Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

merhaba zaman,
seni o kadar iyi anlıyorum ki...ilk tüp bebek denememi ben de ankara üniversitesi'nde yaptırdım.tabi sırf kaan hoca orada olduğu için...oysa beim eşim tese bile olmayacaktı ama cahillik işte...ben asistanlarla falan muhatap olmadım,özel doktor istemiştim,murat bey vardı,çok iyi doktor ama hastane çoook geri...yumurta toplatmaya gittiğimde içerden kadınların bağrışları geliyo 'alah allah niye bu kadar bağırıyolar ki 'diyorum.meğer lokal anesteziyle topluyolarmış,canlı canlı.onu da ordayken öğrendim ama çok geçti.özel merkezler en son 2000de falan öyle yapıyorduk diyo,düşün artık üniversite hastanesinin ne kadar geriden geldiğini...
sen ankara'ya gideceğini yazdığında bunları anlatmak içimden gelmişti ama yapamamıştım.
sana tavsiyem arkadaşım,sana iyi davranacak bi merkez bul...
sevgiler...

mrb arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı.6 tane ne olur benim için dua edin...kaliteli embriyolarım oluşsunnnnnn

MERAK ETME CNM DUALARIMIZ SENİNLE ama transfer tarihini rica ediyrum listede adının yanına ekle listeyi güncelle yani allah yardımcın olsun

hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin cnm listeye ekliyorum adını gelişmelerden bizleri haberdar et

ya cnm çok yormuşun kendini bırak kalsın işler ne olmuş yani transferin yapılcakmı yani bu gün.senin için dua edicem cnm arkadaşım
mutlaka haber ver bize çatlatma meraktan haa
sen beni boşver bacım o yazdıklarım benim patlama noktam patladım size anlattım rahatladım eşim bana azıcık moral verse ben hiç takmam kafama ama neyseki çabuk atlatıyorum evime gittiğim zaman herşeyi kapının önünde bırakıp öle giriyorum içeri.yani beni boşver ama b planı içinde hayır demem yani ::))))

slm ceynur
ben başladım memorialde bu gün yumurtalarım toplandı.kısmetse embriyolar kaliteli olursa transfer var yakında

alınsın yumoşlar verilsin bebişler yuppi çok sevindim cnm ya transfer gününü mutlaka yaz olurmu

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. Deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. Deneme---------çevre tüp bebek merkezi

daglarr-------------3. Deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. Deneme----------------erdem hastanesi --trasfer tarihi 12/10/2009

lansor17---------------3. Deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. Deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. Deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

cigdem32----------1. Deneme--------------?????????????????

Serraxi-----------1. Deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. Deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. Deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. Deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. Deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. Deneme-----------------yurtdışı

berfin81----------------2. Deneme---------------------ankara araştırma hastanesi

Windy------------------?????????--------------------anatolia tüp bebek merkezi

Meldir -----------------1.deneme ------------------- genart tüp bebek merkezi

a.acele-----------------3.deneme--------------------antalya tüp bebek merkezi

cannur82 -------------1.deneme ------------------medikal park

ceynur -----------------1.deneme -----------------memorıel hast.
minenl-----------?????????--------------????????????????------------Hamileimiz

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. Deneme---------------anadolu sağlık merkezi

gizem_im-----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

mlkpinar-------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

arkadaşlar herkese günaydın
yeni bir gün yeni umutlar herşeye yeniden günaydın demek çin merhaba demek için yeni bir fırsat
gününüz şen gönlünüz huzurlu olsun
bu gün sanırım nevin71 in transferi yapılıcak belkide cumaya kalıcak bilemiyorum ama onun için salat-ı tefriciye okuyalım ne dersiniz okumak isteyen olursa okuyacağı sayıyı yazarsa sevinirim.allah dualarımızı kabul etsin

Kızlarrr günaydın,
valla bn dün gezmelere gittim amma yazışmışsınız süper kaydirigubbakcemile5
Herkese selam,
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...

scjtuba selam canım,
bi yönde kötü ama mesafelerini bilmek için bazen tepkiyi maalesef bu şekilde koymak gerekiyo herhalde.densizlik yapmamayı öğrenmeli herkes.tansiyon vs.de klasik herhalde nu tür durumlarda hemen devreye giriyo...gerçek hastalara lafım yok yanlış anlamasın kimse de çok duydum bu örnekleri ondan yazdım...lmaz:lmaz:
valla ben bazen anneme bile kızıyom çok soruyo naaptınız diye bende diyom kırmak istemiyorum seni ama sorma her cevap verirken kalbim kalkıyo diye...ben sana anlatırım zaten gelişme olduğunda diyorum ...
inşallah eşin destek olsun sana canım.Allah yolunu açık etsin seni zorda koymasın canım benim üzme kendini...yesen yesen kendini nereye kadar demi? boşvermeyi öğrenmeliyiz.

cannur hoşgeldin.hayırlı olsun tedavin.soruların olduğunda aşama aşama hepimiz ne biliyosak paylaşmaya çalışıyoz... asıl bilenler dr.lar ama bazen ufak tereddütlerimiz oluyo onları paylaşmak güzel...

