- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.281
slm ceynur
ben başladım memorialde bu gün yumurtalarım toplandı.kısmetse embriyolar kaliteli olursa transfer var yakında
inşallah gönlünce hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.
benim moralim çok bozuldu bugün.
hastaneden yeni geldim. somurtuk bir şekilde oturuyorum.
bugün ilk günüm, iğnelerle başlıyoruz akşam inşallah.
sadece 3 yumurta gözüküyor bende. inşallah bunların hepsi sağlamdır.
canım çok sıkılıyorrr
amiin amiiin allah kabul etsin dualar nevin 71 e gitsin inşallah
ben dün yoktum meldir tedavin hayırlı olsun aynı zamanda başlamışız seninle benim ilaçlarım başka sadece inşallah herşey yolunda gider
sevgili scjtuba inşallah senin yumoşlarında kaliteli kaliteli gelişirler de sonrasında sana sıkıca tutunurlar
Canım çok teşekkürler içim kıpır kıpır şu transfer hayırlısıyla bi olsa diyorum. Ödüm kopuyor embriyolar gelişmeyecek diyee???? Rüyalarıma bile giriyo vallaa
Kızlar merhabalar, ben geldiiiiiiim nasılsınız?
Valla ağzınıza dilinize sağlık ,dualar etmiş, güzel dileklerinizi ulaştırmışsınız ama maalesef
Sabah labaratuvardan aradılar ve "embriyoların iyi olduğunu ve bir sorun olmadığını "söylediler.14 ü de iyiymiş.
Kliniğe gidince de muayene oldum,süleyman bey rahim duvarının bir kısmının 8,9 mm gibi bir değerde olduğunu diğer tarafın biraz daha ince olduğunu ama çok sorun teşkil etmediğini ama embriyoları dondurmak taraftarı olduğunu söyledi.
"Bu siklusta rahmi hazırlayalım,özellikle negatif denemeleri olan hastalarımda rahmin hazır olması çok önemli, başka bir sebep kalmasın istiyorum olumsuz sonuç için.Regl olun,1.gün ilaç kullanmaya başlayacaksınız ve 12-13 gün buraya geleceksiniz" dedi, transferi o zaman yapacakmış. Adetin ilk gününden başlayıp artan dozlarla kullanacağım şekilde estrofem ,benexol b vitamini ve şu an aklımda olmayan bir ilaç daha verdi.
Beni tuttu bi ağlamak, elimde değil, çok soğukkanlıyımdır ben aslında, çok zor ağlarım ama orada gördüm kendiliğinden gözyaşının akmasının ne olduğunu.Taaa dudağıma değdi göz yaşım öyle farkettim ağladığımı...
Herşeyde hayır var mutlaka ama insan bi şekilde hayal kırıklığı yaşıyor ,Süleyman bey'de çözemediğim bir olumsuz hava vardı,çok sordum ama gülümseyerek "üzülme ve takma kafana, güzel olacağını düşün sadece"dedi hep.
Durum böyle arkadaşlarım.
Önce yazdıklarınızı bi okuyayım,geliyorum.
Kaynanalar konusunu unutmuş değilim haaaa bir de Nevracığımın diyeti meselesi varzemuszemus
Gizoşum uyandın mı bacım güzellik uykundan:kedi:
Canımsın Sakın ÜZÜLME
Her işte vardır bir hayır. Olumsuz birşey olsaydı emin ol doktorun ilaçları kullan gel demezdi. Benim de tedavinin başlangıcında uzun sürmüştü hemen olmamıştı birsürü ilaçlar kullandım Allahım hayırlısını versin. Dualarımız hep seninle.
merhaba arkadaşlar.benim dün transferim oldu.3 embiryo yerleştirildi.çok heyecanlıyım 11 gün nsl geçecek bilmiyorummm.
Canımmmm,sağol arkadaşım.Hani ilk şok vardır ya, sen de yaşamışsın tedavinin başında,işte oydu benim yaşadığım,geçiyo herşey de bazıları delip geçiyor geçerken...Sabrın sonu selamet derler ya, ha gayret diyorum,20 gün birşey değil,sağlıkla olsunlar yeter....Annem bir dua göndermiş, rahmetli babaannem çooook eskiden çocuğu olmayan kadınlara okurmuş köyde,40 sene sonra buldum duayı diyor,size de yacağım bilgisayara geçirip,inşallah Rabbim duyuyor sesimizi...
Yazdıklarınızı okumaya çalıştım bu arada,sen iyi misin? Keyfin şimdi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?