Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim hayırlısı diyelim anlıyorum o hayal kırıklığını demekki doktorun bunun doğru olduğunu düşünüp böyle yaptı hayırlısı arkadaşım inşşş hakkında olacak bu iş ama biraz daha beklemen lazım minik bebeklerini içine almak için inşş sonucu güzel olurrrrrr

gizemcim transfer tarihim belli değil telefon bekliyorum bu gün aradım 3 tane döllenmiş amaişallah gelişirler dua edin ne olur

merhaba arkadaşlar.benim dün transferim oldu.3 embiryo yerleştirildi.çok heyecanlıyım 11 gün nsl geçecek bilmiyorummm.

hayırlı uğurlu olsun cnm hangi hastane kaçıncı deneme senide listeye ekliyeyim istersen

cnm yazdıklarının hepsini okudum moralini bozucak hiçbirşey yok stres yapma senide kasım listesine alacağım yanıma heheheh

he uyumama gelince kendimi embesil gibi hissediyorum başım çk ağrıyo ilaç içmek huyum değil tam 2 saat uyumuşum he bu gidişle kilo alırım ben böle ye yat

dua okumak isteyen arkadaşlar bi başka arkadaşın transferine saklasın olmazmı
nevin e okuduk biz dahaaa çokk var sırada heheh hergün beklerim canlarım arkadaşlar genel olarak söylüyorum herkes transfer günü belli olunca listeye tarihini yazıp güncellesin lütfen

gizemcim transfer tarihim belli değil telefon bekliyorum bu gün aradım 3 tane döllenmiş amaişallah gelişirler dua edin ne olur

Canım yumurtaların ne zaman toplanmıştı senin? Benim pazartesi topladılar 10 yumurta 5 döllenme vardı bugün 4 kalmış büyük bir ihtimal yarın transferim var. İnşallah seninkiler gelişme gösterir. Dualarım hepimiz için.

ulen nevin yazıyı tekrar tekrar okuyorum moral bozucak bişi bulamıyorum bacım 15 gün geç doğurursun en fazla asma suratını dr şimdi yapsa transferide tutmasa iyimi olur gebertirim ağlarsan bak başım çatlıyo zaten hee
cnm benim bak hayırlısı bölemiş buna inanıyosak sorgulama yapmıycaz emi güzelim oyyyy kıyamam ağlamışta gül bakayım şimdi

öncelikle nevincim sana çok dua ettik demek ki dualarımız birdahaki ay tutacak inşallah yumurta sayın maşallah çok iyi transferde rahim duvarı kalınlığı çok önemli heşey güzel olacak inşallah inıyorum buna

esr0411 transferin hayırlı olsun o 11 gün bilirim çok zor geçiyor ama geçiyor ben daha çok kitap okumuştum şimdi de hürrem sultan kitabını aldım çok kalın bir kitap transfer sonrası artık onu okuyucam inşallah pozitif sağlıklı bebeklerinin haberlerini alırız

scjtubacım inşallah kalanlar sağlıklı olur ya sonuçta kaliteli bir tane olsa bile tutuyor seninkide öyle olurda tutar inşallah çok dua ediyorum senin içinde herşey güzl olur inşallah

meldir korkma doktor hatası her zaman olmaz zaten öyle olsa her doktora gidişimizde aman bir problem çıkacak mı diğe kafayı yerdik vallahi allah hepimize güç versin

gizemim nerdesin uyanmadın mı uykundan ya yoksa patron çok işmi verdi

canlar dua okuyanlar olmuş ay benim kafa gidip geliyo valla ouduysanız buna ekleyin barim şekerler kopyalayın yazıyı ekleyin sayıları okişmi

Kızlarr benim yarın transferim var. Noolluurrr dua edin yarın bana 12:30 da orda olacakmışız. Bence bu 4 tanede de gelişme pek iyi değil hiç iç açıcı konuşmadılar. Ne olur bişeyler söyleyin susturun beni. Yavrularımı şiş gözlerle karşılamak istemiyorum...

cnm somurtucak hiç bişi yok 20 tane yumurtan olsa içi boş olsa daha kötüya aslında sayının bi önemi yok rabbim he desin tek yumurtaylada olur dualarını eksik etme güzelim