mrb arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı.6 tane ne olur benim için dua edin...kaliteli embriyolarım oluşsunnnnnn
hayırlı olsun...aminnnnnnnnn :Saruboceq:
sende hoşgeldin ceynur...
Allah inşallah tez zamanda kavuştursun hepimizi(hayırlısı ile tabii)

nevin71 canım muhtemelen sen şu an giremezsin ama dualarım seninle..inşallah iyi sonuçlar alırsın.sana da okuyalım duaları...haberdar et bizi...

cici gizemim günaydıııın,
arkadaşım ben bugün yine öğleden sonra çıkacağım...hava pek beter ama işim var...
sabahtan zevkle okurum canım .... 25 tane aldım ben....
okuyacağım şimdi ben...
nevin71 im Allah yolunu açık etsin...:Saruboceq:

iyiyim şeker ne olsun dün akşam biyerlere gittik ne amandır insan içine çıkmamıştım walla ne iyi geldi bi bilsen..çıkışta feci yağmura yakalandık ama o bile iyi geldi ...deliriyo muyum ne?
sen neler yaptın akşamın nasıl geçti?

canım çok teşekkür ederim dua için nevincim çok sevinicek.bende başladım okumaya
bebekteyizden de bi haber alamadık meraktayım
allah hepimizin yar ve yardımcısı oldun dualarımızı kabul etsin
inşallah hayırlısıyla herkesi böle göndericez burdan transfere

akşam işten direk eve gittim benim ev tam yalova karşısına denk geliyo sahilde bi fırtına bi kıyamet bende kahve yaptım balkonda oturdum rüzgarı izledim gökyüzüne baktım dua ettim gök yarılmış gibi görünüyodu tam güneş yeni batmış ürkütücü yani 1 saat falan öle hareketsiz izledim dua ettim sonra eşim geldi rahatlık bozuldu tabii :))) yemek çay meyve o bu onu ver bunu ver falan işte erkendende yattım :)) genel olarak iyi yani

nevra birileri yazılarımızı okuyo bende hoşgeldin diyorum anam bi taneside cvp vermiyo hemen kaçıyo
kıs ısırmam sizi kaçmayın :))))

rica ederim ne demek...okudum bitti bile 25. Allah yerine ulaştırsın :Saruboceq:
evet ya bebekteyiz benim de aklımda idi yazacaktım ne yaptı acaba?
gün içinde giren arkadaşlar, nevin71 arkadaşımıza salat-ı tefriciye okuyoruz muhtemelen bugün transferi var.sizler de katılırsanız gücünüz yettiğince kaç tane okuyabileceğinizi yazın.. hemencecik biten bi dua zaten..hep transfere dualarla göndereceğiz inşallah birbirimizi... Allah herkesin yolunu açık etsin..

aman sevindim canım iyi olduğuna...

bu arada zaman arkadaşım;
yaşadıkların gerçekten çok sinir bozucu bacaklarım titredi okurken valla...dr. çok önemli ama hastane ve tavır daha da önemli biraz daha araştır bence... ne aşamadasın şu an?

nevra birileri yazılarımızı okuyo bende hoşgeldin diyorum anam bi taneside cvp vermiyo hemen kaçıyo
kıs ısırmam sizi kaçmayın :))))
ayy çok alemsin...:roflol::roflol:
belki yazacak bişi bulamıyolardır...
okusunlar sonra katılırlar herhalde...kaydirigubbakcemile5

canımcım azına yüreğine sağlık ekledim 25 tane diye bende okuyorum illa 100 olması gerekmiyo kime ne kadar okuyabilirsek dediğin gibi gün içerisinde gelen arkadaşlar olursa okumak isteyen yazarsa ne kadar okuduğunu günün sonunda amin diyeceğiz herkese teşekkür ederim allah razı olsun

ayy çok alemsin...:roflol::roflol:
belki yazacak bişi bulamıyolardır...
okusunlar sonra katılırlar herhalde...kaydirigubbakcemile5

aaa ama okuyup okuyuğ kaçıyolar günaydın diyorum bunada cvp bulamıyolarmı yaww
banane banane yazsınlar sırnaşık şey

tabi tabi kaç tane olursa kardır. duanın azı fazlası olmaz ki... öğleden sonra giremem ben siteye öğleden sonra girip okuyacak arkadaşlardan da Allah razı olsun...

ooo nrcnozbk gelmiş,
nasılsın neler yapmaktasın arkadaşım

kızlar günaydın ben geldimmmm

ya bende okurdum ama benim adet bitti sanmıştım şimdi yine gelmiş anlamadım sanırm okunmaz adetliyken değilmi bilen varmı

nevra canım iyiym şekerim sen nasılsın valla canım sıkıldı pazartesi banyomu yaptım hiç gelmemişti bugün yine lekelenmişim korktum sorunmu var diye
kızlar birde ben szanırım yarın akşam istanbula gidecem histereskopi için şimdi hastaneyi arayıp konuşacağız bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…