G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.341
Gizem sayfada sorun var sanırım...
Şu nedenle sordum, ben de el işlerini çok seviyorum, tığla örülü çok güzel bluz modelleri gördüm, bayıldım..
Ben bu tedavi sürecinde de kafayı sadece bu olaya takıp, psikolojimizi endeksleyeceğimize oyalayıcı olması açısından da farklı farklı şeyler yapıyorum,ahşap boyuyorum,takı yapıyorum, örgü örüyorum, atık maddelerden işe yarar şeyler üreten projeleri yapıyorum evde minik minik, Kapaklardan, düğmelerden,plastik şişelerden vs..Hem iş yerinde canın da sıkılmaz, hem de saat saat tedaviye takmayız kafamızı di mi...
nedenki gayet iyi bende bişi yok
süppersin sen yaa harikasın mükemmel bu yaptıkların burdan arkadaşlarada örnek olmanı ve yardımcı olmanı önemle rica ediyorum benim fazla vaktim yok ben açıktan okuyorumda ayrıca hafta sonu ingilizce kursuna başlıycam inşallah yani sadece işte bişilerle az da olsa ilgilenebilirim ama sen yaptıklarının resimleri eklersin buraya hemde arkadaşlara anlatırsın bölelikle tek konumuz bebişler olmamış olur ve biraz rahatlarız süperr
kızlar yemeğimi yaptım geldim şekerler artık kocayı bekliyorum daha var gelmesine
bende örgü öreceğim ipimi aldım sakallı ipten klazet takımı işleyeceğim bakalım baya oldu diğerini biterili inşş uutmamışımdır
Olmaz mı hem de harika olur.19 yıllık memurum ben, sabah 8 de başlıyorum mesaiye, akşam 7 gibi eve geliyorum, ctesi pazar da evdeyim ama evdeki ardiye gibi küçücük bir yeri atölye gibi yaptım, minicik bir yer ama nasıl rahatlatıcı oluyor bilemezsin.Hem para da kazanıyorum bu işlerin bazılarından ve ev hanımı olup da evde olan arkadaşların özellikle hele de bu kadar sıkıntılı bir tedavi sürecinde oyalandıkları gibi minik minik gelirleri de olabilir, isterlerse o konuda da yardımcı olabilirim...
Elindekiyle uğraşırken dünyayı unutuyor insan inan, örgü örerken nasıl kafan dağılıyor değil mi...
Yaptıklaımın resimlerini yavaş yavaş yüklerim, hem evde tasarrufa yönelik olur hem de el oyalar...
kızlar ben birazdan çıkacağım
bu arada yarın scjtuba nın transferi var sabahta hatırlatmamı yapacağım tabiki burda olan arkadaşlardan rica edeceğim salat-ı tefriciye için
allah kabul etsin herşey yoluna gitsin inşallah hepimiz için
yok kız gizem ne hamaratı iki kap yemek yaptım okadar sabahdan beri oturuyorum
valla kızlar ne güzel yaptıklarınızı satabiliyosunuz bbenim öyle bir şansım yok çevremde pek alack kimse yok herkes kendi yapıyo ama geçen sene bir klozet takımı işleyip sattım aslında alacak bulsam hem bana uğraş hemde ufak tefek ihtiyatlarımızı karşılarız
yok kız gizem ne hamaratı iki kap yemek yaptım okadar sabahdan beri oturuyorum
valla kızlar ne güzel yaptıklarınızı satabiliyosunuz bbenim öyle bir şansım yok çevremde pek alack kimse yok herkes kendi yapıyo ama geçen sene bir klozet takımı işleyip sattım aslında alacak bulsam hem bana uğraş hemde ufak tefek ihtiyatlarımızı karşılarız
Canım, benim bilgisayarım kamyon gibi sesler çıkarmaya başladı, sanırım gidicizemuszemus İnternete bağlanırken de tekledi hep bugün ,kusura bakma seri yanıt veremedim sana.
Benim zamanım var yarın öğlene kadar, okuruz beraber,inşallah güzel haber getirecek bize..
Sabah sayı söylerim ne kadar okuduysam sana...
Sen erken uyumaya çalış bugün, iyi bir uyku iyi gelir,zor geçirdin bugünü...
Sabah konuşuruz,güzel bir akşamın olsun şimdiden sayfanın bitanesizemuszemus
Hayırlısı olsun arkadaşım öncelikle....Benim 1 aşılamam 1 de tüp bebek dememem var,bu 2. ve yarın transfer olabilir herşey yolunda giderse...Aklına takılanları sor tabii, elimiz erdiği dilimiz döndüğünce zevkle yanıtlarız.
ay cnm arkadaşım beni şımartma valla böle
çok seviyorum hepinizi ya allah nasip etsede bi gün görüşsek hep beraber belli mi olur yaa
çok isterim yüzyüze tanışmayı düşünsene hepimiz bi arada süper yaa :teytey::teytey::teytey: a.s.
Bitanem internet üzerinden satmayı denesen..bak bilgisayara da zamanın oluyor, bence bunu denemelisin.Sandığından çok daha kolay ve güvenli bir şekilde satışlar yapılıyor.
Ben ilk denemdeki transfer süremi nasıl geçirdiğimi bilmemiştim bu el uğraşlarıyla.
Şimdidlerde evdeki eski mobilyaları yeniliyorum,komidinleri tamamladım tedavi öncesi yepyeni takım oldu, sizin de aklınıza bu tür uğraşlar gelirse paylaşalım terapi gibi olur tedavi aşamalarında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?