Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

sana sadece kaynanan köstekmiş bak bana kocam bile destek değil umursamaz tavrı öldürüyo benii.her akşam kaynanamın yüzünden tantana var evde bıktım usandım aynı şeyleri duymaktan durmadan arıyo o öle bu böle bak netten ara diyo ya ben zaten seçimimi yaptım hastane konusundada zaman konusunda da beni bana bırakmıyolar bi türlü bazen kızıyorum diyorum inat değilmi yapmıyorum işte ya bi ton sıkıntı çektim tahlilleri bile yaptırırken geberdim bittim hala rahim röntgeninin psikolojisini atamadım içimden aklıma geldikçe midem bulanıyo ama nerde anlayış benim annem sıkmamak için sormazken bile o beni gbertiyo hergün 50 kerede sorulmazki yaa. geçen gün bide dediki hemen başlıyosunuz tedaviye ya sanane ben hazır değilim işte alla alla yaa daha neler neler anlatamıyorum valla ağlıycam şimdi yoksa

neyse ben çıkıyorum yazarsan sabah okurum cnm cvp yazarım
sıkıntı bastı bian önce çıkmak istiyorum iştende fare kapanı gibi boğuyo resmen beni burasıda hiç bi yerde huzur bırakmıyolar valla en sonunda kapatacam teli falan evin telin fişinide çekicem gelene kapıyıda açmıycam sakin sessiz yatıcam bi kaç gün hee

siz bana bakmayın ben düzelirim sakın moralinizi bozmayın canlar
allah cümlemizin yardımcısı olsun

Canımsın ya bi anlamda aynı şeyleri yaşıyoruz. Yalnız benimkinin problemi de umursamaması 3 tane oğlu var kızı yok diğer iki oğlunun da 1er tane çocuğu var biri 4 yaşında diğeri de 15 günlük onlar için canını veriyor bize gelince hiçbirşey umrunda değil hangi doktora gidiyorsun paraylamı yaptırıyorsun paranız varmı hiç umrunda bile değil cuma günü bi akrabalarının düğününe gittik bana orda kalk oyna diyo ben yumurtalarım zarar görmesin kendimi fazla yormayım dinlenmiş oluyum diye uğraşıyorum inan bana evimi bile temizlemiyorum kaç gündür bana oyna diyo bide arkasından demesin mi bişey olmaz fazla tepinme diye bütün sinirlerim ayağa kalktı ordan çıktık direk bunlara gittim ağzının payını bi güzel verdim timsah gözyaşlarıyla ağladı ağladı tansiyonunu 17 ye çıkardı eşim de demesin mi annemden özür dile diye. Film orda koptu özür dilemedim. Arabamı aldım terkettim orayı cuma günü bu işi bitirecektim eşim peşimden geldi ağla sızla hallettik. Şimdi görüşmüyorum Allah bildiği gibi yapsın bunların hepsini. Şu zor dönemimizde bize böyle yapıyorlar ya Allahlarından bulsun diyecek başka bişey yok

canım bizde umursamıyomuş gibi davranan eşim. kaynanam sürekli arıyıp bunaltıyo beni onu yeme bunuye öle yapma böle yap hemen başla tedaviye şöle böle durmadan konuşuyo eşimde sonra sonra şu ay bu ay diyo ben ortada salağa döndüm valla ikisininde kalbini kırmıyorum sustukça üstüme geliyolar delircem yakında anlatamıyorum ben bunlara bide tembihliyolar kendi annene söleme sakın falan filan diye valla cnm her türlüsü zor ben zaten psikolojisi hassas biriyim üzerime gelindiğinde hemen geriliyorum korkuyorum azımdan kötü bi laf çıkıcak bişi dicem bişi kırıcam o anda fırlatıp atıcam elimde ne varsa yani ondan korkuyorum yalnız kalmaya çok ihtiyacım var allahtan burda mutluyum yani sizinle konuşup anlatabiliyorum rahatlıyorum birazda olsa

merhaba arkadaşlar ben yeniyim bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama tedirginim nasıl olacak medikal park lafif beyi terci ettim doğrumu ettim bilmiyom neler yaşayacaz bakalım benimde 3 aşılama tutmadı 8 senelik evliyim 7 senedir doktor doktor geziyorum
bana tüp deneyen arkadaşlar yardım ederse sevinirim

cnm sana çok detaylı burda herkes yardımcı olucaktır eminim ama çıkmak zorundayım listeye ekleyeceğim adını yarın görüşürüz

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. Deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. Deneme---------çevre tüp bebek merkezi

daglarr-------------3. Deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. Deneme----------------erdem hastanesi --trasfer tarihi 12/10/2009

lansor17---------------3. Deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. Deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. Deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

cigdem32----------1. Deneme--------------?????????????????

