Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm gel yanıma güzelim birlikte hamile kalıcaz işte ne bozuyosun moralini

Valla Gizem'im benim kuzucuklar dedi ki; Gizem teyzemize selam söyle, transferinde yanında olmazsa biz girmiycez içeri, boykot edicez yani.

Gizem teyze buraya, Embriyolar yuvaya!:lepi:

Güzel dilekleriniz için teşekkürler biraz daha iyiyim şimdi. Yarın gelince açabilirsem yazarım size şimdi çıkmak zorundayımm görüşmek üzere

Canımm, güzel bi banyo yap, şöyle bi çeki düzen ver kendine, kuzucukların ne güzel ne bakımlı annemis varmış bisim dedinler emi.....
Seni seviyoruz,
Sakin ol, göreceksin yarın bu saatte herşey çok daha yolunda olacak,
Hadi ya bismillah, Allah'a emanet ol ...Selam söyle yiğenlerimize

Eylül'üm sağol, güzel olacak güzel olacak inanıyorum buna..Ben nazlı değilimdir ama benim böcüklerim bana benzemiyecekler demek ki, aman babalarına da benzemesinlerkaydirigubbakcemile2
Dün eşime "bebişin dış görüntüsü sana benzer diye çok korkuyorum "dedim.Şöyle bi gözünün ucuyla baktı "valla asıl bence bana benzemezse kork "dedihihoyyyt E haksız da sayılmaz hanizemuszemus

koptum valla nevin kız patron gelmez emin olmasam nasıl yatayım bide benim gözcü var aşağıda ptron geldimi çğr atıyo bana hemen odma kaçıyom huhahahha maaşta ödüyo ama canımada okuyo mübarek adam neyse yaww

birisi 100 tane okudum yazmıştı kimdi
biriside benim transferim dün oldu demişti oda kimdi
kızlar ya valla aklım hala başımda değil hee öğle uykusu ne acayip bişi bee

Valla Gizem'im benim kuzucuklar dedi ki; Gizem teyzemize selam söyle, transferinde yanında olmazsa biz girmiycez içeri, boykot edicez yani.

Gizem teyze buraya, Embriyolar yuvaya!:lepi:

hımmmm gelir oklavalar kafaya he girin bakım çabuk içeri üşürsünüz başlatmayın tezenizden doğru ananıza huhahahahahhaahh:roflol:

Canım, endişelenme ne olur..Hep söylediğimiz gibi sayısı değil kalitesi önemli,anneleri gibi dirençli olurlarsa biri bile yeter sana,umutsuzluk yok ben neler yaşadım yarım günde, mızıklandım biraz sonra bizim umutsuzluğa düşme lüksümüz yok diye düşündüm, sen de onlar için güçlü ol, güzel düşün....Hep buradayız, ne yazmak,ne anlatmak, ne ağlamak, ne susmak istersen yaz, payalaşalım azalsın...

Güzel olacaaaaakzemuszemus

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009

7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------------------------------Hamileimiz

24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği

ilk defa yaptırdığım için gelişmeler ne olacak bende bilmiyorum. kafam bugün o kadar karıştıki. bu akşam iğne ile başlacakmışız. haplar hariç tabi. cumartesi gününe kadar her gün vurulacağım 300 ünite. cumartesi test yapılacakmış iğnenin ünitesini tekrar söyleyeceklermiş bana. sonrasında onlar yönlendirecekler herhalde beni. kısa protokol benimki. herhalde 15 gün içinde bitecek. insallah hayırlısıyla .

ceynurcum sırasıyla herşey olur cnm sen gelişmeleri sık sık bize yaz
dr un ne derse uygula cnm bak ne güzel kısa protokolmüş süperr
allah yardımcın olsun

hımmmm gelir oklavalar kafaya he girin bakım çabuk içeri üşürsünüz başlatmayın tezenizden doğru ananıza huhahahahahhaahh:roflol:

Bacım, grev hakkı anayasal hak değil midir, niye engelliyosun şimdi bu haklarınıkaydirigubbakcemile3

Uyanır uyanmaz aldın bakıyorum oklavayı eline ,kayınvalideni ararım baaaaaak:lepi:

Canım hiç karışmasın kafan.
Benim de kısa protokoldü ve haplarla birlikte iğneler de başladı.1 hafta kadar sonra USG ile birlikte kandan hormon ölçümleri eklendi.Bu hormon değerlerine ve Usg değerlendirmesine göre doz azaltıldı veya arttırıldı, benim 11.gün toplandı yumurtalarım, rahim kalınlığı uygun olsa idi 14,gün de transfer gerçekleşecekti.

Hayırlısıyla bitecek, geçecek....Nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile..

Bacım, grev hakkı anayasal hak değil midir, niye engelliyosun şimdi bu haklarınıkaydirigubbakcemile3

Uyanır uyanmaz aldın bakıyorum oklavayı eline ,kayınvalideni ararım baaaaaak:lepi:

hemen ara hazır oklava elimdeyken kazayla iniversin kafasına zemuszemus

18 yaşından küçüklere grev falan yasak heleki bizim çocuklarımıza sahip çıksana sen bebişlerine teselerine kafa tutuyolar yaa :1hug:a.s.

anammmmmmmmm benim hala çok uykum var yaa
eve gitsemde ohhh bi uyku çeksem yaa elim kolum kalkmıyo valla
ben her adetten sonra böle oluyom hee

kıslar avatar resmim nasıl beğeninizmi aaa hiç yorum yapmıyosunuz bozuluyorum heee :)))

Canım, hastaneyle konuştun mu, ne dediler?
Histeroskopi korkutmasın hiç, geçen ay ben 2 kez girdim, sonrasında hiç ama hiçbir şey hissetmiyorsun,çok da işe yarıyor, hastane ne dedi ve nasıl planladınız vaktin olunca yaz e mi,aklıma takılıyor sonra ne yaptı diye, hayırlısı olsun şimdiden,o küçük meseleyi de takma kafana ne olur,sorun olacağını sanmıyorum.
Hayırlısı canım...

çok sıkılıyom yaa geçen kış işyerinde hep örgü örmüştüm napsam alsam örsemmi bişiler yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…