- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.301
Kızlar merhabalar, ben geldiiiiiiim nasılsınız?
Valla ağzınıza dilinize sağlık ,dualar etmiş, güzel dileklerinizi ulaştırmışsınız ama maalesef
Sabah labaratuvardan aradılar ve "embriyoların iyi olduğunu ve bir sorun olmadığını "söylediler.14 ü de iyiymiş.
Kliniğe gidince de muayene oldum,süleyman bey rahim duvarının bir kısmının 8,9 mm gibi bir değerde olduğunu diğer tarafın biraz daha ince olduğunu ama çok sorun teşkil etmediğini ama embriyoları dondurmak taraftarı olduğunu söyledi.
"Bu siklusta rahmi hazırlayalım,özellikle negatif denemeleri olan hastalarımda rahmin hazır olması çok önemli, başka bir sebep kalmasın istiyorum olumsuz sonuç için.Regl olun,1.gün ilaç kullanmaya başlayacaksınız ve 12-13 gün buraya geleceksiniz" dedi, transferi o zaman yapacakmış. Adetin ilk gününden başlayıp artan dozlarla kullanacağım şekilde estrofem ,benexol b vitamini ve şu an aklımda olmayan bir ilaç daha verdi.
Beni tuttu bi ağlamak, elimde değil, çok soğukkanlıyımdır ben aslında, çok zor ağlarım ama orada gördüm kendiliğinden gözyaşının akmasının ne olduğunu.Taaa dudağıma değdi göz yaşım öyle farkettim ağladığımı...
Herşeyde hayır var mutlaka ama insan bi şekilde hayal kırıklığı yaşıyor ,Süleyman bey'de çözemediğim bir olumsuz hava vardı,çok sordum ama gülümseyerek "üzülme ve takma kafana, güzel olacağını düşün sadece"dedi hep.
Durum böyle arkadaşlarım.
Önce yazdıklarınızı bi okuyayım,geliyorum.
Kaynanalar konusunu unutmuş değilim haaaa bir de Nevracığımın diyeti meselesi varzemuszemus
Gizoşum uyandın mı bacım güzellik uykundan:kedi:
MERAK ETME CNM DUALARIMIZ SENİNLE ama transfer tarihini rica ediyrum listede adının yanına ekle listeyi güncelle yani allah yardımcın olsun
hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin cnm listeye ekliyorum adını gelişmelerden bizleri haberdar et
ya cnm çok yormuşun kendini bırak kalsın işler ne olmuş yani transferin yapılcakmı yani bu gün.senin için dua edicem cnm arkadaşım
mutlaka haber ver bize çatlatma meraktan haa
sen beni boşver bacım o yazdıklarım benim patlama noktam patladım size anlattım rahatladım eşim bana azıcık moral verse ben hiç takmam kafama ama neyseki çabuk atlatıyorum evime gittiğim zaman herşeyi kapının önünde bırakıp öle giriyorum içeri.yani beni boşver ama b planı içinde hayır demem yani ::))))
alınsın yumoşlar verilsin bebişler yuppi çok sevindim cnm ya transfer gününü mutlaka yaz olurmu
merhaba arkadaşlar.benim dün transferim oldu.3 embiryo yerleştirildi.çok heyecanlıyım 11 gün nsl geçecek bilmiyorummm.
Kızlar merhabalar, ben geldiiiiiiim nasılsınız?
Valla ağzınıza dilinize sağlık ,dualar etmiş, güzel dileklerinizi ulaştırmışsınız ama maalesef
Sabah labaratuvardan aradılar ve "embriyoların iyi olduğunu ve bir sorun olmadığını "söylediler.14 ü de iyiymiş.
Kliniğe gidince de muayene oldum,süleyman bey rahim duvarının bir kısmının 8,9 mm gibi bir değerde olduğunu diğer tarafın biraz daha ince olduğunu ama çok sorun teşkil etmediğini ama embriyoları dondurmak taraftarı olduğunu söyledi.
"Bu siklusta rahmi hazırlayalım,özellikle negatif denemeleri olan hastalarımda rahmin hazır olması çok önemli, başka bir sebep kalmasın istiyorum olumsuz sonuç için.Regl olun,1.gün ilaç kullanmaya başlayacaksınız ve 12-13 gün buraya geleceksiniz" dedi, transferi o zaman yapacakmış. Adetin ilk gününden başlayıp artan dozlarla kullanacağım şekilde estrofem ,benexol b vitamini ve şu an aklımda olmayan bir ilaç daha verdi.
Beni tuttu bi ağlamak, elimde değil, çok soğukkanlıyımdır ben aslında, çok zor ağlarım ama orada gördüm kendiliğinden gözyaşının akmasının ne olduğunu.Taaa dudağıma değdi göz yaşım öyle farkettim ağladığımı...
