Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Aminnnnn yarabbim dualarımız kabul eyle bize yar ve yardımcı ol rabbim. Mucizeni bizede nasip eyle aminnnn

arkadaşlar müsadenizle canım arkadaşımız nevin71 için okuduğumuz duaları kimlerin ne kadar okuduğunu yazıcam
nevincim sen şuan hastanesin muhtemelen allah işini rast getirsin şifa versin muradına ermeyi nasıip etsin senin içinde duamızı ettik allah katında kabul etsin inşallah
nevra 25 adet okudu
nrcnözbk 25 adet okudu
gizem 70 adet okudu

okuyabilenden de okuyamayandanda allah razı olsun

kısçeler duasınıda biriniz yapıverin nolur başım tuttu yine patron yok ben azıcık uzanıyım bari 1saat kadar sonra yine burdayım

slm ceynur
ben başladım memorialde bu gün yumurtalarım toplandı.kısmetse embriyolar kaliteli olursa transfer var yakında

inşallah gönlünce hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.
benim moralim çok bozuldu bugün.
hastaneden yeni geldim. somurtuk bir şekilde oturuyorum.
bugün ilk günüm, iğnelerle başlıyoruz akşam inşallah.
sadece 3 yumurta gözüküyor bende. inşallah bunların hepsi sağlamdır.
canım çok sıkılıyorrr

amiin amiiin allah kabul etsin dualar nevin 71 e gitsin inşallah
ben dün yoktum meldir tedavin hayırlı olsun aynı zamanda başlamışız seninle benim ilaçlarım başka sadece inşallah herşey yolunda gider
sevgili scjtuba inşallah senin yumoşlarında kaliteli kaliteli gelişirler de sonrasında sana sıkıca tutunurlar

sevgili ceynur inşallah o 3 yumurta da çok iyi gelişirler canını sıkma inşallah hepsi döllenir
benim ilkinde 9 yumurta toplandı biri kaliteli biri kalitesiz iki tane kalmıştı
azla oluncada bazen farketmiyor yani inşallah seninkiler sağlam çıkarlar

eylül08, teşekkür ederim. inşallah öyle olur. hastanede birkaç kişiyle konuştum, herkesin 15-20 yumurtası ile başladıklarını duyunca, bendede doktor sadece 3 yumurta görünce, ve tabi tedavi aşamasında bu yumurtalarında ne olacağının belli olmadığı için moralim çok bozuldu.
inşallah 3 ile sonuna kadar gider, hayırlısıyla bebeklerle noktalarız. ama ilk hastaneye gidişimdeki moralim kalmadığı bir gerçek. boşuna yaptırıyormuşuz gibi geliyor bana şu anda. hayırlısı inşallah.

arkadaşlar, salat-ı tefriciye okunuyormuş hala devam ediyorsa, bende okumak isterim arkadaşımız için.

Canım çok teşekkürler içim kıpır kıpır şu transfer hayırlısıyla bi olsa diyorum. Ödüm kopuyor embriyolar gelişmeyecek diyee???? Rüyalarıma bile giriyo vallaa

ya salat-ı tefriciye okunuyordu ama son durumu gizem daha iyi biliyor ya ben dün yoktum yarında çalışıyorum gecede nöbetçiyim durumdan haberdar olamam yani neyse gizemim gelir biraz sonrada bilgilendirir
bu arada ceynur allahtan umut kesilmez herşey güzel bir şekilde de sonuçlanabilir seni sonuçtan nezaman bilgilendirecekler peki

Canım çok teşekkürler içim kıpır kıpır şu transfer hayırlısıyla bi olsa diyorum. Ödüm kopuyor embriyolar gelişmeyecek diyee???? Rüyalarıma bile giriyo vallaa

arkadaşım için hep kıpır kıpır olsun emi hepsi dölenirler inşallaaaaaaah transferinde güzel geçer de kaliteli kaliteli yumoşlarında annelerini bırakmazlarda 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde yumoşunu ya da yumoşlarını alırsın kucağına
amiiiiin

Kızlar merhabalar, ben geldiiiiiiim nasılsınız?
Valla ağzınıza dilinize sağlık ,dualar etmiş, güzel dileklerinizi ulaştırmışsınız ama maalesef
Sabah labaratuvardan aradılar ve "embriyoların iyi olduğunu ve bir sorun olmadığını "söylediler.14 ü de iyiymiş.
Kliniğe gidince de muayene oldum,süleyman bey rahim duvarının bir kısmının 8,9 mm gibi bir değerde olduğunu diğer tarafın biraz daha ince olduğunu ama çok sorun teşkil etmediğini ama embriyoları dondurmak taraftarı olduğunu söyledi.