Canım çok teşekkürler içim kıpır kıpır şu transfer hayırlısıyla bi olsa diyorum. Ödüm kopuyor embriyolar gelişmeyecek diyee???? Rüyalarıma bile giriyo vallaa
:)))) edli kız rüyalarına bebeğini kucağına aldığın girssin ve rüyaların gerçek olsun inşallah olumsuz hiç bişi düşünmek yok tmm cnm

cnm 2 tanesi çok kaliteli demişlerya ondan biopsi yapmıyacaklardır hemen kötü düşünme hayırlısı allahtan dualarımız seninle merak etme

cnm dua edeceğiz elbette allah hakkımızda hayırlısını yazsın inşallah öle de emi cnm

sus sus sus yoksa oklavayı yersin kafana klava: gülüm telaş yapma lütfen

Bende 30 tane okudum kopyalamayı bilmediğim için alıntı yaptım canım.

tmm ben ekleyeceğimkafam çok karıştı yaw amma şey yazmışsınız

arada cvp veremediklerim varsa kusura bakmayın emi

arkadaşlar müsadenizle canım arkadaşımız nevin71 için okuduğumuz duaları kimlerin ne kadar okuduğunu yazıcam
nevincim sen şuan hastanesin muhtemelen allah işini rast getirsin şifa versin muradına ermeyi nasıip etsin senin içinde duamızı ettik allah katında kabul etsin inşallah
nevra 25 adet okudu
nrcnözbk 25 adet okudu
sjctuba 30 adet okudu
gizem 70 adet okudu

okuyabilenden de okuyamayandanda allah razı olsun

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009

7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi

8 ) nevin71---------------2. Deneme----------bahçeci kliniği

9 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

10 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

11 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

12 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

13 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

14 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

15 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi

16 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

17 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

18 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

19 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

20 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

21 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

22 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

23 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast.

24 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------Hamileimiz

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

scjtuba yarın hepimizin duaları seninle olacak tamam mı herşey güzel geçecek ve bebeğine kavuşacaksın inşallah

Güzel dilekleriniz için teşekkürler biraz daha iyiyim şimdi. Yarın gelince açabilirsem yazarım size şimdi çıkmak zorundayımm görüşmek üzere

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009

7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------------------------------Hamileimiz

24 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği

Güzel dilekleriniz için teşekkürler biraz daha iyiyim şimdi. Yarın gelince açabilirsem yazarım size şimdi çıkmak zorundayımm görüşmek üzere

merak etme biz dualarımızla yanındayız allah kolaylık versin cnm
boş giriyosun dolu çıkıyosun heheheh :CüvCüv:
sadece pozitif ol emi

nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm gel yanıma güzelim birlikte hamile kalıcaz işte ne bozuyosun moralini

Ayyyyyy ben o dua eden dilleri yerim,yerim:sm_cool:
Bu kadar duaya eee 20 gün sonra 14 ünü de doğururum ben artıkkaydirigubbakcemile3
Canlarım benim,Allah sizin de kalbinize göre versin inşallah, ben sizin transfer gününzde diyanetten adam tutup hatim indirmezsem ne oliim ahan da yazıyorum şuraya:teytey:

Geçti benimkisi ,bu bünye neleri sindirdi bunu da sindirir akşama kadar merak etmeyin:lepi:

Lansor'la biz aynı gün başlamıştık tedaviye, ondan hiç ses çıkmadı,inşallah yolundadır herşey onun cephesinde de.
Bebekteyiz de tabii....Eminim sakin sakin uyuyordur şimdi,duamız onunla...
Nevra cadısı gün gün geziyor mu bana mı öyle geliyor bilmiyorum, eğer öyleyse bacım nasıl verilecek bu kilolar, hehehehe şu an "ben 12 sarma ,28 tane daha gül böreği alabilir miyim tatlım" cümlesi kurdun mu bana mı öyle geldi Nevracığımsositososito

Stjtuba'cım, bal arkadaşım, sakın ha...İlk denemede aynı merkeze gittiğimiz bir öğretmen hanım vardı 17 yumurtası toplandı 9 u döllendi son güne 1 tane kalmıştı,o da tuttu,benim mucize örneğim o, yani işe yaramayan 20 yumurta olsa ne olacak, yarı yolda bırakacak seni, sağlıklı olsun,1-2 tane olsun..Olumsuz düşününce olumsuz olayları çağırmıyor muyuz, sağlıklı kalacak ve olması gereken en güvenli yere koyacaklar onu, ne olur inan buna....

Gizoşum rahat olsaydın,uyusaydın bacım,geniş geniş:dance: Ay bu adam sana maaş da ödüyo di mi uyu diye,kız ya gelirse sen uyurken," Öhöm , istiareye yattım bakalım mükellefler para ödeyecek mi diye" dersin artıkdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…