr önerecekti bende gittiğim merkezden bahsettim bana dediği eğer dr memnunsan kesinlikle değiştirme bende düşünmüyorum dedim

beryu anladın cnm...
hayırlısı olsun.. rahat edemediysen kalbinin sesini dinle tabii.

kızlar ben çıkıyorum ...
inşallah pazartesi görüşürüz.herkese iyi haftasonları

merhaba kızlar hayırlısıyla bugün ikinci tüp bebek iğnelerine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var inşallah bu kez meleğim veya meleklerim gelirler annesini artık üzmesinler teyzleri bol bol dualarına ihtiyacımız var

rabbim inşallah bu kez zamanı gelmiştir bebişlerimin gelmesi rabbim ne olur ol de bebişlerim benimle olsun aminnnnnnnnnnnn

kız sudenaz trabzonlumusun sennnn benimde annem vakfıkebirli
hemşom benimmm
ablama 2 sene bodrumda oturmuştu turgutreiste bak ortak bişiler çıkardım sana

inanmıyorum yaaaa...ben ofluyum ve bodrum turgutreiste oturuyorum...ee o zaman sen buraları iyi bilirsin...baya bi ortaklık çıktı yani...

sağol canım seninde inşallah..

yapcak bişey yok canım başta karar verdiysen tümüyle teslim olmalısın...herşeyde vardır bi hayır...

hoşgeldin aramıza canım tedavin hayırlı olsun.nerde yaptırıyosun listeye ekliycem seni yerimseniben

========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı

berfin81----------------2. deneme---------------------???????????

minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMİŞİMİZ

=========KASIM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRECEKLER========

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------anadolu sağlık merkezi

mrb kızlar,
ben de inşallah 3. denemeye kasımda başlamak istiyorum ama size bi sorum olacak;lucrinle başaldığınız uzun protokol tedaviniz yaklaşık ne kadar sürdü?yani eğer ben kasımda başlasam yılbaşından önce bitmiş olur mu?cevap verirseniz sevinirim.ona göre listenizin ekim veya kasım bölümüne beni de ekleyeceksiniz...
sevgiler...

berfin hayırlı olsun cnm inşallah dualarımız seninle sakin ol sabırlı ol stresten uzak dur cnm benim inşallah hepimizin melekleri gelicek annelerine rabbim nasip etsin inşallah

sudenaz bana bir kere gelmek nasip oldu oraya tam merkezinde değillerdi ablamlar çok iyi bilmiyorum yani becerip tarifte edemem :))) sadece şunu söliyim süperrrr biyer 2005 te geldim ben oraya mart ayında yağmur vardı ama ben dayanamayıp denize bile girmiştim heheheh

canlarım ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah
gelişmeleri hep yazın okurum tek tek
bakın şimdiden sölim surat asan moralini bozan olursa pazartesi oklavayı yer ona göre :)))))))))))))))

Bende anatoliada başladım arkadaşlar, Lucrinin ilk günüydü bugün.. Hepimiz için hayırlısı bakalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…