"Bu siklusta rahmi hazırlayalım,özellikle negatif denemeleri olan hastalarımda rahmin hazır olması çok önemli, başka bir sebep kalmasın istiyorum olumsuz sonuç için.Regl olun,1.gün ilaç kullanmaya başlayacaksınız ve 12-13 gün buraya geleceksiniz" dedi, transferi o zaman yapacakmış. Adetin ilk gününden başlayıp artan dozlarla kullanacağım şekilde estrofem ,benexol b vitamini ve şu an aklımda olmayan bir ilaç daha verdi.

Beni tuttu bi ağlamak, elimde değil, çok soğukkanlıyımdır ben aslında, çok zor ağlarım ama orada gördüm kendiliğinden gözyaşının akmasının ne olduğunu.Taaa dudağıma değdi göz yaşım öyle farkettim ağladığımı...

Herşeyde hayır var mutlaka ama insan bi şekilde hayal kırıklığı yaşıyor ,Süleyman bey'de çözemediğim bir olumsuz hava vardı,çok sordum ama gülümseyerek "üzülme ve takma kafana, güzel olacağını düşün sadece"dedi hep.

Durum böyle arkadaşlarım.
Önce yazdıklarınızı bi okuyayım,geliyorum.
Kaynanalar konusunu unutmuş değilim haaaa bir de Nevracığımın diyeti meselesi varzemuszemus

Gizoşum uyandın mı bacım güzellik uykundan:kedi:

kızlar merhaba bende hiç yumurta yok yani şöyle ben ilaçla adet olabiliyorum hipoluyum 3 yumurtam var diye üzülmeyin yüksek dozda fsh ve lh hormonu olan menegon yapıyorum yumurta büyümesi için vücudun çabuk cevap veriyor ama şöyle bir durum var yumurtalar oluyor ama çok fazlada küçük oluyor büyüklerin payından çalıyorlar diyim :) umarım anlatabilmişimdir aşılamalarda hep bu yumurta takibinin yüzünden hüsrana uğradık dua ediyorum ki herşey yolunda gitsin ve tedavim yarım kalmasın tüp bebek hakkında çok bir bilgim yok aşılamada uzman olmuştuk a4 sefer olunca şimdi korkuyorum dr. hatasıyla karşılaşmam umarım....

Canımsın Sakın ÜZÜLME

Her işte vardır bir hayır. Olumsuz birşey olsaydı emin ol doktorun ilaçları kullan gel demezdi. Benim de tedavinin başlangıcında uzun sürmüştü hemen olmamıştı birsürü ilaçlar kullandım Allahım hayırlısını versin. Dualarımız hep seninle.

Canımmmm,sağol arkadaşım.Hani ilk şok vardır ya, sen de yaşamışsın tedavinin başında,işte oydu benim yaşadığım,geçiyo herşey de bazıları delip geçiyor geçerken...Sabrın sonu selamet derler ya, ha gayret diyorum,20 gün birşey değil,sağlıkla olsunlar yeter....Annem bir dua göndermiş, rahmetli babaannem çooook eskiden çocuğu olmayan kadınlara okurmuş köyde,40 sene sonra buldum duayı diyor,size de yacağım bilgisayara geçirip,inşallah Rabbim duyuyor sesimizi...

Yazdıklarınızı okumaya çalıştım bu arada,sen iyi misin? Keyfin şimdi nasıl?

merhaba arkadaşlar.benim dün transferim oldu.3 embiryo yerleştirildi.çok heyecanlıyım 11 gün nsl geçecek bilmiyorummm.

Stres yok, merak yok, sukunet ve huzur varzemuszemus
Ömür geçiyor güzel anne adayı geçme mi hiç 11 günsositososito
Kitap okumaya çalış, saçma sapan dizilerden seyret,uyu mesela...İlk denememde tecrübeyle sabittir, kimsenin süreci, şikayetleri, belirtileri diğerini birebir tutmuyor, o nedenle yazılanlardan çok mukayeseye girme, aklını karıştırma e mi arkadaşım, güzeli düşün güzeli iste...
Allah seni de 3 fındığını da korusun inşallah:Saruboceq:

Tatlım beş dakika öncesine kadar iyiydim klinikten aradılar embriyonun 1 i gelişme sağlamamış kala kala 4 tane kaldı onlarda yarın ne olur bilemiyorum konuşmalarından gelişmeleri pek iyi gibi görünmüyor. Yarın embriyonun biyopsisini yapacaklardı ondan bile vazgeçtiler. Büyük bir ihtimalle yarın transfer olacak 2 tanesi çok kaliteli diyorlar ama pek inanasım gelmiyor nedense? Eşimin spermi problemliymiş. Dölleme yeteneği pek iyi değil dediler. Bana dua edin nooooluuurrr kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…