Herşeyde hayır var mutlaka ama insan bi şekilde hayal kırıklığı yaşıyor ,Süleyman bey'de çözemediğim bir olumsuz hava vardı,çok sordum ama gülümseyerek "üzülme ve takma kafana, güzel olacağını düşün sadece"dedi hep.
Durum böyle arkadaşlarım.
Önce yazdıklarınızı bi okuyayım,geliyorum.
Kaynanalar konusunu unutmuş değilim haaaa bir de Nevracığımın diyeti meselesi varzemuszemus
Gizoşum uyandın mı bacım güzellik uykundan:kedi:
gizemcim transfer tarihim belli değil telefon bekliyorum bu gün aradım 3 tane döllenmiş amaişallah gelişirler dua edin ne olur
gizemcim transfer tarihim belli değil telefon bekliyorum bu gün aradım 3 tane döllenmiş amaişallah gelişirler dua edin ne olur
arkadaşlar müsadenizle canım arkadaşımız nevin71 için okuduğumuz duaları kimlerin ne kadar okuduğunu yazıcam
nevincim sen şuan hastanesin muhtemelen allah işini rast getirsin şifa versin muradına ermeyi nasıip etsin senin içinde duamızı ettik allah katında kabul etsin inşallah
nevra 25 adet okudu
nrcnözbk 25 adet okudu
gizem 70 adet okudu
okuyabilenden de okuyamayandanda allah razı olsun
canlar dua okuyanlar olmuş ay benim kafa gidip geliyo valla ouduysanız buna ekleyin barim şekerler kopyalayın yazıyı ekleyin sayıları okişmi
inşallah gönlünce hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.
benim moralim çok bozuldu bugün.
hastaneden yeni geldim. somurtuk bir şekilde oturuyorum.
bugün ilk günüm, iğnelerle başlıyoruz akşam inşallah.
sadece 3 yumurta gözüküyor bende. inşallah bunların hepsi sağlamdır.
canım çok sıkılıyorrr
:)))) edli kız rüyalarına bebeğini kucağına aldığın girssin ve rüyaların gerçek olsun inşallah olumsuz hiç bişi düşünmek yok tmm cnmCanım çok teşekkürler içim kıpır kıpır şu transfer hayırlısıyla bi olsa diyorum. Ödüm kopuyor embriyolar gelişmeyecek diyee???? Rüyalarıma bile giriyo vallaa
Tatlım beş dakika öncesine kadar iyiydim klinikten aradılar embriyonun 1 i gelişme sağlamamış kala kala 4 tane kaldı onlarda yarın ne olur bilemiyorum konuşmalarından gelişmeleri pek iyi gibi görünmüyor. Yarın embriyonun biyopsisini yapacaklardı ondan bile vazgeçtiler. Büyük bir ihtimalle yarın transfer olacak 2 tanesi çok kaliteli diyorlar ama pek inanasım gelmiyor nedense? Eşimin spermi problemliymiş. Dölleme yeteneği pek iyi değil dediler. Bana dua edin nooooluuurrr kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
sus sus sus yoksa oklavayı yersin kafanaKızlarr benim yarın transferim var. Noolluurrr dua edin yarın bana 12:30 da orda olacakmışız. Bence bu 4 tanede de gelişme pek iyi değil hiç iç açıcı konuşmadılar. Ne olur bişeyler söyleyin susturun beni. Yavrularımı şiş gözlerle karşılamak istemiyorum...
Bende 30 tane okudum kopyalamayı bilmediğim için alıntı yaptım canım.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler biraz daha iyiyim şimdi. Yarın gelince açabilirsem yazarım size şimdi çıkmak zorundayımm görüşmek üzere
arkadaşlar müsadenizle canım arkadaşımız nevin71 için okuduğumuz duaları kimlerin ne kadar okuduğunu yazıcam
nevincim sen şuan hastanesin muhtemelen allah işini rast getirsin şifa versin muradına ermeyi nasıip etsin senin içinde duamızı ettik allah katında kabul etsin inşallah
nevra 25 adet okudu
nrcnözbk 25 adet okudu
sjctuba 30 adet okudu
gizem 70 adet okudu
okuyabilenden de okuyamayandanda allah razı olsun
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi
2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi
3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009
7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi
8 ) nevin71---------------2. Deneme----------bahçeci kliniği
9 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi
10 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
11 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi
12 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi
13 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
14 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
15 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi
16 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig
17 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı
18 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi
19 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi
20 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi
21 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
22 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
23 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast.
24 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------Hamileimiz
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?