- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.321
nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm gel yanıma güzelim birlikte hamile kalıcaz işte ne bozuyosun moralini
Güzel dilekleriniz için teşekkürler biraz daha iyiyim şimdi. Yarın gelince açabilirsem yazarım size şimdi çıkmak zorundayımm görüşmek üzere
öncelikle nevincim sana çok dua ettik demek ki dualarımız birdahaki ay tutacak inşallah yumurta sayın maşallah çok iyi transferde rahim duvarı kalınlığı çok önemli heşey güzel olacak inşallah inıyorum buna
esr0411 transferin hayırlı olsun o 11 gün bilirim çok zor geçiyor ama geçiyor ben daha çok kitap okumuştum şimdi de hürrem sultan kitabını aldım çok kalın bir kitap transfer sonrası artık onu okuyucam inşallah pozitif sağlıklı bebeklerinin haberlerini alırız
scjtubacım inşallah kalanlar sağlıklı olur ya sonuçta kaliteli bir tane olsa bile tutuyor seninkide öyle olurda tutar inşallah çok dua ediyorum senin içinde herşey güzl olur inşallah
meldir korkma doktor hatası her zaman olmaz zaten öyle olsa her doktora gidişimizde aman bir problem çıkacak mı diğe kafayı yerdik vallahi allah hepimize güç versin
gizemim nerdesin uyanmadın mı uykundan ya yoksa patron çok işmi verdi
Valla Gizem'im benim kuzucuklar dedi ki; Gizem teyzemize selam söyle, transferinde yanında olmazsa biz girmiycez içeri, boykot edicez yani.
Gizem teyze buraya, Embriyolar yuvaya!:lepi:
eylül08, teşekkür ederim. inşallah öyle olur. hastanede birkaç kişiyle konuştum, herkesin 15-20 yumurtası ile başladıklarını duyunca, bendede doktor sadece 3 yumurta görünce, ve tabi tedavi aşamasında bu yumurtalarında ne olacağının belli olmadığı için moralim çok bozuldu.
inşallah 3 ile sonuna kadar gider, hayırlısıyla bebeklerle noktalarız. ama ilk hastaneye gidişimdeki moralim kalmadığı bir gerçek. boşuna yaptırıyormuşuz gibi geliyor bana şu anda. hayırlısı inşallah.
arkadaşlar, salat-ı tefriciye okunuyormuş hala devam ediyorsa, bende okumak isterim arkadaşımız için.
ya salat-ı tefriciye okunuyordu ama son durumu gizem daha iyi biliyor ya ben dün yoktum yarında çalışıyorum gecede nöbetçiyim durumdan haberdar olamam yani neyse gizemim gelir biraz sonrada bilgilendirir
bu arada ceynur allahtan umut kesilmez herşey güzel bir şekilde de sonuçlanabilir seni sonuçtan nezaman bilgilendirecekler peki
hımmmm gelir oklavalar kafaya he girin bakım çabuk içeri üşürsünüz başlatmayın tezenizden doğru ananıza huhahahahahhaahh:roflol:
ilk defa yaptırdığım için gelişmeler ne olacak bende bilmiyorum. kafam bugün o kadar karıştıki. bu akşam iğne ile başlacakmışız. haplar hariç tabi. cumartesi gününe kadar her gün vurulacağım 300 ünite. cumartesi test yapılacakmış iğnenin ünitesini tekrar söyleyeceklermiş bana. sonrasında onlar yönlendirecekler herhalde beni. kısa protokol benimki. herhalde 15 gün içinde bitecek. insallah hayırlısıyla .
Bacım, grev hakkı anayasal hak değil midir, niye engelliyosun şimdi bu haklarınıkaydirigubbakcemile3
Uyanır uyanmaz aldın bakıyorum oklavayı eline ,kayınvalideni ararım baaaaaak:lepi:
nevra canım iyiym şekerim sen nasılsın valla canım sıkıldı pazartesi banyomu yaptım hiç gelmemişti bugün yine lekelenmişim korktum sorunmu var diye
kızlar birde ben szanırım yarın akşam istanbula gidecem histereskopi için şimdi hastaneyi arayıp konuşacağız bakalım ne dicekler
kıslar avatar resmim nasıl beğeninizmi aaa hiç yorum yapmıyosunuz bozuluyorum heee :)))
nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sıkılıyom yaa geçen kış işyerinde hep örgü örmüştüm napsam alsam örsemmi bişiler yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?