Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar günaydın ben geldimmmm

ya bende okurdum ama benim adet bitti sanmıştım şimdi yine gelmiş anlamadım sanırm okunmaz adetliyken değilmi bilen varmı

hoşgeldin cnm arkadaşım
canım bende adetliyim bi bilene danıştım hoca arkadaşım var dediki okuyabilrsiniz çünki kuran değil ayet değil süre değil yani istersen okuyabilirsin yerimseniben

canım bende iyiyim... adetli iken Kuran-ı Kerime el sürülmez ve ayet okunmaz ama bu sure bunu istersen okuyabilirsin hiç sorun yok...

kızlarr günaydın ne çok yazmışsınız dün akşamdan beri :) bende hepsini okuyacağım diye epey zaman geçti bi kısmını atlatım artık : k.v. mevzusunu görünce yazmak için sabırsızlandım :) hepimizin başında var merak etmeyin ama benim şansın eşim bu durumu sır gibi herkesten gizlememi sonrasında benim üzüleceğimi sorulara cevap vernekten yorulacağımı uzun uzun anlattı tabi başka sebepleride var bence :) bizde kimseye söylemedik çok yakın arkadaşlarım dışında o yüzden tedavi süreci gizli devam :) ama tabi günlük yaşantıda offf off dedirtiyolar anlatsam roman olur boooşşşvverrrrinnnn takmayınnnnn ben öyle yapıyorum bir daha mı dünyaya geleceğiz konuşsun dursun cavap bile vermeyin umursamayın daha çok deli olsun elbet susacaklar tabi gerektiği yerde de tırnakları çıkarmak gerekiyor ama unutmayın onlar küçük biz büyüğüz büyüklük bizde kalsın canlarım :)

sayı yok canım...ben 25 okudum.ne okursan sen yaz sayısını farketmez...

nevra canım bende 25 okudum gün içinde okudukça yazarım inşş rabbim yarine ulaştırsın

kızlar ben yarın istanbula gidiyorum cumaya nasipse histereskopi olacm inşş sorun çıkmaz rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu göster

gizem canım sen nasılsın az önce yazdım ama gitmedi

bende iyiyim ya iş güç işte bildiğiniz gibi sizin tedavi aşamalarınızı izleyerek mutlu oluyorum okaar başka bişi yok yani istediğin kadar oku bitince bana yazarsın sayıyı cnm bende notumu alırım allah razı olsun çok teşekkür ederim

günaydın meldir cnm arkadaşım hoşgeldin sefalar getirdin
ay kaynana deme bana başımın ağrısı yeni geçti valla anca yani aklıma geldiği anda geriliyorum ama ne yazıkki oğlunu aldığımı zannetmiştim meğersem onuda almışım başıma temelli ığğğğ neyse neyse

amin canım amin...Ağzına sağlık..
canım inşallah sorun çıkmayacak merak etme..sana da dua edelim cuma inşallah dimi gizemim?
Allah hayırlı yazılar yazsın sıkmadan üzmeden kavuştursun bizi bebişlerimize
:Saruboceq:

meldir gizemim ,
sırf oğlanlarla değil ailelerle de evleniyoz...bunu hiiç unutmayalım...

canım allah razı olsun maşallah çok hızlısın allah kabul etsin
cnm hayırlı yolculuklar allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin şifa bulursun inşallah umarım herşey yolunda gider

hoşgeldin canım nasılsın eşin çok güzel düşünmüş kimsenin duyması gerkemiyo inşş olumlu olur ozaman zaten duyarlar değilmi :smiley-cool:

gizem canım benim saol rabbim rast götüür inşş

okurum canım gün içinde yazarım ben sana rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar ben çıkmak zorundayım...muhtemelen sabah girebilirim... öpüyorum sizleri...
görüşürüz..

sonuç, inşallah olumlu olursa 2 aydan önce en yakınlarıma bile söylemek istemiyorum. çünkü ikizlede sağır sultan bile duydu derler ya öyle oldu herkes iyi niyetle iyi gözle bakmıyor nazara da geldiğimize inanıyorum. hayırlısıyla olsunda :) elbet sevincimizi paylaşırız.

günaydın arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiginiz icin cok saolun
ama kafam cok karışık adetimin 14 günü akşam kahverengi lekelenmem oldu deli olacam 1 senedir doktora görünmedim ama adetim hep düzenlidi bu zamansız leke neyin nesi acaba devam aderse doktorumu arasam stres yaptrığım icinmi oldu acaba ya
ilgilendiginiz icin saolun arkadaşlar
i

meldir canım bended öyle oldu duymayan kalmadı hamile kaldığımı bu sefer kimseye söylemek istemiyorum olursada biraz geçene kadar söylemicem taki doktar tamam deyip evime gönderene kadar ozaman söyleriz yani söyle 4 ay felan olunca inşş rabbim hayırlısıyla nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…