- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.181
kızlar listeye benide ekleyin lütfen genartta başladık ilk tüp bebek denememiz c.tesi ilk kontrol 5 gün 5 toz 3 su menegon yaptıracağım bu akşam 2. günü dualarınızı bekliyorum.
menegonla tedavi olan var mı ? bana doz çok fazlaymış gibi geliyor ama dr. normal dedi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba..
Ben h.sonu regl oldum ve p.tesi hastanedeydim..kasım ayında başlayacağım allah izin verirse..beni kasıma yazabilirsiniz..(ekim ayında görünüyorum şuan)
tedavide olan arkadaşlara bol şans...sonbaharda bol bol pozitif haberler diliyorum..
gizem-im çok teşekkür ederim ilk defa hızlı ilerleyen bir topik buldum :) birde menegon kullanan bulursam çok sevineceğim :) benimde muhtemel yumurta toplama günü için haftaya çarşamba dedi ama dr.um bu kadar kısa sürede yumurtalar büyür mü bilemiyorum bir aksilik olmadan çünkü ben hipo hipoluyum.
gizem-im çok teşekkür ederim ilk defa hızlı ilerleyen bir topik buldum :) birde menegon kullanan bulursam çok sevineceğim :) benimde muhtemel yumurta toplama günü için haftaya çarşamba dedi ama dr.um bu kadar kısa sürede yumurtalar büyür mü bilemiyorum bir aksilik olmadan çünkü ben hipo hipoluyum.
arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz bende bu ayın 16 sında iğnelere başlayacağım.allah herkese gönlünün muradını versin.3. deneme antalya tüp bebek merkezi.
oklava istemem gizem-im :) bende iş yerinde çok müsaitim her an takipteyim artık :) tabi sitede sorun olmazda girebilirsem bazen 1 hafta açamadığım oluyor
scjtuba benim dr.umda aysun hanım ben dün başladım iğnelere ilk denemem ama bundan önce 4 denemem var 3. aşılama ikiz gebelik ve 25 haftada düşük doğum4. aşılama başarısız ve ank. gitmediğim yer kalmadı diyebilirim anotolya, maya, fatih ,ztb... en son genartta karar kıldım ön görüşmeden sonra aysun hanımın gülen yüzü umarım bizlerede uğur getirir ve mutlu sona ulaşırız. benimde haftaya çarşamba toplanır dedi yumurtaların seninm kaç gün sürdü ilaç alımın? sorunun ne ? toplama olayından çok korkuyorum ben azcık bana anlatır mısın ?
scjtuba bana bak delürme öle umutsuz konuşma yaaa bırakıp giecekler falan yok öle bişi dua et ve sabırla bekle ben çok kızıyorum böle yaptığınız zaman hee umutsuzluğa yer yok bizim hayatımızda bunu unutmayın lütfen yaa sabır sabır sabır cnm benim ya bak geliyo ama oklava ne diyorum ben burda kaç gündür ya sıkıntı yapmayın lütfen
ben bi anlatsam şuanda içinde bulunduğum durumu hepiniz kendinizi unutup bana ağlarsınız ben başlayamıyorum bile tedaviye ve şuan halihazırda 24 gelişmiş yumurtamın olmasına rağmen aman neyse beni boşverin de
asmayın suratlarınızı canlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?