Serraxi-----------1. Deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. Deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. Deneme----------------kavaklıdere tüp bebek merkezi

scjtuba-----------------2. Deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. Deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. Deneme-----------------yurtdışı

berfin81----------------2. Deneme---------------------ankara araştırma hastanesi

Windy------------------?????????--------------------anatolia tüp bebek merkezi

Meldir -----------------1.deneme ------------------- genart tüp bebek merkezi

a.acele-----------------3.deneme--------------------antalya tüp bebek merkezi

cannur82 -------------1.deneme ------------------medikal park

minenl-----------?????????--------------????????????????------------Hamileimiz

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. Deneme---------------anadolu sağlık merkezi

gizem_im-----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

mlkpinar-------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

Canım aramıza hoşgeldin burda aradığın soruların büyük bir kısmının cevabını bulabilirsin. Tedavinin şekli hakkında en doğru bilgiyi doktorun verecektir çünkü tedavi süreci kişiden kişiye göre değişiyor. Başladıktan sonra sormak istediğin şeylerde yardımcı oluruz sana Allah yardımcın olsun

mrb arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı.6 tane ne olur benim için dua edin...kaliteli embriyolarım oluşsunnnnnn

mrb canım,öncelikle yumurtaların hayırlı olsun.ne çabuk ilerledi tedavin,daha iğnelere yeni başlamamış mıydın?
şimdi sen telepati gücünü kullanarak embriyolarına enerji göndermeyi dene,güzel güzel bölünsünler diye...
senin doktorun kimdi cnm,benim hale hanım.transfer bayrama gelirse diye korkuyorum ne olur sence öyle olursa?

canım benim kısa protokoldü ama yaklaşık 12 gün oldu yani çok kısa değil sırada transfer var.senin de bayrama gelirse meraklanma memorialde bayram tatili yok.doktorlar hep orda.hale hanım da çok güleryüzlü bi doktor.benim doktorum güvenç bey.

arkadaşlar merhaba,
listeye benide ilave edebilirsiniz.
doktorum yarın yumurtalarıma bakacak önde giden yoksa yarın 14 ekim inşallah kısa protokolle Memorialde bizde başlıyoruz. Bizim ilk denememiz olacak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

ben varım canım ama uzun protokol benimki bayağı arkadan gelcem yani..sen başlarsın sonuç alırsın ben anca gelirim herhalde...
tedavin hayırlı olsun
sevgiler...

Hayırlısı olsun arkadaşım öncelikle....Benim 1 aşılamam 1 de tüp bebek dememem var,bu 2. ve yarın transfer olabilir herşey yolunda giderse...Aklına takılanları sor tabii, elimiz erdiği dilimiz döndüğünce zevkle yanıtlarız.

arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz bende bu ayın 16 sında iğnelere başlayacağım.allah herkese gönlünün muradını versin.3. deneme antalya tüp bebek merkezi.

Hoşgeldin arkadaşım,hayırlısı olur inşallah,birşey kalmamış iğnelerezemuszemusGüzel olacak inşallah herşey..

Sakın gitme...
Araştırılabilir, bulunur da ama bizim tedavimizde en önemli şey kendimizi iyi hissetmemiz..Canımızı sıkacak en küçük şey,geri adım atmamıza neden olur, bir söz, bir tavır alt üst etmeye yetiyor zaten hormon değişiklikleri yüzünden, bir de kendini birşey zaten ve sevmedikleri izlenimi verdikleri bir işi neden yaptıklarını hala anlamadığım insanların tavırlarını çekmek zorunda kalmamalıyız...
Çözümü ne ş an bilmiyorum ama orası olmadığı kesin canımın içi.
Ben sabahı bi atlatayım detaylı konuşur,çözümler tartışırız hep birlikte.Gizem zaten başlamıştır alternatif listesi çıkarmaya ama olsun, sositososito birlikte daha güzel fikirler çıkaracağız eminim..

Canımmmm merhaba,bugün bütün gün nonstop çalıştım ben, nefes bile alamadım,transfer olur da işe gitmezsem işlerim kalmasın diye ama mahvoldum.Sanki belimin altını vakumla aşağı çekti birileri, dik durmakta zorlandım resmen.

Embriyocuklarımın durumu iyiymiş bugün de, herşey yarın sabah benim tahlil sonuçlarıma ve rahim kalınlığıma kaldı şu anda.
Sabah 10.00 da randevum, bana dua edin olur mu....Herşey yolunda ise beni Alman Hastanesine gönderecek doktorum, değilse Cumaya erteleyecek, Allah'ım her şey yolunda gitsin innnşalllaaah:Saruboceq:

Bu benim cephem ama senin yazdıklarını okudum şimdi, çok ama çok üzüldüm..Senin çatlatma iğnesi,yine germiş seni tef gibi, sen bu psikoloji ile tedavi döneminde de rahat olamazsın, senle acilen bi B planı yapmalıyız bacım, bir şekilde hal çaresini bulmalıyız bu işin, yoksa kendi kendini yiyip üzeceksin.
Benim hayata geçirdiğim ve çok da işe yarayan stratejilerimi tartışmaya açayım yarınkaydirigubbakcemile2 Eeee, bunca yıl eğitimini aldık, boşa strateji uzmanı yapmadılar bizi di mihihoyyyt

Her halükarda gün içinde burada olurum.
Üzme kendini lütfen,mutlaka bir çözümü vardır...Ben kıyamam, benim tatlımı üzmesinler, hem onun moral verdiği kaç tane menapozlu teyze var bakkaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin arkadaşım, en kısa sürede yüzün güler umarımzemuszemus, hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim....
Hadi hayırlısı diyelim az kalmış 14'üne,inşallah dilediğin gibi geçer tedavi sürecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…